Pancevo: vas danasnji utisak!

zvoncica86:
e koji si ti lik! :lol:
današnji utisak: nemam utisak,nisam izašla iz kuće,moram da učim... :-(
A znao sam jos sinoc sta ce mi tacno Lajht reci, al' rekoh mozda ce Rumenka biti tamo pa da nju vec nekako izbaronisem jer me Lajht poznaje..
Bilo me blam kad sam mu rekao sta hocu, a ovaj umro od smeha na moje oci! :lol:
icon_redface.gif

sledeci put kad budete setali golisavi kroz grad, obavestite me! inace, ja se vratih sa produzenog vikenda na relaciji pesak-bela crkva, puna dogodovstina i zanimljivosti... bilo je svega, rostiljanja,voznje nekih klosarskih motora po pescanim dinama, trcanja po letnjem pljusq... al ipak se moram pohvaliti i svojom umesnoscu u vadjenju krpelja! bas sam maher! i tako... mnogo je bre vruuuce... ubija ovo, najcrnje sto ovde nema ni strujanja vazduha.btw ne idem na exit.blah... enjoy summer! ps.smooor

Pa sinoc dok sam spremao ispit javi mi drug da je nabavi zbirku za isti i ja onako za kljuc od auta i kod njega, a on zivi tamo kod bivseg SDK u onoj visokoj zgradi... i prolazim ja pored Njegoseve kad ono PUNO naroda... ja ovako :shock:
I odem uzmem zbirku i posto sam bio tu kod Zmaj Jovine skole reko ajde tu cu da prakiram kod njega i zovem ga da prosetamo da vidimo sta ima da malo razbistrimo glavu od sugavog ispita... kaze on "pa neces valjda takav?" ja reko "sta mi fali?" a on meni "pa bar majcu neku da imas"
Ja pogledam kad ja izleteo iz kuce bez majce i u nekom sugavom sorcu... i jbg... bice valjda za vikend naroda :?:?:?

prava_boli_glava:
sledeci put kad budete setali golisavi kroz grad, obavestite me! inace, ja se vratih sa produzenog vikenda na relaciji pesak-bela crkva, puna dogodovstina i zanimljivosti... bilo je svega, rostiljanja,voznje nekih klosarskih motora po pescanim dinama, trcanja po letnjem pljusq... al ipak se moram pohvaliti i svojom umesnoscu u vadjenju krpelja! bas sam maher! i tako... mnogo je bre vruuuce... ubija ovo, najcrnje sto ovde nema ni strujanja vazduha.btw ne idem na exit.blah... enjoy summer! ps.smooor
Vidim ja nema te u poslednje vreme :cry:
Sto ne ides? :? sranje... :(

Back