dekkki
Primećen član
- Poruka
- 685
verovatno jeste, cim su zatvorili prozore, zamracili prostoriju......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao mani se toga, bezim iz te 11-ice ko djavo od krsta!Bodom:totally agree.........
joj jedva cekam 23. jun ...........................
Danas smo gledali film u onoj ucionici gde se pustaju filmovi (mislim da je 11-tica)
i prokuvali smo!!!!!!!!!!!!! u onako malom prostoru + moraju da se zatvore prozori da bi zamracili prostoriju ==========pakao!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shinoda:Jao mani se toga, bezim iz te 11-ice ko djavo od krsta!
Kazem: samo vi gledajte vas film, odo' ja na kaficu. Ne mogu da podnesem mucenje u toj prcvari!!!
Ja cekam 16.![]()
Druga smena ranije zavrsava pa su ih zato ranije slikali, sad ce polako i nas da ovekovece strpi se malo ima jos 3 nedelje za nas i 4 za vas (valjda)Bodom:btw off topic svi koji nisu iz gimn,pay no attention- shinoda-jeste li se vi slikali za kraj skolske godine,mada ne verujem,druga smena jeste, a mi nismo!!!!!!! nije fer!!!!![]()
verovatno u toku ove nedelje..
Koliko se secam nas su uvek blagovremeno obavestavali da bi mogli da se "picnemo" na vreme!Bodom:e,jbg uvek zaboravim da oni zavrsavaju ranije....
da...za mene 4..
samo se nadam da nece biti ono" e ljudi za 5 min se slikamo" ...
moram da obucem svoju omiljenu bodom majcu![]()
Shinoda:JAZAS-ov turnir na sportskom... pukli smo!![]()
Jazas je organizovao turnir u malom fudbalu,basketu i odbojci na Sportskom juce..sexxxy_robot:Kakav turnir?!
jbgsexxxy_robot:e sad mi kazes...
Sram te bilo perverznjacino :mad:Dovla:Sta? Dirkao te komsija?![]()
A ti bi to bas voleo, a? Au ljudi pa vi ste svi debelo zastranili...cccdekkki:a nije te dirkao ? ehhhh