Pancevo: vas danasnji utisak!

Bodom:
totally agree.........
joj jedva cekam 23. jun ...........................

Danas smo gledali film u onoj ucionici gde se pustaju filmovi (mislim da je 11-tica)
i prokuvali smo!!!!!!!!!!!!! u onako malom prostoru + moraju da se zatvore prozori da bi zamracili prostoriju ==========pakao!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jao mani se toga, bezim iz te 11-ice ko djavo od krsta!
Kazem: samo vi gledajte vas film, odo' ja na kaficu. Ne mogu da podnesem mucenje u toj prcvari!!!
Ja cekam 16. :p

Shinoda:
Jao mani se toga, bezim iz te 11-ice ko djavo od krsta!
Kazem: samo vi gledajte vas film, odo' ja na kaficu. Ne mogu da podnesem mucenje u toj prcvari!!!
Ja cekam 16. :p

:p :p
ma,gledali smo i na muzickom Amadeusa i na srpskom zaljubljenog sekspira,ok su filmovi.
ne volim ljubavne,ali nisu ni losi.
Amadeus mi se bas svidja! I trpim 11-icu.... 8-) (nekako)

btw off topic svi koji nisu iz gimn,pay no attention- shinoda-jeste li se vi slikali za kraj skolske godine,mada ne verujem,druga smena jeste, a mi nismo!!!!!!! nije fer!!!! :evil:
verovatno u toku ove nedelje..

Bodom:
btw off topic svi koji nisu iz gimn,pay no attention- shinoda-jeste li se vi slikali za kraj skolske godine,mada ne verujem,druga smena jeste, a mi nismo!!!!!!! nije fer!!!! :evil:
verovatno u toku ove nedelje..
Druga smena ranije zavrsava pa su ih zato ranije slikali, sad ce polako i nas da ovekovece strpi se malo ima jos 3 nedelje za nas i 4 za vas (valjda) ;)

Bodom:
e,jbg uvek zaboravim da oni zavrsavaju ranije....

da...za mene 4..

samo se nadam da nece biti ono" e ljudi za 5 min se slikamo" ...
moram da obucem svoju omiljenu bodom majcu :lol:
Koliko se secam nas su uvek blagovremeno obavestavali da bi mogli da se "picnemo" na vreme! :lol: tako da nemas brige! ;)

Utisak: Nije mi zasmrdelo vec neko vreme ili je to meni samo zapusen nos? :?

Back