Pancevo: vas danasnji utisak!

cekili:
moj danasnji utisak je-steta sto je ovaj podforum(pancevo) tako slabo posecen.ja citam ove stare postove i vec me bole oci od kompa.cini mi se da sada mnogo manje ljudi posecuje ovaj forum.steta...
I meni je zao, svojevremeno sam vrsio propagandu medju drustvom i po chatu da dodju ljudi, al' jbg!
Inace moj utisak: OVIH DANA SMRDI GORE NEGO IKAD!!!!!!
Ne znam da li neko posecuje pancevojemrtavgrad.co.sr ali procitao sam zastrasujucu informaciju vezanu za koncentraciju sulfida u vazduhu, SRAMOTA!!!

Video sam juce na TV-u reklamu:
15.12 otvara se maXi u Pancevu u ulici Svetog Save 8a bla bla bla!
Ne znam za vas ali meni je ovo bila po malo shokantna vest s obizrom da mi se cini da radovi nisu ni izbliza zavrseni!Gledam danas, oni majstori se ubise po onim skelama da sto pre zavrse posao za sutrasnje otvaranje!Nekako imam jako los predosecaj u vezi sa tim otvaranjem, jako, jako los predosecaj...nadam se da nisam u pravu!
Sta vi mislite?

Prosao sam malopre tuda i.... moje gradjevinsko iskustvo mi kaze da spolja gledano to moze sutra da se otvori ako budu radili trecu smenu ali ne znam da li ce to biti u toku dana ili u vecernjim satima... i napominjem da sam od unutrasnjosti video samo da je parking spreman za ovo ostali stvarno ne znam sta su uradili... no dobro videcemo sutra

ma... mene je sramota sto zivim u ovakvom drustvu. Stvarno ono sto se desilo na dan otvaranja je nesto sto sam ja mislio da smo davno prevazisli. Jos ne mogu da verujem sta se sve desavalo. Jedino mi je drago sto nisam bio tamo nego samo nekoliko puta prosao kolima inace bih pop*zdeo a onda bih pobio pola onog jadnog naroda.

Ja sam bila i super je! Prostor je extra uredjen i ogromno je , da se izgubish :) A od guzve padas u nesvest! Zavrtelo mi se u glavi keve mi :) Inace ima svega i cene su ok. Posebno su po dve kutije jafe bile na popustu tj. obe po ceni od oko 40 din. Nakupovala sam ih za narednih mesec dana :)

Ja sam svratio na dan otvaranja, bila je takva guzva ispred da nisam mogao da poverujem!
jos kad sam cuo da su se tukli oko tih televizora, e pa onda mi se stvarno zgadilo!
Drugarica je bila tog prvog dana usla je unutra u 2 izasla u 8, od toga je 4 sata provela na kasi, ebesh ti to! :roll:

Back