Pancevo: vas danasnji utisak!

Ulica mi izgleda kao iz srednjeg veka kao da ni nema asfalt.
A što se čudiš,kod nas je u modi da se sve naopako radi...ne sekiraj se,u narednih par godina setiće se da još koji put zaoru ulicu.
Moja ni nema,obecavaju vec par godina i asfalt i telefon al nista od toga...Kolima vise ne moze da se prodje,kao da zivim u nedodjiji nekoj a ne na 5 minuta od centra.

Dakle Gornji grad...mnogi sa sela kad vide da u gradu postoje ulice koje nemaju asfalt bukvalno se krste.

Grad je mrtav,ranije je ispred opstine bilo krcato gde mi je nekako najvece zadovoljstvo bilo da cekam novu,juce kad sam prosao oko pola 12 nema zive duse ali bukvalno nema zive duse.I novu sam docekao u kolima,isao za kolonom taksista i svirao ko dileja...

I novu sam docekao u kolima,isao za kolonom taksista i svirao ko dileja...

:zelenko: :zskace:

Ја сам дошао прекјуче дошао у Панчево да купим храну за мачке и да вратим књигу из библиотеке, примећује се како су становници јадни и сиромашни. Већина не купује ништа капитално , углавном купују храну ... Ако је критеријум социјална ситуација, град је дефинитивно мртав. Иначе , дуже сам се шетао градом , јер сам ишао по продавницама да видим цене мобилних телефона, садашњи ми је стар 4 године. И кад сам размислио одустао сам од куповине, стандард ипак није ни за тако нешто. Није лако продавцима, ако је већина "муштерија" као ја , а бојим се да јесте :rotf:

Grad je mrtav,ranije je ispred opstine bilo krcato gde mi je nekako najvece zadovoljstvo bilo da cekam novu,juce kad sam prosao oko pola 12 nema zive duse ali bukvalno nema zive duse.I novu sam docekao u kolima,isao za kolonom taksista i svirao ko dileja...

Slazem se sa tobom.
Ali ja bas Volim kada nema zive duse!
Privilegija je zhiveti u gradu u kom nema neke preterane guzve
cak ponekada ni zive duse. To je za neka mesta misaona imenica.

Ako ti je smor, odesh do NOVOG SADA , to ti je sat vremena...

Slazem se sa tobom.
Ali ja bas Volim kada nema zive duse!
Privilegija je zhiveti u gradu u kom nema neke preterane guzve
cak ponekada ni zive duse. To je za neka mesta misaona imenica.

Ako ti je smor, odesh do NOVOG SADA , to ti je sat vremena...

A zbog cega mi pancevci STALNO moramo da odlazimo u neki drugi grad da bismo nesto videli ili doziveli.Mene to jako nerviraz:((Ipak je ovo grad a ne seocez:hm:

Bas tako...Zasto ne moze nekad da bude nesto u pancevu pa da npr. Novosadjani dolaze.
Isao bi ja lako ali treba imati znate svi sta.A radim 10 sati sem nedeljom i dodjem umoran i umesto da odem malo do grada da se opustim trebam da idem 100 kilometara dalje zato sto ovde nema nista.z:hm:

A zbog cega mi pancevci STALNO moramo da odlazimo u neki drugi grad da bismo nesto videli ili doziveli.Mene to jako nerviraz:((Ipak je ovo grad a ne seocez:hm:

Ma nemoj da se nervirash, meni se smuclilo pancevo pa sam otisao. Putovao sam godinu dana po aziji, ako mi je lova trebala, evo CRKO sada na mestu!!!
nije sve u kinti.

a nemojmo ni bezati od slobode,
ako ti nesto ne odgovara ti to promeni, ako nemozhes pali dalje..niko te ne drzi .
u svakom slucaju , ne ocajavaj.
pancevo je pancevo ... i nebi valjalo da lici na nesto
srecna nova godina z:)

Kod vodne zajednice,put ka Jabuci,sa leve strane...ko je otvorio onu mini pijacu za prodaju automobila na otvorenom?
Ono tako ružno deluje da to ni u Bugarskoj nema...ne postoji nikakva zaštita za automobile od kiše,snega,sunca,samo tako izbačeni.
Kada je pre mesec dana bio onaj kijamet bukvalno nijedan automobil se tamo nije video...uz još onaj šut okolo daje utisak za "divljene".

Danasnji utisak je isti kao i 17.12.2009 da se ne ponavljam.Mrzim sneg mrzim led...niko nista ne cisti a i zasto da se trude kad ce sneg ionako sam da se otopi na prolece.Ovi nesrecniji stanovnici grada koji su prinudjeni da izlaze po ovakvom vremenu i lomataju se pesaka zaledjenim ulicama ionako nisu mnogo bitni.

Koliko volim leto i svo uživanje koje ti ono pruža tako isto volim i zimu (možda čak i više)...OBOŽAVAM SNEG :zimag: ali jeste,stvarno su odvratni ovi što ne čiste sneg ispred svojih lokala,ulaza,kuća...čak nije nešto ni padao toliko sneg da bi im bilo teško da ga očiste.

ma i ja volim sneg ali imam poprilicnu fobiju od leda,klizanja i padanjaz:)mislim da sam vec negde pisala o tome.Taman sam nekako pregrmela prosli ledeni talas i docekala da se sve to otopi kad ono ponovo...:zimag:
Inace ne volim ja ni leto ni vrucinez:)al o tom kad dodje vreme za to gundjanjez:p

Back