tOni3pa
Zainteresovan član
- Poruka
- 123
Pa ko ce na suncu da kopa
Sad je pravo vreme,lepo za rad da se sve raskopa pa da celu zimu idemo po blatu...

Sad je pravo vreme,lepo za rad da se sve raskopa pa da celu zimu idemo po blatu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što se čudiš,kod nas je u modi da se sve naopako radi...ne sekiraj se,u narednih par godina setiće se da još koji put zaoru ulicu.Ulica mi izgleda kao iz srednjeg veka kao da ni nema asfalt.
Moja ni nema,obecavaju vec par godina i asfalt i telefon al nista od toga...Kolima vise ne moze da se prodje,kao da zivim u nedodjiji nekoj a ne na 5 minuta od centra.
Ovim putem bih takodje zelela da se zahvalim svim malobrojnim sugradjanima koji su imali obzira prema pesacima i ostrugali led ispred svojih kuca .Ostale bih zamolla da slede njihov primer![]()
I novu sam docekao u kolima,isao za kolonom taksista i svirao ko dileja...
Grad je mrtav,ranije je ispred opstine bilo krcato gde mi je nekako najvece zadovoljstvo bilo da cekam novu,juce kad sam prosao oko pola 12 nema zive duse ali bukvalno nema zive duse.I novu sam docekao u kolima,isao za kolonom taksista i svirao ko dileja...
Slazem se sa tobom.
Ali ja bas Volim kada nema zive duse!
Privilegija je zhiveti u gradu u kom nema neke preterane guzve
cak ponekada ni zive duse. To je za neka mesta misaona imenica.
Ako ti je smor, odesh do NOVOG SADA , to ti je sat vremena...
A zbog cega mi pancevci STALNO moramo da odlazimo u neki drugi grad da bismo nesto videli ili doziveli.Mene to jako nerviraIpak je ovo grad a ne seoce
![]()