"POVUCI" I POKRENI ZABAVU" -natpis iznad rucne kocnice u jednom od kupea Beovozakome je to palo samo napamet da napise
Ne volim te narkomanske insinuacije!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"POVUCI" I POKRENI ZABAVU" -natpis iznad rucne kocnice u jednom od kupea Beovozakome je to palo samo napamet da napise
Da nema mi drage Elektrike, mislim da bih odlepila...![]()
Da li ste raspolozeni mozda da uz kaficu dobijete i virus gripsona koji furam ovih dana?ako jeste pozvani ste
p.s.ali stvarno nije lose biti na bolovanju pred Novu G.kad se lepo spoje ti svi neradni dani ispadne to jedan leep,dugacak odmor![]()
daaa, sve sa termometrom u .... ustima
neka hvala.lepse mi je da simuliram![]()
termometar nije obavezan ako si mislio na meranje temperature to moze i toplomerom
a sto se simuliranja tice nije ni to lose makar se ustedi na kafiipak smo mi Pancevci stipse kako je to negde ovde vec neko lepo primetio
![]()
evo da se javnem i ja da sam prisutna
poslednjih dana je porastiobroj porukica na ovom forumu sto me raduje jer sam se u proteklih par meseci osecala kao da se dopisujem sama sa sobom:niko nece da pise ni o cemu eventualno se prospe neki hejt ovuda i to je sve
![]()
A sta vam to HEJT?![]()