Pancevo: vas danasnji utisak!

Leena,super ti je avatar!baš je 8-)
Shinoda,hvala na pozdravima :D otpozdravljamo! naravno pozdrav i za tvog pametnog brata koji je zaboravio da nam se javi...
današnji utisak-srela sam drugaricu koja se porodila pre mesec dana,a izgleda mršavije nego u srednjoj! bravo za drugaricu što je uspela da uskladi sve obaveze i nije odustala od školovanja!
voz je danas kasnio 50min,bruka i sramota!
baš je lepo vreme!
danas je mojoj drugarici Nati rođendan,srećan joj rođendan!jedva čekam da sutra probam specijalitete njene mame :-D
idem sad da popijem kafu,vratiću se kroz par dana sa novim utiscima...

zvoncica86:
današnji utisak-srela sam drugaricu koja se porodila pre mesec dana,a izgleda mršavije nego u srednjoj! bravo za drugaricu što je uspela da uskladi sve obaveze i nije odustala od školovanja!

zvoncice, o kojoj drugarici je rec, i od kad si pocela da se trujes kafom :shock: ?
sto se voza tice, ja sam ga davno batalio :D
utisak je lepo vreme, kao da je prolece bre :p

Shinoda:
Reci mi samo ODAKLE si ovo izbunarila?
Imam utisak da sam ovo pisao pre godinu dana, aa sa prve strane...sad sam pogledao!
Necu ja nista da generalizujem, kada sam to pisao konkretno sam mislio na ekipu koja se skuplja po parku i sl. oni su ti koji mi najvise idu na zivce!
-Prvo sto je tata svima kupio skuter, pa se vozamo ko blesavi, saobracajna pravila, sta je to?
-Drugo totalna neposlusnost i drskost.Primer: Prolazi jedan mali 91' god pored mene, znamo se, ja mu kazem "de si S." on meni "sisaj ku*rac", ja mi kazem da ne bude bezobrazan on mi opsuje kewu..Onda ga ja navatam polupam mu par samara, sutradan meni cale njegov na vrata! Ja tako nesto nisam ni smeo da pomislim da kazem nekom ko je 85 god...
-Trece, apsolutna razmazenost.Mora sve da bude kako oni kazu...
-Cetvrto, raspustenost.. Vidim izlaze deca, napijaju se, shmrljaju spid, rivaju, odu na Barum pa razbijaju case u 3 ujutru.. mislim, alo...
Ne znam koliko je ovo moje izlaganje verodostojno, s obzirom da sam ga pisao onako na brzaka, ali nadam se da je ovo odgovor na tvoje pitanje...

E,a ja cu to isto reci za par godina za one shto su sad 94,95. Mozda su i oni stariji to govorili za vashu generaciju.

Ja sam bas veceras nesto posle 21h u 29 novembra jedan... pa ajde da ga nazovem slalom ali u sve zive trake cak i suprotne e a onda je dosao pancevacki most na kome se nalazio kamion kome je otpao tocak :shock: i naravno kako to inace biva... koplas :( a bas sam se bio zagrejao :?

kad sam se ja juce vracao oko 19:30 u 29 nevembra ja bila katastrofalna guzva, takva da ne pamtim slicnu, sve zbog tog kamiona... nije mu otpao tocak nego mu je pukla guma ali posto je kamion bio natovaren nisu mogli da je zamene... a malo pre toga je bila jedna saobracajka na mostu...

E pa kad sam ja bio taj tocak je bio naslonjen na njega verovatno su uspeli da ga skinu :D ;)
A sto se tice 29 novembra ja sam to iskusno odradio... produzio prema Visnjickoj banji nekih 100m pa napravio polukruzno i izbegao celu kolonu u 29 novembra i odmah se ukljucio na most ;) :D

da li je ovo jos uvek pancevacki utisak dana ili beogradski?... :p

Hehe juce sam se na buvljaku nakupovala grejaca za rucice i nozice pa mi je sada lepo toooppplllooo! Sve u svemu utisak dana.... sinulo je sunce na trenutak... puno lisca po ulicama, mogli bi malo da ih ocista a ja imam novi igricu i ne mogu da se pomaknem od kompa :p

Back