Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Jao bre ljudiiii sunceeeeeee... hvala nebesima.... mislim bilo je i kranje vreme... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zvoncica86:današnji utisak-srela sam drugaricu koja se porodila pre mesec dana,a izgleda mršavije nego u srednjoj! bravo za drugaricu što je uspela da uskladi sve obaveze i nije odustala od školovanja!
Shinoda:Reci mi samo ODAKLE si ovo izbunarila?
Imam utisak da sam ovo pisao pre godinu dana, aa sa prve strane...sad sam pogledao!
Necu ja nista da generalizujem, kada sam to pisao konkretno sam mislio na ekipu koja se skuplja po parku i sl. oni su ti koji mi najvise idu na zivce!
-Prvo sto je tata svima kupio skuter, pa se vozamo ko blesavi, saobracajna pravila, sta je to?
-Drugo totalna neposlusnost i drskost.Primer: Prolazi jedan mali 91' god pored mene, znamo se, ja mu kazem "de si S." on meni "sisaj ku*rac", ja mi kazem da ne bude bezobrazan on mi opsuje kewu..Onda ga ja navatam polupam mu par samara, sutradan meni cale njegov na vrata! Ja tako nesto nisam ni smeo da pomislim da kazem nekom ko je 85 god...
-Trece, apsolutna razmazenost.Mora sve da bude kako oni kazu...
-Cetvrto, raspustenost.. Vidim izlaze deca, napijaju se, shmrljaju spid, rivaju, odu na Barum pa razbijaju case u 3 ujutru.. mislim, alo...
Ne znam koliko je ovo moje izlaganje verodostojno, s obzirom da sam ga pisao onako na brzaka, ali nadam se da je ovo odgovor na tvoje pitanje...
kolaps u pravcu ka centru bg, i na pancevackom mostu kojeg sam prelazio 40 min. ali nista to nije bilo u odnosu na danasnju guzvu..... :-xDovla:Ala neko lazeeeee.... pa u BG-u je juce bio KOLAPS
E a da nisi mozda bio sarkastican?