Pancevo: vas danasnji utisak!

Kolega dekki... a sta ste to ti i kolega radili sinoc posle okupljanja kod mene :P:P:P

A sto se tice krstarenja drumovima... pa sto nisi mene zvao... meni ne bi bilo dosadno :P
A i gledaj na to sa vedrije strane... ipak je proslo uspesno cim si ti sposoban da pises ovdI :P

DaNa_Pa:
Kakvim se mi to glupostima sada bavimo?
Reci mi samo ODAKLE si ovo izbunarila?
Imam utisak da sam ovo pisao pre godinu dana, aa sa prve strane...sad sam pogledao!
Necu ja nista da generalizujem, kada sam to pisao konkretno sam mislio na ekipu koja se skuplja po parku i sl. oni su ti koji mi najvise idu na zivce!
-Prvo sto je tata svima kupio skuter, pa se vozamo ko blesavi, saobracajna pravila, sta je to?
-Drugo totalna neposlusnost i drskost.Primer: Prolazi jedan mali 91' god pored mene, znamo se, ja mu kazem "de si S." on meni "sisaj ku*rac", ja mi kazem da ne bude bezobrazan on mi opsuje kewu..Onda ga ja navatam polupam mu par samara, sutradan meni cale njegov na vrata! Ja tako nesto nisam ni smeo da pomislim da kazem nekom ko je 85 god...
-Trece, apsolutna razmazenost.Mora sve da bude kako oni kazu...
-Cetvrto, raspustenost.. Vidim izlaze deca, napijaju se, shmrljaju spid, rivaju, odu na Barum pa razbijaju case u 3 ujutru.. mislim, alo...
Ne znam koliko je ovo moje izlaganje verodostojno, s obzirom da sam ga pisao onako na brzaka, ali nadam se da je ovo odgovor na tvoje pitanje...

leena:
sunshine... sunshine all over my head!!!! SUNSHIIIIIIINNNNNEEEEEEEE!!!! Stize leto once again!!!
xexe leena ti me odusevljavas svojom pozitivnoscu ;) :D
Moram priznati da i meni prija..zbogom hladnoco! :p

Utisak, glavni: Imao sam cast da juce upoznam jednu nashu 4umasicu - zvoncicu86, stoga koristim ovu priliku da joj posaljem veeeeeliki pozdrav, kao i njenim sestrama! ;)

p.s. sto volim kad je svet mali! :D

Back