Pančevo: Trener kajakaša otkrio detalje nezapamćenog incidenta na Tamišu

Načelnika treba smesta suspendovati.
Četiri policajca koji su tvrdili da su pustili počinioca pokušaja ubijstva dece po nečijem nalogu, da svedoče čijem pre nego što dobiju otkaze.
Kazne da im se umanje u meri u kojoj budu sarađivali sa istražnim organima.
Na snimku je cist pokusaj ubistva.

Dubona live.
Sad će da nam oduzmu i vesla
Па зар опет мора преЦедник да реагује?
Кућа гори, темељи се љуљају. Све се руши, а господа кренула на пикник? Па како то говорите са једним министром српске Владе госим поручниче... Дошло време да се пишу политички тестаменти...Море разуларило се друштво...

Ovo nije normalno. Još će ga proglastiti na narodnog heroja!?
Imaju li ta djeca očeve, ujake, braću...?
Zadnja vest ! Lik je uhapšen jer su krenuli roditelji od dece da ga traže
Naravno da se zna ko je - Milan Jakovljevic autodelovi Mima Pančevo - 062/774062
U stvari nije to hapčenje , spašavaju ga od linča , kao onu malu što je udarila devojku na blokadama i odveli je odma u prostorije SNS , pre par dana je Vučić pomilovao

Zadnja vest ! Lik je uhapšen jer su krenuli roditelji od dece da ga traže
Naravno da se zna ko je - Milan Jakovljevic autodelovi Mima Pančevo - 062/774062
U stvari nije to hapčenje , spašavaju ga od linča , kao onu malu što je udarila devojku na blokadama i odveli je odma u prostorije SNS , pre par dana je Vučić pomilovao
Ovo je "kap" koja je prelila FABRIKU ČAŠA!
Ako ga dohvate roditelji.... Neće biti ni za zatvorsku bolnicu a kamoli za jebbbeni skuter!

Шизофрене пројекције кажеш? А није шизофрена стварност у којој један шеф полиције нареди да се његово кумче не хапси иако је покушалао убиство неколико особа? То није шизофрено, је ли барабо? Наћи ће се један плуг и за тебе, у најмању руку седло, па ћеш можда моћи окајати грехе које чиниш бранећи мафијашки&зликовачки режим. Срам те било!
Ignorisanje samo, čuvaj živce, vidiš da im je zabava da provociraju i vređaju, po ceo dan i noć samo to rade njih nekoliko, hrane se pažnjom, uživaju kad izazovu reakciju. Samo ignorisanje.

Dakle desio se teroristicki napad u Pancevu gde je terorista resio da osakati decu od 5-6 godina. Trener je uspeo da neutralise teroristu time sto mu je povredio ruku, i umesto da dobije orden za hrabrost i nacionalnu penziju, dobija krivicnu prijavu...
Nisam pametan , kako veslom moze da mu polomi ruku osim ostrim delom, ne moze dok roni po vodi da brzo bije veslom, bar ne toliko da moze da mu polomi ruku ,, ovo kao zona sumraka...cek da se setim, ja sam mogao da plutam do stomaka, kad sam plivao sa vaterpolistima, ali veslo je veliko ne mozes iz vode tako brzo da ciljas da nekog polomis ko je na skuteru...to je vise slucajno brzina odradila stvar...

da jue onaj stap od metar mozes onda da bijes posteno i iz vode, ali veslo je tesko i glomazno...ne znam..mozda neka mala vesla...ne razumem se ...

Dobro dobro ,malo sam se zaneo da nisu mediji u srbiji , naravno , pitanje je sta je i kad je polomljena kost , i to je samo peskir podatak, visak podataka, kao peskir za plazu u postavci zadatka za elektroniku...

Poslednja izmena:
otac mu je u sns kao i jos milion gradjana . wauuu koja vest :roll:

Vidim zgodno si prevideo i da mu je kum načelnik policije.
I šta je tačno tvoja poenta? Da bi za bilo koga ko je ovo radio bilo očekivano da ga policija pusti nakon nečijeg poziva? Ili samo za članstvo SNS-a?

Poslednja izmena:
овај покушај убиства у алкохолисаног и дрогираног бахатникака,

а не 'ремећење јавнога реда и мира'

као и за све

једино надлежно тужилаштво судије и адвокати

То је војска једна која даје легалност убиствима

images

Nisam pametan , kako veslom moze da mu polomi ruku osim ostrim delom, ne moze dok roni po vodi da brzo bije veslom, bar ne toliko da moze da mu polomi ruku ,, ovo kao zona sumraka...cek da se setim, ja sam mogao da plutam do stomaka, kad sam plivao sa vaterpolistima, ali veslo je veliko ne mozes iz vode tako brzo da ciljas da nekog polomis ko je na skuteru...to je vise slucajno brzina odradila stvar...

da jue onaj stap od metar mozes onda da bijes posteno i iz vode, ali veslo je tesko i glomazno...ne znam..mozda neka mala vesla...ne razumem se ...

Dobro dobro ,malo sam se zaneo da nisu mediji u srbiji , naravno , pitanje je sta je i kad je polomljena kost , i to je samo peskir podatak, visak podataka, kao peskir za plazu u postavci zadatka za elektroniku...
Ne možemo da znamo kako tačno i da li mu je polomio ruku, ali neka i jeste. Tu je bila borba, afekat, impuls da se zaštite deca...još trener kajakaš, verovatno je dovoljno jak da mu izvrne ruku i ...kvrc

Ne možemo da znamo kako tačno i da li mu je polomio ruku, ali neka i jeste. Tu je bila borba, afekat, impuls da se zaštite deca...još trener kajakaš, verovatno je dovoljno jak da mu izvrne ruku i ...kvrc

Zašto uopšte raspravljamo o navodno slomljenoj ruci? Kako je to uopšte uspelo da postane tema i pored snimka na kom se vidi šta ubica u pokušaju radi?!

Back