Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.119
Не би ме изненадило. Све "фино" и "пробрано" друштво се окупило око идеје "напретка".Bio je član.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не би ме изненадило. Све "фино" и "пробрано" друштво се окупило око идеје "напретка".Bio je član.
https://www.google.com/url?sa=t&sou...0QFnoECEgQAQ&usg=AOvVaw36jL2_1TT8nsL5nyqwQa2uНе би ме изненадило. Све "фино" и "пробрано" друштво се окупило око идеје "напретка".
svako ko.napravi neko krivicno delo treba da odgovara bez razlike
ti i tvoja ekipa blokadera sa druge strane ste licemerni pa nasilje koje tvoji prave podrzavate
Je li licemeru na kub
koliko dugo tvoja ćaci ekipa blokira najvažniju ulicu i trg ispred najvažnije institucije u zemlji.
Da te podsetim, više od 6 meseci, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji,
Ne kao ovi drugi blokaderi, na 15, sat, dva nego konstantno 6 meseci
I koliko si puta ti osudio tu blokadu,
da te podsetim NULA PUTA
Zato si licemer najgori na svetu
ne odobravam blokade sa bilo koje strane to sam vise puta jasno istakao
akcija = reakcija
caciji blokiraju tamo da ne bi blokaderi blokirali
ne podrzavam blokade sa bilo koje strane
odbacite nasilje
Ponovo lažeš
Pronađi mi temu koju si otvorio da osudiš ćaci blokade u centru Beograda
ČEKAMO...
A kad Rusi prze Ukre,to je prihvatljivo...ne odobravam blokade sa bilo koje strane to sam vise puta jasno istakao
akcija = reakcija
caciji blokiraju tamo da ne bi blokaderi blokirali
ne podrzavam blokade sa bilo koje strane
odbacite nasilje

A kad Rusi prze Ukre,to je prihvatljivo...
![]()
nisam otvorio jer vidim sta je akcija a sta je reakcija
odgovnost glavnu snosi onaj ko je pokrenuo talas nasilja i blokada
ukinite vi te blokade pa da napadnemo cacije da ukinu i njihove
al vi i dalje i dalje se vise zakopavate mesto da prihvatite da je bozija volja da Vucic i SNS vladaju do sledecih izbora vi se sve gore ukopavate.
Ja sam se sa tim pomirio. Glasam na svim izborima za opozicione liste od kad znam za sebe, al ako narod hoce SNS sto bi ja trebao da idem u terorizam zbog toga?
Zivim u miru i gledam svoju porodicu i svoju dusu da spasavam .A ostalo kako Bog hoce neka bude.
Suplja prica...Rusi su 10 godina pokusavali mirno da rese problem. Al Ukri su hteli krv po svaku cenu i istrebljenje Rusa u Ukrajini.
Suplja prica...
Kada se podvuce crta,Rusi su ti koji su napali prvi.
J.ebo te predsednik.tab503
Šta je ovo? Hajka na ljude?
Pravilnik Foruma Krstarice
Šta je zabranjeno?
- objavljivanje tuđih slika i iznošenje privatnih podataka o bilo kome
Da li je ovo vređanje?
---------------------------
Čitava tema vrvi od vređanja predsednika, moderacija ne reaguje.
A mene banuju ako napišem 'debela studentkinja'.
Necemo ovde o tom ratu,ali treba biti iskren prvo prema sebi i priznati da su Rusi ti koji su napali prvi.ne druze ukri su napali ruse jos 2014
i bombardovali su ih i ubijali u Donbasu konstantno skoro 10 godina
2022 su se spremali za zavrsni napad i etnicko ciscenje Donbasa i genocid kao sto su napravili u Oluji 1995 Hrvati Srbima - i Rusi su videvsi da nemaju kud nevoljno napali.
Taj auto u parizu nebi potrajao ni 2 minuta

da znas da je jadno. pokusali ste vec koliko puta? sto na precednickim sto na parlamentarnim a svaki put je pometen pod sa vama.Jadno da jadnije ne mož biti.![]()

Наравно. Образложење би могло бити: "Па шта! Је ли неког убио? Није, па онда нема разлога да се прогони. Уосталом, Мимица је фин дечко, директор породичне фирме. Пред њим је светла будућност."I onda će bolesnik vučić da ga pomiluje za gaženje dece.