Pančevo: Trener kajakaša otkrio detalje nezapamćenog incidenta na Tamišu

svako ko.napravi neko krivicno delo treba da odgovara bez razlike

ti i tvoja ekipa blokadera sa druge strane ste licemerni pa nasilje koje tvoji prave podrzavate

Je li licemeru na kub

koliko dugo tvoja ćaci ekipa blokira najvažniju ulicu i trg ispred najvažnije institucije u zemlji.

Da te podsetim, više od 6 meseci, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji,
Ne kao ovi drugi blokaderi, na 15, sat, dva nego konstantno 6 meseci

I koliko si puta ti osudio tu blokadu,
da te podsetim NULA PUTA

Zato si licemer najgori na svetu

Je li licemeru na kub

koliko dugo tvoja ćaci ekipa blokira najvažniju ulicu i trg ispred najvažnije institucije u zemlji.

Da te podsetim, više od 6 meseci, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji,
Ne kao ovi drugi blokaderi, na 15, sat, dva nego konstantno 6 meseci

I koliko si puta ti osudio tu blokadu,
da te podsetim NULA PUTA

Zato si licemer najgori na svetu

ne odobravam blokade sa bilo koje strane to sam vise puta jasno istakao

akcija = reakcija

caciji blokiraju tamo da ne bi blokaderi blokirali

ne podrzavam blokade sa bilo koje strane

odbacite nasilje

Ponovo lažeš

Pronađi mi temu koju si otvorio da osudiš ćaci blokade u centru Beograda

ČEKAMO...

nisam otvorio jer vidim sta je akcija a sta je reakcija

odgovnost glavnu snosi onaj ko je pokrenuo talas nasilja i blokada

ukinite vi te blokade pa da napadnemo cacije da ukinu i njihove

al vi i dalje i dalje se vise zakopavate mesto da prihvatite da je bozija volja da Vucic i SNS vladaju do sledecih izbora vi se sve gore ukopavate.

Ja sam se sa tim pomirio. Glasam na svim izborima za opozicione liste od kad znam za sebe, al ako narod hoce SNS sto bi ja trebao da idem u terorizam zbog toga?

Zivim u miru i gledam svoju porodicu i svoju dusu da spasavam .A ostalo kako Bog hoce neka bude.

nisam otvorio jer vidim sta je akcija a sta je reakcija

odgovnost glavnu snosi onaj ko je pokrenuo talas nasilja i blokada

ukinite vi te blokade pa da napadnemo cacije da ukinu i njihove

al vi i dalje i dalje se vise zakopavate mesto da prihvatite da je bozija volja da Vucic i SNS vladaju do sledecih izbora vi se sve gore ukopavate.

Ja sam se sa tim pomirio. Glasam na svim izborima za opozicione liste od kad znam za sebe, al ako narod hoce SNS sto bi ja trebao da idem u terorizam zbog toga?

Zivim u miru i gledam svoju porodicu i svoju dusu da spasavam .A ostalo kako Bog hoce neka bude.

Ne vidiš ti ništa, slep si kod očiju
nisu blokade počele zbog masnih kolača nego što su tvoji korupcionaši pobili neki silan narod i nečiju decu.

Ali šta tebe briga, nisu tvoja deca, pa hajde da botujem za režim.

Sram te bilo, vi ste umislili da za vas nema pravde, da je Vučić vrhovni sudija a ovamo se kuneš u pravoslavlje. Koji ste vi vernici kada vam je AV božanstvo, to nije vera to je SEKTA

Suplja prica...
Kada se podvuce crta,Rusi su ti koji su napali prvi.

ne druze ukri su napali ruse jos 2014

i bombardovali su ih i ubijali u Donbasu konstantno skoro 10 godina

2022 su se spremali za zavrsni napad i etnicko ciscenje Donbasa i genocid kao sto su napravili u Oluji 1995 Hrvati Srbima - i Rusi su videvsi da nemaju kud nevoljno napali.

tab503

Šta je ovo? Hajka na ljude?

Pravilnik Foruma Krstarice​

Šta je zabranjeno?​

• objavljivanje tuđih slika i iznošenje privatnih podataka o bilo kome

Da li je ovo vređanje?

---------------------------

Čitava tema vrvi od vređanja predsednika, moderacija ne reaguje.

A mene banuju ako napišem 'debela studentkinja'.
J.ebo te predsednik.

ne druze ukri su napali ruse jos 2014

i bombardovali su ih i ubijali u Donbasu konstantno skoro 10 godina

2022 su se spremali za zavrsni napad i etnicko ciscenje Donbasa i genocid kao sto su napravili u Oluji 1995 Hrvati Srbima - i Rusi su videvsi da nemaju kud nevoljno napali.
Necemo ovde o tom ratu,ali treba biti iskren prvo prema sebi i priznati da su Rusi ti koji su napali prvi.
Sve pre toga su bili sukobi unutar Ukrajine.
......

Trener preko kog je skuterom prešao sin SNS biznismena: „Policajac je rekao da je dobio instrukcije da ga pusti. On je mrtav pijan seo u auto, dao gas i odjurio“

HRONIKA Autor: N1 14. avg 202507:58
5
komentara

Kopiraj link
1755084534-pancevo-kombo-750x422.jpg

Foto: Printscreen/Facebook/Zorica Marković
Muškarac (29) iz Pančeva uhapšen je zbog izazivanja opšte opasnosti na Tamišu, pošto je, vozeći skuter na vodi, prevrnuo čamce sa decom, a potom i trenera i vozilom prešao preko njega. Određen mu je pritvor, ali javnost brine i mogućnost zataškavanje slučaja.

Podnevni trening na Tamišu pretvorio se u košmar za roditelje i decu – mlade kajakaše. Prizori, kažu, nalik na horor film.​
„Pitao sam ga hoćeš da podaviš svu decu? On me opsovao i krenuo je preko mene da me gazi, četiri puta je prešao preko mene“, kaže trener.
„Deca su vrištala, plakala, za nas je to bilo jezivo, šokantno, bili smo svesni u tom trenutku da pristustvujemo pokušaju ubistva“, kaže jedna majka.
Kao „divljaštvo“ i uznemirujuće iskustvo i klub opisuje incident u kojem je vozač skutera prevrtao dečije čamce i trenera koji je pokušavao da ih zaštiti, piše N1.

„Ovo je stvarno moglo da dovede do nekog smrtnog ishoda. To je skuter od 300 konjskih snaga i 400kg, on je davao pun gas, dovoljan je bio direktan kontakt sa glavom da bude fatalno“, kaže sekretar kluba.
Epilog – šestoro dece sa lakšim povredama, i nešto teže povrede trenera.
„Plakali smo možda satima, uplašili smo se za trenera jer je taj čovek počeo da ga gazi skuterom“, kaže jedna devojčica.
„Onda nas je tu izvrnuo i onda nas umalo nije udavio“, kaže druga devojčica.
„Jako smo se bili uplašili i nismo mogli lepo da spavamo zbog svega“, ispričala je treća devojčica.

Sumnja da se slučaj zataškava

Ono što je dodatno uznemirujuće bilo za roditelje, trenera, ali i Pančevce, jeste to što se činilo, kako su naveli, da se slučaj zataškava.
„Jedan od mlađih policajaca rekao je da je dobio instrukcije da mora da ga pusti, i on je tako mrtav pijan seo u auto, nedaleko odavde, dao pun gas i odjurio, nisu oduzeli skuter, nisu napravili uviđaj, morate da uzmete alko-test. Oni to ništa nisu uradili“, kaže trener.
Roditelji i trener podneli su prijavu protiv tih policajaca i, kako navode, protiv njih je pokrenut i disciplinski postupak. Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu osumnjičenog tereti za krivično delo izazivanja opšte opasnosti.U postupak je međutim, kako saznaje N1, uključeno i Više javno tužilaštvo u Pančevu. U zavisnosti od dokaznog materijala koji će biti prikupljen u istražnom procesu, slučaj bi moglo da preuzme i to tužilaštvo i prekvalifikuje krivično delo u teže.

Ipak, neki od roditelja smatraju da je i ovaj incident – posledica atmosfere u društvu.
„Gde neke osobe tumače da im je sve dozvoljeno i da zakon ne važi podjednako za sve i to nas najviše i brine“, kaže majka.
Ipak, nadu i dalje polažu u nadležne organe.

Огласио се и тзв. министар.
***************************************************************************************************************************************************

Dačić: Muškarac koji je izazvao opasnost na Tamišu tereti se za pokušaj ubistva

N1danas 12:07

Dačić: Muškarac koji je izazvao opasnost na Tamišu tereti se za pokušaj ubistva 1
Foto:

M. J. (29) iz Pančeva uhapšen je istog dana kada je na reci Tamiš skuterom prevrnuo čamac sa decom i tereti se za pokušaj ubistva, rekao je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

„Juče smo imali izmišljene priče o tome da policija radi na zaštiti ovog pojedinca koji je izazivao nesreću, odnosno da policija maltene nije intervenisala i da je reč o tome da postoje neke rodbinske veze sa načelnikom policijske stanice. Tražio sam izveštaj o tome. Što se tiče toga, to lice je uhapšeno istoga dana“, rekao je Dačić, prenosi N1.

On nije precizirao iz kog je puta M. J. priveden, a kako Dačićevo obraćanje „nije bila konferencija za štampu“, novinari nisu dobili priliku da postavljaju pitanja.

Kako navodi N1, njihovoj redakciji nije bilo dozvoljeno da prisustvuje ovom davanju izjave.

Dačić je dodao da mu je određena mera zadržavanja do 48 sati, nalazi se u KPZ Pančevo i danas će biti izveden pred javnog tužioca i „predat na dalju nadležnost“.

„Krivično delo za koje se on tereti je pokušaj ubistva. Tako da ja molim sve da prestanu sa izmišljanjem raznih neistina, zato što to nikome ne donosi nikakve političke poene, jer policija ne radi u skladu sa političkim interesima, nego isključivo na zaštiti javnog reda i mira“, tvrdi ministar.

Podsetimo, M. J. (29) iz Pančeva uhapšen je zbog izazivanja opšte opasnosti na Tamišu pošto je vozeći skuter na vodi prevrnuo čamac sa decom, a potom i dasku na kojoj se nalazio trener i vozilom prešao preko njega.

Građani na društvenim mrežama pišu da je policija tek iz drugog puta privela M. J. i smatraju da se slučaj zataškava. Kako N1 nezvanično saznaje, policija jeste privela osumnjičenog tek pošto je videla snimak događaja koji su napravili građani koji su se nalazili na obali.

I onda će bolesnik vučić da ga pomiluje za gaženje dece.
Наравно. Образложење би могло бити: "Па шта! Је ли неког убио? Није, па онда нема разлога да се прогони. Уосталом, Мимица је фин дечко, директор породичне фирме. Пред њим је светла будућност."

Back