Pančevo: Trener kajakaša otkrio detalje nezapamćenog incidenta na Tamišu

Što znači da nije ubici u pokušaju slomio ruku. Kamo sreće da jeste, i još mnogo više.
sto bi reko sojić svi se nesto iscudjavaju... kada je ovakva vlast onda samo najgori sljam svuda ispliva u prvi plan...al pazi, ovo ta dileja radi pred gomilom svedoka, mozes misliti sta takvi rade pod okrijem mraka....

E tu dolazimo do zapleta i varijanti da na primer kumče ustvari namešta igranku kumu.
ma drogirana budala..secas se onih klinaca-podmladka sns koji su se fotkali na sejselima jos 2013. sa komentom na fejsu crkni srpska radnicka stoko, vidite kako se zivi, kukate nemate hleba, jedite kolace ko mi....i garnirano sa winkovima gde se kerebece kao imbecili sto i jesu.

ma drogirana budala..secas se onih klinaca-podmladka sns koji su se fotkali na sejselima jos 2013. sa komentom na fejsu crkni srpska radnicka stoko, vidite kako se zivi, kukate nemate hleba, jedite kolace ko mi....i garnirano sa winkovima gde se kerebece kao imbecili sto i jesu.
To je bilo onda.
Sad je druga situacija.
Prate se koje kakve Skaj aplikacije qrc plc

.. ali zato imamo objašnjenje četiri policajca da su pustili ubicu u pokušaju na intervenciju načelnika policijske uprave.
У земљи у којој је врховни разлог и објашњење "Па шта!", ништа ме не чуди. Само се питам докле? Њихова савест је "мирна" као и Ајхманова. Он је био само рачуновођа, али у СС-у, и те бројке које је "сабирао&одузимао" неки људи. Циклон Б је био само роба, као и свака друга. :whistling:

У земљи у којој је врховни разлог и објашњење "Па шта!", ништа ме не чуди. Само се питам докле? Њихова савест је "мирна" као и Ајхманова. Он је био само рачуновођа, али у СС-у, и те бројке које је "сабирао&одузимао" неки људи. Циклон Б је био само роба, као и свака друга. :whistling:
Nije više kao pre.
Pozove teta Laura i zamoli za saradnju.

sve sto rade, rade po ps-u nspd.

veleobrt ce biti kada na skuteru pronadju natpis ja sam blokader
Па да тиксоглу отвори слатку темилицу о "блокадерству", а жвалега због тога оде на "мрски" му РТС и објасни како је још једном спречио белосвеЦку заверу против васколиког срБства и однео нову победу против "обојене револуције". :think:

Све је то релативно. Јер ко спомене да је употребљен "звучни топ" којег немамо, тај ће добити кривичну пријаву због изазивања опште "панике". :namcor:
To ti kažem.
Onda se javi neko ko kaže da imamo i ne dobije krivičnu prijavu

E tu dolazimo do zapleta i varijanti da na primer kumče ustvari namešta igranku kumu.
Све се уротило противУ "поштене" полиције? Ни кумови више нису што су некад били?
Шта то радиш куме? Вежбамо куме. И ти ћеш ово да радиш, само сутра. Убићу те куме! Куме, куме, кхх, немој да си к*рва куме! :mrgreen:

Све се уротило противУ "поштене" полиције? Ни кумови више нису што су некад били?
Шта то радиш куме? Вежбамо куме. И ти ћеш ово да радиш, само сутра. Убићу те куме! Куме, куме, кхх, немој да си ***** куме! :mrgreen:
Nemojmo zaboraviti da je moć Interpola ponekad motiv da se postupa po propisima

Back