AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.999
I ja sam se baš to pitao i ovi me napadoše. Njima sve jasno. Mozak ne uključuju.
Теби је јасно како је лако и прецизно скутером у води управљати.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam se baš to pitao i ovi me napadoše. Njima sve jasno. Mozak ne uključuju.
Je li placaju prekovremeno za botovanje ovako kasno, pa si se toliko aktivirao po forumu danas?![]()
Sve u svemu , i bez preloma je uzasna stvar....ne znam stvarno kakvo je drustvo ovog tipusa,ali to lici na velju nevolju 2...
tab503
Šta je ovo? Hajka na ljude?
Pravilnik Foruma Krstarice
Šta je zabranjeno?
- objavljivanje tuđih slika i iznošenje privatnih podataka o bilo kome
Da li je ovo vređanje?
---------------------------
Čitava tema vrvi od vređanja predsednika, moderacija ne reaguje.
A mene banuju ako napišem 'debela studentkinja'.
Je li placaju prekovremeno za botovanje ovako kasno, pa si se toliko aktivirao po forumu danas?![]()
Dno dna.
Sto je jedna losa prostitutka unesrecila mog jednog burazera...to stvarno treba kaznjavati , brate ako radis taj posao budi kao moje drugarice, da je merak da ti musko provesla cunak...a ne da mu se ogadi zivot...Nema tu dodatne plate, presušilo, sad ih jednostavno ucenjuju sa radnim mestom u javnom preduzeću
Zamisli, za platu od 600 evra mora 300 sati mesečno da botuje.
To je 2 evra na sat
Prostitutke zarade 25 puta više, i to one loše, LOL![]()
poenta je da je velika verovatnoca da je neko clan sns-aI šta je tačno tvoja poenta?

kmeeeci kmeeeci ali cenzus neces preciOpet jedeš što se ne jede. Kako vam ne dojadi? Promenite malo ishranu, unesite malo raznovrsnosti, nije to zdravo.

Gde je slomljena ruka?Hoću kompletnu sliku pre nego što počnem da sudim.
Tu je trenerovo veslo, slomljena ruka i opis događaja koji ne pije vodu tj pije vodu
za dalmatinske tovare.
Nadam se da ovo radiš za velike, ali stvarno velike, velike pare. Ono - šestocifrene cifre u evrima.Pokušaj ubistva SUP daske.
To je jedino što se vidi na snimku.
do sutra ce biti i puknuti prsljan na kicmi.Gde je slomljena ruka?
Istina, nakotilo se.poenta je da je velika verovatnoca da je neko clan sns-a
a mnogo manja sansa da je od onih sto ne prelaze bedni cenzus od 3 %
![]()

E, jadan li je tvoj mozak...Ma jok, vi sirotinja ćete da vozite skutere.![]()
Jadno da jadnije ne mož biti.kmeeeci kmeeeci ali cenzus neces preci![]()

To su te vrednosti i ta Srbija kojy @Тихи
brani
On ovakve skotove ne osuđuje, sa istog kazana kusaju i istog vođu imaju
Imaš neke snimke blokadera koji gaze kolima, tuku štanglama ili gaze decu skuterima?svako ko.napravi neko krivicno delo treba da odgovara bez razlike
ti i tvoja ekipa blokadera sa druge strane ste licemerni pa nasilje koje tvoji prave podrzavate
Је ли? А кад неко убије 16 људи одједном, а суда нема већ 10 месеци, је ли и то та "правда" на коју наводно позиваш? А реци због чега су људи изашли на улице?svako ko.napravi neko krivicno delo treba da odgovara bez razlike
ti i tvoja ekipa blokadera sa druge strane ste licemerni pa nasilje koje tvoji prave podrzavate
Bio je član.da je malcanski berberin danas oteo onu devojcicu larmali biste da je sns funkcioner.