Pančevo: Trener kajakaša otkrio detalje nezapamćenog incidenta na Tamišu

Sve u svemu , i bez preloma je uzasna stvar....ne znam stvarno kakvo je drustvo ovog tipusa,ali to lici na velju nevolju 2...
A prelom je ovde samo u vazduhu najopasniji , jer nije iskljuceno da ce ovog sto ima 20 drugara , vec za neki dan neki sacekati...

Ja ne volim sacekuse, meni su obicno pravili sacekuse glupi ljudi , otud nisam nikad ni upao u sacekusu, ali su mi pravili glupi ljudi ...i to bez razloga...sto je i za ocekivati od glupih ljudi....

Ne volim ih jer tu prestaje vise red i mir, tj cim ti meni napravis sacekusu , dobices sacekusu..ili da ne pricam ....u svakom slucaju ne dobija krivac kaznu nego obicno pravog ganjaju bez veze...glupi ljudi obicno...

Pametni to rese na neki od drugih nacina..

Sve u svemu , i bez preloma je uzasna stvar....ne znam stvarno kakvo je drustvo ovog tipusa,ali to lici na velju nevolju 2...

Прелом је измислио скутериста

Сутра ће да кажу како се бранио скутером док су веслима њих 1 000 наскакали да га бију јер воли Србију и Вућиће

Je li placaju prekovremeno za botovanje ovako kasno, pa si se toliko aktivirao po forumu danas? :think:

Nema tu dodatne plate, presušilo, sad ih jednostavno ucenjuju sa radnim mestom u javnom preduzeću :D

Zamisli, za platu od 600 evra mora 300 sati mesečno da botuje.

To je 2 evra na sat :D

Prostitutke zarade 25 puta više, i to one loše, LOL :D

Nema tu dodatne plate, presušilo, sad ih jednostavno ucenjuju sa radnim mestom u javnom preduzeću :D

Zamisli, za platu od 600 evra mora 300 sati mesečno da botuje.

To je 2 evra na sat :D

Prostitutke zarade 25 puta više, i to one loše, LOL :D
Sto je jedna losa prostitutka unesrecila mog jednog burazera...to stvarno treba kaznjavati , brate ako radis taj posao budi kao moje drugarice, da je merak da ti musko provesla cunak...a ne da mu se ogadi zivot...
Moje drugarice nisu prostitutke, nego su dace, mace i slatke face...

pu pu pu , nikom losu prostitutku ne pozeleti...

svako ko.napravi neko krivicno delo treba da odgovara bez razlike

ti i tvoja ekipa blokadera sa druge strane ste licemerni pa nasilje koje tvoji prave podrzavate
Imaš neke snimke blokadera koji gaze kolima, tuku štanglama ili gaze decu skuterima?

Ako imaš, možda si blizu toga da budeš u pravu.

svako ko.napravi neko krivicno delo treba da odgovara bez razlike

ti i tvoja ekipa blokadera sa druge strane ste licemerni pa nasilje koje tvoji prave podrzavate
Је ли? А кад неко убије 16 људи одједном, а суда нема већ 10 месеци, је ли и то та "правда" на коју наводно позиваш? А реци због чега су људи изашли на улице?

Back