Pančevo - dobar primer!

Bas tako svojim usima sam cuo takav komentar od kriminalaca koji su kupili diplome a sad se nalaze u kojekakvim upravnim odborima jakih preduzeca u Pancevu.

Нит сам криминалац, нит у управном одбору било којег предузећа, нит сам се запослио преко везе ( странке ), нит сам био члан било које странке. Али шта друго рећи за неког, па био то и "народ", ко гласа за "криминалце"?

Srbija se ućutala... Ako tema nije seks, uglavnom nema šta da se kaže. To je i otuda što se ovde više priča, a manje radi.
Predlažem gospođi Večanski da ni za čim ne žali. Svako ima ono(g) što je zaslužio. Nadam se da će gospođa Večanski otići da bude predavač na FDU, jer pored svih ostalih uspeha, godinama vodi Dramsku sekciju koja je iznedrila nekoliko diplomaca na ovoj Akademiji: Maša Dakić, Sofija Juričan, Milena Predić, Tanja Krstevski, Ana BRedšnajder, Jelena Trkulja...

Svoju fascinaciju uspešnim i sposobnim ženama Pančeva već sam nekoliko puta postovala. Ali, mislim da je ovaj narod željan pozitivnih primera, a grehota je ne istaći ih kada ih ima. Da ne bude da se nešto radi samo zbog izbora! I nisu svi zli, prljavi, koristoljubivi. To dokuzaju napori godinama unazad, a evo i sada... uprkos rezultatima izbora koji nisu uvek sasvim na strani pravednika. Ako je neko maliciozan pomislio kako pančevačka Gradonačelnica, ministarka za kulturu, direktorka Kulturnog centra, direktorka za izgradnju i uređenje grada, direktorka pančevačke Elektrodistribucije... dakle, sve same ŽENE, ako je neko pomislio da one to poslednjih godina ZBOG IZBORA, e gadno se prešao. Prvo, takvi ljudi od te vrste... mislim ti koji nešto pametno i kad urade - urade samo ZBOG izbora, zbog ličnih interesa... - e, takvi ljudi "prase goje SAMO uoči Božića", a ovde se radilo sve vreme, godinama unazad. Odnosno od početka mandata do danas. Pančevo je sinulo! Obnovljene fasade, otvorena Galerija savremene umetnosti, renovirana i otvorena Letnja bašta, sređene gotovo sve ulice (asfaltirane, postavljene klupe, uređene...), napravljeno pet dečijih igrališta, staze za bicikliste, staze za pešake, otvorena vrata investicima... Prvi Retail park u Srbiji otvoren je - u Pančevu. Ako ništa drugo, oni koji veruju da je Pančevo "crna tačka", iznenadiće se kako su rode imune na zagađenje, jer su se ponovo vratile i svile gnezda. A pre neki dan je završena i Zmaj Jovina ulica. Sa sve infrastrukturom i "blesavim" kriškolikim klupama ; )

Kad naučim da "uvezem" fotku, odmah vam šalejm kao "corpus delicti".

Дакле нема родне равноправности?!
Где је сада правило о мање заступљеном полу, који мора чинити трећину?!

Зашто је сада ово добар пример а када су у власти ''све сами мушкарци'' онда је то негативно и мора да се мења?!

И зашто и докле ћемо више да рад индивидуе вечито ''прљамо'' некаквим тобож битним ставкама попут, пола, нације, расе, вероисповести исте?!

Чак и којекакве комитете за праћење тога оснивам...
Када ће једном да се каже добар човек, добар радник, особа која одлично обавља свој посао, и да се ту зауставимо, да не идемо даље од тога...

Svoju fascinaciju uspešnim i sposobnim ženama Pančeva već sam nekoliko puta postovala. Ali, mislim da je ovaj narod željan pozitivnih primera, a grehota je ne istaći ih kada ih ima. Da ne bude da se nešto radi samo zbog izbora! I nisu svi zli, prljavi, koristoljubivi. To dokuzaju napori godinama unazad, a evo i sada... uprkos rezultatima izbora koji nisu uvek sasvim na strani pravednika. Ako je neko maliciozan pomislio kako pančevačka Gradonačelnica, ministarka za kulturu, direktorka Kulturnog centra, direktorka za izgradnju i uređenje grada, direktorka pančevačke Elektrodistribucije... dakle, sve same ŽENE, ako je neko pomislio da one to poslednjih godina ZBOG IZBORA, e gadno se prešao. Prvo, takvi ljudi od te vrste... mislim ti koji nešto pametno i kad urade - urade samo ZBOG izbora, zbog ličnih interesa... - e, takvi ljudi "prase goje SAMO uoči Božića", a ovde se radilo sve vreme, godinama unazad. Odnosno od početka mandata do danas. Pančevo je sinulo! Obnovljene fasade, otvorena Galerija savremene umetnosti, renovirana i otvorena Letnja bašta, sređene gotovo sve ulice (asfaltirane, postavljene klupe, uređene...), napravljeno pet dečijih igrališta, staze za bicikliste, staze za pešake, otvorena vrata investicima... Prvi Retail park u Srbiji otvoren je - u Pančevu. Ako ništa drugo, oni koji veruju da je Pančevo "crna tačka", iznenadiće se kako su rode imune na zagađenje, jer su se ponovo vratile i svile gnezda. A pre neki dan je završena i Zmaj Jovina ulica. Sa sve infrastrukturom i "blesavim" kriškolikim klupama ; )

Ja ipak mislim da si ti nesto u srodstvu sa tima sto sede u opstinskoj upravi Panceva kad ovoliko hvalis takozvani napredak tog neuredjenog grada,i malo malo postavis temu kako je pancevo primer nad primerima u ovoj upropascenoj zemlji,a u tom gradu je samo sivilo narod iskvario do srzi niko sa nikim ne moze razlike se osecaju na svakom koraku,lopovi i dalje vode taj grad samo se rokiraju kako se koji nakrade pa sledeci i tako redom i prekini da obmanjujes ljude koji misle da je to raj na zemlji kad ovako srocis tekst.

Ја сам стални Панчевац ( не мост ), Панчево је у ****у.Рафинерија ради, Азотара&Петрохемија повремено ( држава би их се ратосиљала, ал их нико неће );Стаклара затворена, Пивара Вајферт затворена, "Иво Курјачки" ( ципеле? ) затворен,Пекара приватизована ( Пецони мислим ),АТП ( покушавали га продати, нико га није хтио)...Протеклих година претходна власт предузела пар козметичких промјена ( неколико улица и трг код Гимназије), и то је то.

Ја сам стални Панчевац ( не мост ), Панчево је у ****у.Рафинерија ради, Азотара&Петрохемија повремено ( држава би их се ратосиљала, ал их нико неће );Стаклара затворена, Пивара Вајферт затворена, "Иво Курјачки" ( ципеле? ) затворен,Пекара приватизована ( Пецони мислим ),АТП ( покушавали га продати, нико га није хтио)...Протеклих година претходна власт предузела пар козметичких промјена ( неколико улица и трг код Гимназије), и то је то.

E ovo je istina Panceva,cak jos i gore od ovoga,vec postavljac teme mora da je nesto u srodstvu sa ovim lopurdinama koji su olesili grad.

Zene na vlasti u Pancevu su vam tipican primer kako izgleda propast u stilu fasada drzi al temelji klize.:)
Unistena privreda , ljudi su bez nade da ce ista biti bolje a zene iz vlasti samo trtljaju i svoje guzove obezbedjuju slikaju se po novinama snimaju sve i svasta i koriste svaku priliku za licnu promociju.Kad konacno pukne sve ebace im milu majku ovce koje su ih izabrale.

Poslednja izmena:

Ja sam SAMO JEDNOM bio u Pancevu, sa drugom na neko jegovo takmicenje.
Grad je UZAS zivi.
Sve je falicno a ponarocito izvan samog centra.
JAKO slicno Smederevu samo sa vise srednje-evropske arhitekture.
MNOGO udzerica i prljavstine, papirica koje ljudi zavlace gde god stignu, polupanih svetiljki i ograda u parku, visecih reklama itd...
Iam i lepih stvari ali su mnogo redje u odnosu na ruzne.
U odnosu na Suboticu recimo ili Valjevo, Pancevo je jos malo pa Filadelfija u odnosu na Stokholm ili sta znam... Berlin ili Tokijo gde ni jednog papirica ili grafita nema.

Ja sam SAMO JEDNOM bio u Pancevu, sa drugom na neko jegovo takmicenje.
Grad je UZAS zivi.
Sve je falicno a ponarocito izvan samog centra.
JAKO slicno Smederevu samo sa vise srednje-evropske arhitekture.
MNOGO udzerica i prljavstine, papirica koje ljudi zavlace gde god stignu, polupanih svetiljki i ograda u parku, visecih reklama itd...
Iam i lepih stvari ali su mnogo redje u odnosu na ruzne.
U odnosu na Suboticu recimo ili Valjevo, Pancevo je jos malo pa Filadelfija u odnosu na Stokholm ili sta znam... Berlin ili Tokijo gde ni jednog papirica ili grafita nema.

E ***и га! Ти би да је ко у Норвешкој. Није баш све црно, осим економије.

ali zato za nas koji povremeno dođemo, onaj tržni centar pored dis-a stvara sliku nekog prosperiteta i dešavanja..međutim kad se zagrebe ispod površine, manje više je ista očajna slika kao i u većini drugih gradova po srbiji.

Добро је Панчево, не ке*ајте бре више... Сам град је прилично чист и сређен (кад се погледају остали по Србији)... Тачно је да је и ту свака власт пљачкала на све стране, али је бар граду остао изглед и осећај пристојности... Посла има мало, али га има. Више је оних који неће да раде, него оних који немају посла...

Добро је Панчево, не ке*ајте бре више... Сам град је прилично чист и сређен (кад се погледају остали по Србији)... Тачно је да је и ту свака власт пљачкала на све стране, али је бар граду остао изглед и осећај пристојности... Посла има мало, али га има. Више је оних који неће да раде, него оних који немају посла...

Stvarno ne znam sto ga kude kad je to velegrad sa metroom,sa trajvanima,autobusima kakvi se pozeleti mogu,filteri protiv zagadjenja najnovije tehnologije,u strogom centru setaliste citavih 100metara,svu privatizaciju sproveo gazda peconi,otvorio 50000 radnih mesta,plate u proseku 700evra,i jos se zale na ovakav grad.

Stvarno ne znam sto ga kude kad je to velegrad sa metroom,sa trajvanima,autobusima kakvi se pozeleti mogu,filteri protiv zagadjenja najnovije tehnologije,u strogom centru setaliste citavih 100metara,svu privatizaciju sproveo gazda peconi,otvorio 50000 radnih mesta,plate u proseku 700evra,i jos se zale na ovakav grad.

Шта бре лупаш, што пискараш будалаштине, кад не знаш шта се дешава...

Тржни центар? Шарена лажа.

Aviv није тржни центар, већ ритејл. Шта је шарена лажа, кад је све лепо и чисто. Израелац закупио земљиште, направио гомилу локала и издао их великим фирмама. На сву срећу, тај потез је довео до затварања пола бувљака, који је стециште лопова и канцерогене робе. Авив парк је успех Панчева, и стварно не знам који су твоји мотиви да га прогласиш шареном лажом. Да ниси прсо тезгу на Буџи?

Back