Svoju fascinaciju uspešnim i sposobnim ženama Pančeva već sam nekoliko puta postovala. Ali, mislim da je ovaj narod željan pozitivnih primera, a grehota je ne istaći ih kada ih ima. Da ne bude da se nešto radi samo zbog izbora! I nisu svi zli, prljavi, koristoljubivi. To dokuzaju napori godinama unazad, a evo i sada... uprkos rezultatima izbora koji nisu uvek sasvim na strani pravednika. Ako je neko maliciozan pomislio kako pančevačka Gradonačelnica, ministarka za kulturu, direktorka Kulturnog centra, direktorka za izgradnju i uređenje grada, direktorka pančevačke Elektrodistribucije... dakle, sve same ŽENE, ako je neko pomislio da one to poslednjih godina ZBOG IZBORA, e gadno se prešao. Prvo, takvi ljudi od te vrste... mislim ti koji nešto pametno i kad urade - urade samo ZBOG izbora, zbog ličnih interesa... - e, takvi ljudi "prase goje SAMO uoči Božića", a ovde se radilo sve vreme, godinama unazad. Odnosno od početka mandata do danas. Pančevo je sinulo! Obnovljene fasade, otvorena Galerija savremene umetnosti, renovirana i otvorena Letnja bašta, sređene gotovo sve ulice (asfaltirane, postavljene klupe, uređene...), napravljeno pet dečijih igrališta, staze za bicikliste, staze za pešake, otvorena vrata investicima... Prvi Retail park u Srbiji otvoren je - u Pančevu. Ako ništa drugo, oni koji veruju da je Pančevo "crna tačka", iznenadiće se kako su rode imune na zagađenje, jer su se ponovo vratile i svile gnezda. A pre neki dan je završena i Zmaj Jovina ulica. Sa sve infrastrukturom i "blesavim" kriškolikim klupama ; )
Kad naučim da "uvezem" fotku, odmah vam šalejm kao "corpus delicti".
Kad naučim da "uvezem" fotku, odmah vam šalejm kao "corpus delicti".