john doe
Veoma poznat
- Poruka
- 14.018
E nek si mu rekao a sad idi na kazan i uzmi svoju dnevnu porciju zasluzio si je.![]()
Сурчинац, ај на дуваре... Ја баш одох у ресторан Европа, да у баштици сашијем њихове шкембиће...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E nek si mu rekao a sad idi na kazan i uzmi svoju dnevnu porciju zasluzio si je.![]()
Тржни центар? Шарена лажа.
pa sad...nije da zvrlji prazno. bila sam pre neki dan, ima solidnih rasprodaja i fine robice, ali naravnno da to nije odraz realnog stanja u gradu, zato sam i napisala da je to samo utisak kad neko dođe sa strane.
Сурчинац, ај на дуваре... Ја баш одох у ресторан Европа, да у баштици сашијем њихове шкембиће...
Kad bi znao kako ih spremaju ne bi ih ni omirisao.![]()
Svoju fascinaciju uspešnim i sposobnim ženama Pančeva već sam nekoliko puta postovala. Ali, mislim da je ovaj narod željan pozitivnih primera, a grehota je ne istaći ih kada ih ima. Da ne bude da se nešto radi samo zbog izbora! I nisu svi zli, prljavi, koristoljubivi. To dokuzaju napori godinama unazad, a evo i sada... uprkos rezultatima izbora koji nisu uvek sasvim na strani pravednika. Ako je neko maliciozan pomislio kako pančevačka Gradonačelnica, ministarka za kulturu, direktorka Kulturnog centra, direktorka za izgradnju i uređenje grada, direktorka pančevačke Elektrodistribucije... dakle, sve same ŽENE, ako je neko pomislio da one to poslednjih godina ZBOG IZBORA, e gadno se prešao. Prvo, takvi ljudi od te vrste... mislim ti koji nešto pametno i kad urade - urade samo ZBOG izbora, zbog ličnih interesa... - e, takvi ljudi "prase goje SAMO uoči Božića", a ovde se radilo sve vreme, godinama unazad. Odnosno od početka mandata do danas. Pančevo je sinulo! Obnovljene fasade, otvorena Galerija savremene umetnosti, renovirana i otvorena Letnja bašta, sređene gotovo sve ulice (asfaltirane, postavljene klupe, uređene...), napravljeno pet dečijih igrališta, staze za bicikliste, staze za pešake, otvorena vrata investicima... Prvi Retail park u Srbiji otvoren je - u Pančevu. Ako ništa drugo, oni koji veruju da je Pančevo "crna tačka", iznenadiće se kako su rode imune na zagađenje, jer su se ponovo vratile i svile gnezda. A pre neki dan je završena i Zmaj Jovina ulica. Sa sve infrastrukturom i "blesavim" kriškolikim klupama ; )
Kad naučim da "uvezem" fotku, odmah vam šalejm kao "corpus delicti".
Svoju fascinaciju uspešnim i sposobnim ženama Pančeva već sam nekoliko puta postovala. Ali, mislim da je ovaj narod željan pozitivnih primera, a grehota je ne istaći ih kada ih ima. Da ne bude da se nešto radi samo zbog izbora! I nisu svi zli, prljavi, koristoljubivi. To dokuzaju napori godinama unazad, a evo i sada... uprkos rezultatima izbora koji nisu uvek sasvim na strani pravednika. Ako je neko maliciozan pomislio kako pančevačka Gradonačelnica, ministarka za kulturu, direktorka Kulturnog centra, direktorka za izgradnju i uređenje grada, direktorka pančevačke Elektrodistribucije... dakle, sve same ŽENE, ako je neko pomislio da one to poslednjih godina ZBOG IZBORA, e gadno se prešao. Prvo, takvi ljudi od te vrste... mislim ti koji nešto pametno i kad urade - urade samo ZBOG izbora, zbog ličnih interesa... - e, takvi ljudi "prase goje SAMO uoči Božića", a ovde se radilo sve vreme, godinama unazad. Odnosno od početka mandata do danas. Pančevo je sinulo! Obnovljene fasade, otvorena Galerija savremene umetnosti, renovirana i otvorena Letnja bašta, sređene gotovo sve ulice (asfaltirane, postavljene klupe, uređene...), napravljeno pet dečijih igrališta, staze za bicikliste, staze za pešake, otvorena vrata investicima... Prvi Retail park u Srbiji otvoren je - u Pančevu. Ako ništa drugo, oni koji veruju da je Pančevo "crna tačka", iznenadiće se kako su rode imune na zagađenje, jer su se ponovo vratile i svile gnezda. A pre neki dan je završena i Zmaj Jovina ulica. Sa sve infrastrukturom i "blesavim" kriškolikim klupama ; )
Kad naučim da "uvezem" fotku, odmah vam šalejm kao "corpus delicti".
Добро је Панчево, не ке*ајте бре више... Сам град је прилично чист и сређен (кад се погледају остали по Србији)... Тачно је да је и ту свака власт пљачкала на све стране, али је бар граду остао изглед и осећај пристојности... Посла има мало, али га има. Више је оних који неће да раде, него оних који немају посла...
Čim padne kiša, snimiću delove grada, pa ču da vam izbacim fotke.
Više od 50% infrastrukture grada nije menjano, a urušene su znamenite građevine i izgrađene "biznis interesni objekti".
Teror nad Građanima se uvečao višestruko od kad deluju "plemenite".
Sve ostalo još iz vremena Turaka....
I svo vreme sve prošle vlasti, kao i ove marionete komunizma, vračale nas i vračaju u pred Faraonsko vreme....Хабсбуршке монархије комшо.Свеједно, давно то бјеше.
![]()
I svo vreme sve prošle vlasti, kao i ove marionete komunizma, vračale nas i vračaju u pred Faraonsko vreme....
Jedini joj uspeh bio na preko 45" vrućine, građani moraju da nose bunde da bi ušle u opštinu!***чеве смо среће! Битно да нам се госпођа бивша градоначелница трпала на ТВ ПАнчево сваком приликом, ваљда по узору на шефа јој.
Očekujem da "brižnice" ponovo po ko zna koji put predlože i sprovedu po ko zna koji put raskpavanje centra....![]()
Verujem da im se boja cigli ne sviđa sada...![]()
Pojma nemam, neznam ni ko je taj... Kao i večina Građana...Ма какви.Њима је интерес грађана ( појединих власника фирми-извођача радова ) изнад свега.
Шта би са јуношом Митровићем, госим савјетником, родила га препаметног мајка?