Pametne, lijepe i - same?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa usamljenost je jer nema mogucnost da nadje pravu osobu koja ne razboljeva,sve te alternative bi da predstavi kao bolji izbor od losih,pa sto ne naprave pravi ako mogu
Вероватно је и до среће, и до околности,... Некада се компатибилни мимоиђу. Мада има и оних којима нико не ваља, траже не знам ни ја шта, себе прецењују...
Људи се или препознају или не. Покушавати нешто на силу стварно нема смисла.

Nije sve, Dzordzi, kako mi želimo da bude.
Mislim da Mojra petlja mrežu oko ljudi nevidljivo, koliko god pametno birali i koliko god verovali da smo odgovorni za svoj život, put koji nam je namenjen ćemo preći...ja iskreno u to verujem...
Ne znači da treba odustati od uma, još manje od truda ali često treba slegnuti ramenima i skuvati kafu, možda i nije moglo biti drugačije nego kako jeste.

Nije sve, Dzordzi, kako mi želimo da bude.
Mislim da Mojra petlja mrežu oko ljudi nevidljivo, koliko god pametno birali i koliko god verovali da smo odgovorni za svoj život, put koji nam je namenjen ćemo preći...ja iskreno u to verujem...
Ne znači da treba odustati od uma, još manje od truda ali često treba slegnuti ramenima i skuvati kafu, možda i nije moglo biti drugačije nego kako jeste.
Ja mislim da nije nista kako mi zelimo da bude a posedno ne samoca,sto bi neki rekli kvalitetna

Шта је квалитетна самоћа тешко могу разумети они који нису били у токсичној заједници. Желим им и да остану у незнању :)
Pa nije ista tvrdnja o samoci onog koji nikad nije imao nekog i nekog ko se xxx puta ispalio,samo je cinjenica da je sve vise zaglibljenih u ubedjenju da ne mogu i ne treba biti s nekim ako nije kvalitetno kao sto bi oni iz bajke,popustanjem treba da se potrude oko kompatibilnosti ali vecinu iebe ego da popuste

Opet ja o meni, al samo navodim primjer sta je po meni kvalitetna samoca, kad vec spomenu neko

Ja sam svakodnevno okruzena sa jako mnogo ljudi, gdje god da sam, ali se osjecam kao da sam sama na svijetu i po meni je to nekvalitetna samoca :(

a da sam imala malko srece u zivotu zivjela bi potpuno sama i imala samu sebe, jer i onako meni bez mene nista u zivotu nebi bilo i to bi bila kvalitetna samoca :heart:

1612215622210.png

To lepa pametna sama je samo mehanizam da se ruzne tese kao eto super sam previse sam dobra zato sam sama.
Ili drugi slucaj ako je stvarno dobra riba (pamet da ne ulazimo) a sama i svi pobegli glavom bez obzira ni ne pitaj samo bezi i ti sto dalje da te ne uoci.

Ima mnogo lepih i pametnih, a samih. Jednostavno ucile su u vreme kad su se drugi provodili i sklapali brakove, zatim se posvetile daljoj karijeri i/ili ucenju u nadi da ce naici pravi momak. Medjutim nije naisao i toliko. Ne znaci da nece naici.

A da se pristaje na sve zarad nekog trulog kompromisa, ni to ne ide. Prema tome, "ili jesi ili nisi lav", ili ce da bude kako treba ili ne mora nikako.

Back