Pametne, lijepe i - same?

Enina

Elita
Poruka
19.706
tako bioloski sat otkuca u probiranju i zahtjevima..ko da je ona neka.Na kraju moze razvedenog ili udovca imat.Nemam nista protiv.Bila sam u vezi sa razvedenim..ali samo kazem sta im ostaje udovac ili razvedeni muskarac.Ako se nikada nije zenio a prekucao 40..nije nesto ok ni s takvim.Mozda je i to probirac.
 

Enina

Elita
Poruka
19.706
Screenshot_2021-11-12-18-55-20.png
 

bmaxa

Elita
Poruka
19.181
Nikome nije lako pronaći pravu ljubav.

Ako ste inteligentna žena, još vam je teže pronaći pravog partnera.
Društvo je često sklono misliti kako nešto nije u redu sa ženama koje nisu u vezi.
I nije rijetkost da djevojke u kasnim dvadestim ili tridesetim godinama, kada su na nekom vrhuncu često ostanu same?
Psihoanalitičari smatraju da su same krive jer vjeruju u mitove i ostaju u zabludi, obmanjujući tako same sebe i tako budui spriječene da se otvore za neku novu ljubav.

Koje su to greške koje najčešće prave? Nešto što sam pročitao svelo bi se na ovako nešto;
"Traže idealnog – takav ne postoji niti će ikada postojati. Svakome treba dati priliku i učiniti ga idealnim za sebe, ma koliko nesavršen bio.

-Ako se u vezi svađaju – odmah odustaju. Svađa je, upamtite to, strast! Daleko je poželjnija od mlake i tihe ravnodušnosti.
-Misle da veza podrazumijeva stalni kontakt: poruke, pozivi, sastanci. Naprotiv, stalne poruke „smaraju“, većinu čak izluđuju. Svako mora imati dio života za sebe. Biće vam mnogo ljepše kad ste zajedno.
-Misle da zbog veze moraju da žrtvuju društvo – netačno, čak pogubno. Svako od partnera mora imati svoje prijatelje i po mogućstvu, spojiti ih"

Šta vi mislite?
Nije to samo svojstveno ženama, nego i muškarcima. Likovi/Likuše koji imaju idealnog partnera, a sami za sebe ne sagledavaju da oni
sami nisu idealni, obično ostanu sami, jer niko ne može ispunjavati kriterijum, a oni sami nisu izabrani od strane takvih ideala...
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.