- Poruka
- 60.291
ona koja tebi odgovara po vecini merila, tvojih licnih
to ono ako joj je dovoljno duboka i shiroka?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ona koja tebi odgovara po vecini merila, tvojih licnih
Neke zene vrednuju muskarce i po tome kako ih ostale zene vide. Dakle ako su ga tolike htele, mora da vredi..
Po meni je neka zlatna sredina je najbolja..takvi droljci bi mi bili malo degutantni..
vezati - kako to tuzno zvuci... a'e nadjemo neki bolji izraz
necu ni ja da se vezem
znaci da nisi muska kurrva.
a muska kurrva bi na tvom mestu i dalje jurcala, javno ili tajno. pa oni i u starijim godinama rade to, tako imamo te matore koji su celog zivota leteli za zenskim gacama, prosto jer ne mogu da se vezu. a nezavisno od pola, osoba koja ne moze da se veze za jednu (kvalitetnu) osobu je ona koja NEMA STA DA DA. povrsna.
i opet se vracamo na moj prvi post na ovoj temi- povrsni, plitki..
*** seticu se nesto pametnije, ni ja ne volim to "vezati"
pa guskice se krecu u jatu )))))))
vezati - kako to tuzno zvuci... a'e nadjemo neki bolji izraz
necu ni ja da se vezem
zašto ne? ja kada sam sa the curom, sam želim da me veže. ne da davi, nego da osećaš pripadnost*** seticu se nesto pametnije, ni ja ne volim to "vezati"
guskice su jam jam
verujem ))))))
a ti si chlan mense?
nikad me nisu privlacili muskarci koji mi deluju kao da ne biraju....pa jos i ako su rasplinuti, pa biju na sto fronova....moze fizicki da me privuce ali preovlada moje lose misljenje o njima i nema sanse da cu da se upustim....volim da osetim kod muskarca da je odgovoran i obziran i da je ustanju da se posveti....
da li su zene ipak slabe na muske ku.rve (e sad ovo zvuci ko da sam pitala koja reka tece ispod savskog mosta cim su ku.rve znaci da im ide od ruke )a pritom pricaju kako su ovakvi onakvi...
e sad bolje je pitanje je zasto...ne moraju biti ni najlepsi ni najpametniji ni najsarmantniji...ocem da kazem da li je tu nesto privlacno u samoj cinjenici da su dro.lje...garancija robe?
nikad me nisu privlacili muskarci koji mi deluju kao da ne biraju....pa jos i ako su rasplinuti, pa biju na sto fronova....moze fizicki da me privuce ali preovlada moje lose misljenje o njima i nema sanse da cu da se upustim....volim da osetim kod muskarca da je odgovoran i obziran i da je ustanju da se posveti....
nemam pojma, mene nesto ne privlace droljci. a na dugi rok mi ih gotovo zao.
a oni za koje znas da su imali sto extra riba? kopka li te...?
kakve veze ima ono sto sam rekla sa neodoljivoscu i neosvojivoscu? cao mozak,zdravo kompleksiuf uf josh jedna u armiji neodoljivih i neosvojivih
ne....niti mislim da neko ima iskustva ako je promenio puno zenski....bolje da je imao manje ali da je imao i sadrzajnije veze....vezujem se za muskarca sa kojim imam sex i nije mi cilj da menjam.....cilj mi je da uzivam s osobom koja mi se jako svidja i da radim na vezi u kojoj smo oboje srecni....a i tako sam prokleto izbirljiva....
kakve veze ima ono sto sam rekla sa neodoljivoscu i neosvojivoscu? cao mozak,zdravo kompleksi
da li su zene ipak slabe na muske ku.rve (e sad ovo zvuci ko da sam pitala koja reka tece ispod savskog mosta cim su ku.rve znaci da im ide od ruke )a pritom pricaju kako su ovakvi onakvi...
e sad bolje je pitanje je zasto...ne moraju biti ni najlepsi ni najpametniji ni najsarmantniji...ocem da kazem da li je tu nesto privlacno u samoj cinjenici da su dro.lje...garancija robe?
kakve veze ima ono sto sam rekla sa neodoljivoscu i neosvojivoscu? cao mozak,zdravo kompleksi