pametna tema :mrgreen:

znaci da nisi muska kurrva:).
a muska kurrva bi na tvom mestu i dalje jurcala, javno ili tajno. pa oni i u starijim godinama rade to, tako imamo te matore koji su celog zivota leteli za zenskim gacama, prosto jer ne mogu da se vezu. a nezavisno od pola, osoba koja ne moze da se veze za jednu (kvalitetnu) osobu je ona koja NEMA STA DA DA. povrsna.
i opet se vracamo na moj prvi post na ovoj temi- povrsni, plitki..

hvala. mislim da imam pametnijih stvari od jurenja za svakom suknjom. jednostavno me to ne ispunjava. kao da imam 100 yuga. šta da radim sa 100 krševa? vadim delove iz jednog u drugi, da bi radio? više volim bmw-a :D

ajd sad ti meni objasni zašto žene koje to dozvole sebi ponavljaju greške? da se ne lažemo, ta m.k se lako prepozna. jel ženama imponuje da budu poput autobuske stanice?

nikad me nisu privlacili muskarci koji mi deluju kao da ne biraju....pa jos i ako su rasplinuti, pa biju na sto fronova....moze fizicki da me privuce ali preovlada moje lose misljenje o njima i nema sanse da cu da se upustim....volim da osetim kod muskarca da je odgovoran i obziran i da je ustanju da se posveti....

da li su zene ipak slabe na muske ku.rve (e sad ovo zvuci ko da sam pitala koja reka tece ispod savskog mosta :lol: cim su ku.rve znaci da im ide od ruke )a pritom pricaju kako su ovakvi onakvi...
e sad bolje je pitanje je zasto...ne moraju biti ni najlepsi ni najpametniji ni najsarmantniji...ocem da kazem da li je tu nesto privlacno u samoj cinjenici da su dro.lje...garancija robe? :lol:

Toševski kaže da kada žena shvati da nikako ne može da ima muškarca, njoj ne preostaje ništa drugo nego da se zaljubi.
A drolje su nezadržive.
može biti da je to.

nikad me nisu privlacili muskarci koji mi deluju kao da ne biraju....pa jos i ako su rasplinuti, pa biju na sto fronova....moze fizicki da me privuce ali preovlada moje lose misljenje o njima i nema sanse da cu da se upustim....volim da osetim kod muskarca da je odgovoran i obziran i da je ustanju da se posveti....

a oni za koje znas da su imali sto extra riba? kopka li te...?

a oni za koje znas da su imali sto extra riba? kopka li te...?

ne....niti mislim da neko ima iskustva ako je promenio puno zenski....bolje da je imao manje ali da je imao i sadrzajnije veze....vezujem se za muskarca sa kojim imam sex i nije mi cilj da menjam.....cilj mi je da uzivam s osobom koja mi se jako svidja i da radim na vezi u kojoj smo oboje srecni....a i tako sam prokleto izbirljiva....

ne....niti mislim da neko ima iskustva ako je promenio puno zenski....bolje da je imao manje ali da je imao i sadrzajnije veze....vezujem se za muskarca sa kojim imam sex i nije mi cilj da menjam.....cilj mi je da uzivam s osobom koja mi se jako svidja i da radim na vezi u kojoj smo oboje srecni....a i tako sam prokleto izbirljiva....

a i tako znas lose da odaberes sudeci po tvojim pricama do sada ...nek ti je sa srecom sa ovim zadnjim izborom z;)

da li su zene ipak slabe na muske ku.rve (e sad ovo zvuci ko da sam pitala koja reka tece ispod savskog mosta :lol: cim su ku.rve znaci da im ide od ruke )a pritom pricaju kako su ovakvi onakvi...
e sad bolje je pitanje je zasto...ne moraju biti ni najlepsi ni najpametniji ni najsarmantniji...ocem da kazem da li je tu nesto privlacno u samoj cinjenici da su dro.lje...garancija robe? :lol:

Onaj ko zna ,ko moze ,njega prozovu muskom kurvom bez razloga ...z:mrgreen: Ali realno ,kur.a je onaj ko nema kriterijum ...z:mrgreen:

Back