PAMETNA devojka+GLUP momak...

Pa jeste, ali slozili smo se na drugoj temi da nije lako tek tako naci posao.
Nije lako naći DOBAR posao, ali pošto ovaj čovek ne radi ništa bilo bi normalno da radi neki posao koji može da nađe dok traži nešto bolje.

Meni ne izgleda da je ovde problem to što nije mogao da nađe posao. Uostalom, do 35 godina je imao otprilike desetak godina pa ako do sada nije našao ne deluje da će naći ni do 45 god. To dosta govori o njemu.

Samo sam htela da kazem da nam je situacija predocena iz jednog ugla, a da mozda ne znamo sve podatke potrebne da damo svoje (ne)strucno misljenje i savet :P Naravno da ne branim lenstinu, ali tako nesto je, nazalost, za nase uslove "normalnije" od karijerstkinje od 20 godina. Hm, losa rec. Ne "normalnije", ali mi deluje realnije. Ovo za japi ribu od 20 godina- mozda, ali ako je posao nasla preko veze. Kao sto rekoh, bolje da je studirala.

Samo sam htela da kazem da nam je situacija predocena iz jednog ugla, a da mozda ne znamo sve podatke potrebne da damo svoje (ne)strucno misljenje i savet :P Naravno da ne branim lenstinu, ali tako nesto je, nazalost, za nase uslove "normalnije" od karijerstkinje od 20 godina. Hm, losa rec. Ne "normalnije", ali mi deluje realnije. Ovo za japi ribu od 20 godina- mozda, ali ako je posao nasla preko veze. Kao sto rekoh, bolje da je studirala.
Pa sad ispade da je za nju bilo posla, a za njega nije, a žive u istom gradu ;)
Ko ima motiva, posle nekog vremena ipak nešto nađe, pa posle traži bolje.

Ništa nije kao što izgleda.Ako čovek prošeta ''Knezom'',videće mnoštvo na prvi pogled nespojivih parova,lepe devojke i ružne muškarce,starije žene koje šetaju mnogo mlađe momke,devojke sa muškarcima koji imaju po 30 godina više od njih i da ne nabrajam...
Nekima su bitni materijalni momenti,a dobrom delu i nisu.Pošto su mene oduvek učili da para vrti gde burgija neće,bio sam bukvalista i mislio da je 100% tako...a onda me je život naučio da nema pravila.:)...
tako da mislim da ne vredi lupati glavu oko toga šta je ta devojka našla u tom,starijem momku...našla je ono što je tražila.:klap:

Da li mozete da razumete vezu izmedju devojke koja je izuzetno pametna, inteligentna, perfektan djak, savesna, ispravna, pravedna, zanimljiva, lepa, zgodna, dobar prijatelj, karijerista, vredna, radna...
I momka koji ima 35+ godina koji u zivotu nije digao teze od kasike, lenj, zivi sa mamom i tatom, izlazi redovno, nista u zivotu stvorio nije, pun kompleksa, prepun sebe, narcisoidan, omalovazava zene non-stop, vara devojku na svakom koraku i ONA TO ZNA i prasta mu...

Sta ova devojka trazi sa takvim momkom?

trazi TEMU na ZK na forumu i da razvezemo pricu u nedogled :mrgreen:

Pametniji jeste jer je nasao devojku koja ce da ga vuce kroz zivot... da ga voli i igra kako on svira dok joj on ne mora davati nista za-uzvrat... ona sa svojih 20 god ima vecu ustedjevinu od njega sa 35+, u svakom momentu... on se cak i ne bori da napreduje, jer je lenj...

Ne kontam kako vredna devojka moze da bude ludo zaljubljena u momka koji je skart...

Preje.bo je on nju odavno, pa vidi razliku u godinama, ona je i pored svoje karijere jos devojcica koja masta o kucici sa cvecem i malom slatkom decicom........ i ziveli su srecno do kraja zivota (inace nemam nista protiv vecih razlika u godinama i ja volim starije tipove:)).
A pretpostavljam da su njoj roditelji pomogli da nadje dobar posao u tim godinama, jer sto rece neko, ko jos danas u ovoj zemlji u tim godinama nasao tako posao, pa jos zensko.
Znaci moze ona da bude velika i zla karijeristkinja (nemoji ovo da shvatis ovo pogresno), ali u dusi je devojcica. Voli ga, masta.........

Da li mozete da razumete vezu izmedju devojke koja je izuzetno pametna, inteligentna, perfektan djak, savesna, ispravna, pravedna, zanimljiva, lepa, zgodna, dobar prijatelj, karijerista, vredna, radna...
I momka koji ima 35+ godina koji u zivotu nije digao teze od kasike, lenj, zivi sa mamom i tatom, izlazi redovno, nista u zivotu stvorio nije, pun kompleksa, prepun sebe, narcisoidan, omalovazava zene non-stop, vara devojku na svakom koraku i ONA TO ZNA i prasta mu...

Neke zene ovakve osobine bas pale i prosto vole da budu tretirane kao smece.
I meni je zao kad vidim tako nesto, ali previse sam toga video da bih bio iznenadjen.
Ljudi su cudne biljke

Svasta danas mozes da vidis na ulici, i taj primer i jos mnogo, mnogo ludjih primera.. Valjda svako od nas bira ono sta mu odgovara, i naravno da mi to sa strane gledano ne razumemo, jer to nisu stvari koje nama odgovaraju i koje bi smo mi uradili, ali njima jesu, sigurno zato i jesu tu gde jesu i rade to sto rade od svog zivota.. Meni licno ne smeta pametna devojka i glup decko ili obrnuto sve dok je njima lepo.. I dalje je to samo njihov izbor..

Uživaaaaaaaaaaa :p
Brobaj ga! Mora da ima neka caka čim je ova pametna nasela

Da li mozete da razumete vezu izmedju momka koji je izuzetno pametan, inteligentan, perfektan djak, savestan, ispravan, pravedan, zanimljiv, lep, zgodan, dobar prijatelj, karijerista, vredan, radan...
I devojke koja ima XXgodina koja u zivotu nije digla teze od kasike, lenja, zivi sa mamom i tatom, izlazi redovno, nista u zivotu stvorila nije, puna kompleksa, prepuna sebe, narcisoidna, omalovazava mushkarce non-stop, vara momka na svakom koraku i ON TO ZNA i prasta joj...

ovo nije problem ?

ja bih samo da pitam na orginal temu...koliko cura ima epiteta, da ne nastupa mozda za Grand, poshto mi lichi na najavu...oni bash imaju slichan spisak
mozda je odgovor da ona ima sve pa joj nishta ne treba osim njega :D

Pa da, i to :rumenko:
Realno, ako je ta devojka stvarno tako ambiciozna, ona ni nema vremena da slusa o tudjoj ambiciji, niti da ugovara sastanke sa nekim ko je isto tako zauzet kao ona... niti da se upusta u neke dubioze sa muskarcima. Sve zene koje ja znam i koje su imale opustenije frajere, ili frajere koje su ih varali, su to tolerisale zato sto im taj momak nije bio na prvom mestu, nego im je stvarno vazna bila skola/posao/...

mozhda ima komplekse?
zheli da bude bolja od njega u svim aspektima....?

Back