gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
ZZZ - Znaju znanje i mogu do zorei kakvi su to muskarci koji su dobri u krevetu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZZZ - Znaju znanje i mogu do zorei kakvi su to muskarci koji su dobri u krevetu?

ZZZ - Znaju znanje i mogu do zore![]()

Uvek sam se pitala kakvo ona ima misljenje o sebi... zar ne misli da zasluzuje vise...
sto je nekom dobro nekom je odvratno![]()

Ona je student, ima skoro sve 10ke na fakultetu, koji nije nimalo lak. Njeni nisu u mogucnosti da joj pomognu, a nijedno od njih nije finansiski obezbedjeno, cak naprotiv. Ona pored faxa radi koliko moze a on pomozi boze... Cak hoce da mu radja decu kad on to odluci jer je njemu vec vreme pa sad uci ko luda da da sto vise ispita... Zamislite budalu! Sama sebe unistava
Verovatno što hoće da rađa...Nisu sve žene takve da zbog hedonizma neće decu.Kako to mislis unistava se? Sto studira i radi?
Kako to mislis unistava se? Sto studira i radi?
Da li mozete da razumete vezu izmedju devojke koja je izuzetno pametna, inteligentna, perfektan djak, savesna, ispravna, pravedna, zanimljiva, lepa, zgodna, dobar prijatelj, karijerista, vredna, radna...
I momka koji ima 35+ godina koji u zivotu nije digao teze od kasike, lenj, zivi sa mamom i tatom, izlazi redovno, nista u zivotu stvorio nije, pun kompleksa, prepun sebe, narcisoidan, omalovazava zene non-stop, vara devojku na svakom koraku i ONA TO ZNA i prasta mu...
Sta ova devojka trazi sa takvim momkom?
kolega, molim vas koristite pretrazivac, ovakvih tema je vec bilou kom smislu dobar?
da je ne tuche ili?i kakvi su to muskarci koji su dobri u krevetu?
uvijek mi je bilio smijesno kad neka kaze dobar je u krevetu![]()

Ona je student, ima skoro sve 10ke na fakultetu, koji nije nimalo lak. Njeni nisu u mogucnosti da joj pomognu, a nijedno od njih nije finansiski obezbedjeno, cak naprotiv. Ona pored faxa radi koliko moze a on pomozi boze... Cak hoce da mu radja decu kad on to odluci jer je njemu vec vreme pa sad uci ko luda da da sto vise ispita... Zamislite budalu! Sama sebe unistava

Da li mozete da razumete vezu izmedju devojke koja je izuzetno pametna, inteligentna, perfektan djak, savesna, ispravna, pravedna, zanimljiva, lepa, zgodna, dobar prijatelj, karijerista, vredna, radna...
I momka koji ima 35+ godina koji u zivotu nije digao teze od kasike, lenj, zivi sa mamom i tatom, izlazi redovno, nista u zivotu stvorio nije, pun kompleksa, prepun sebe, narcisoidan, omalovazava zene non-stop, vara devojku na svakom koraku i ONA TO ZNA i prasta mu...

Pametniji jeste jer je nasao devojku koja ce da ga vuce kroz zivot... da ga voli i igra kako on svira dok joj on ne mora davati nista za-uzvrat... ona sa svojih 20 god ima vecu ustedjevinu od njega sa 35+, u svakom momentu... on se cak i ne bori da napreduje, jer je lenj...
Ne kontam kako vredna devojka moze da bude ludo zaljubljena u momka koji je skart...

kolega, molim vas koristite pretrazivac, ovakvih tema je vec bilo
moze i malo i da tuce...
mozda on ima ono sto ona nema a zeli![]()
i ja se pitamkoleginice skvo,
nesto ste mi mnogo privrzeni muskarcima u zadnje vrijeme
da se niste zaljubili?
sta se desava?

ono sto ja...ne kontam jest:
kakvim se to poslom bavi dvadesetogodisnji karijerista s ustedjevinom...profi tenisom/nesta slicno???![]()

i ja se pitam
a jos se i autocenzurisem
nisam se zaljubila...
sta vi mislite, cika doktore? sta mi je? ima li leka za moju boljku?![]()

)) citaj devojka nije ni pola od toga kako je drugi vide..