PAMETNA devojka+GLUP momak...

Da li mozete da razumete vezu izmedju devojke koja je izuzetno pametna, inteligentna, perfektan djak, savesna, ispravna, pravedna, zanimljiva, lepa, zgodna, dobar prijatelj, karijerista, vredna, radna...
I momka koji ima 35+ godina koji u zivotu nije digao teze od kasike, lenj, zivi sa mamom i tatom, izlazi redovno, nista u zivotu stvorio nije, pun kompleksa, prepun sebe, narcisoidan, omalovazava zene non-stop, vara devojku na svakom koraku i ONA TO ZNA i prasta mu...

Sta ova devojka trazi sa takvim momkom?

Možda joj prija upravo to što je on ''niži'' a ona ''superiornija''. Možda je svesna sebe kad je sa njim ... ko zna.

c018.gif
volim i ja tebe

Da li mozete da razumete vezu izmedju devojke koja je izuzetno pametna, inteligentna, perfektan djak, savesna, ispravna, pravedna, zanimljiva, lepa, zgodna, dobar prijatelj, karijerista, vredna, radna...
I momka koji ima 35+ godina koji u zivotu nije digao teze od kasike, lenj, zivi sa mamom i tatom, izlazi redovno, nista u zivotu stvorio nije, pun kompleksa, prepun sebe, narcisoidan, omalovazava zene non-stop, vara devojku na svakom koraku i ONA TO ZNA i prasta mu...

sigurna sam da smo sve mi PAMETNE devojke imala svog GLUPOG momka:cmok:

oh toga sam mnogo video, jednostavno neke zene, pametne i lepe, da, vole da imaju takve muskarce, nece baju, hoce takvog drugara ili detinjastog ili cak inferiornog, to je tako ybg.

Lep?:hahaha:Ima 35+ god, a ona 22... sta mislis koliko to lepo izgleda? On u zrelim god a ona devojka...
Citav zivot izlazi i 'vata klinke... ma olos klasicni(i to je kompliment)...
A tek da cujete kako ona o njemu prica... dodje mi da uzmem pistolj i ubijem se... da skratim muke...
Kao da je on neki tip, koji poseduje neke kvalitete... a nema ni jedan...

On je covek u najboljim godinama a kako izgleda je stvar ukusa ( mnooogo diskutabilno) a posto je zaveo devojku od 22 ne verujem da izgleda mnogo lose . i pitanje ko je tu glup

ps oces fotku coveka od 38 godina samo da napravis razliku ....................... misssim sto bi alal rekla :mrgreen: nemoj se vredjamo :)

Back