- Poruka
- 3.235
То је све Обала ЛозовачеJeste, geografski, pa šta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је све Обала ЛозовачеJeste, geografski, pa šta.
Ne uznemiravaj ih, gledaju Grand ShowIma li uopće moderatora na Krstarici? :???: Sve vrvi od duplih tema.![]()
Da vi i albanci ste istog mentalnog sklopa.Albanija do Budve za 1-2god.živi bili pa videli:stink:
Bogami, jeste. Geografija je nauka, za razliku od politike. A i praksa. Svi moji prijatelji i poznanici Bokelji (a ima ih dosta), govore o sebi i kao o - Dalmatincima.Bogami više nije.![]()
Je li ljudi na ovom forumu zaboravljaju činjenicu da je Boris Tadić Crnogorac?![]()
Bogami, jeste. Geografija je nauka, za razliku od politike.
Bogami, jeste. Geografija je nauka, za razliku od politike. A i praksa. Svi moji prijatelji i poznanici Bokelji (a ima ih dosta), govore o sebi i kao o - Dalmatincima.![]()
Onda, ako ćemo tako, i Srbija je velikim delom u Dalmaciji.(rimska provincija)
"Dalmacija" je nerazvdojivo politički termin...u kom god značenju..
... i u barci kralja Petra majka...![]()
Ja sam u Crnoj Gori bio samo jednom na ekskurziji, i jednom u prolazu........
ko je normalan ikada letovao u Crnog Gori.......:???:.......ovo nema veze sa aktuelnim politickim dogadjajima, ali letovati u montenegro, jos onda kada su kelneri jednom rukom kopali nos, a drugom ceshkali yaya dok te pitaju sto si koji racku doshao???......smesno
cuo sam od drugarice, da je pomak na bolje ipak primetan......sada ne cackaju nos, nego samo ceskaju yaya.......![]()