Palma pozvao na turistichki bojkot Crne Gore

Svasta covek ovde moze da procita
568812.gif

Pih,ionako sam im u tu Cg otisao samo jednom i nikad vise.I to na Sv. Stefan kojim se toliko qrche i nisam bio impresioniran(jedino mozda konobarom,koji mi je sa nekih svojih pedesetak godina stalno persirao i klanjao se i ulizivao...mator covek meni,u to vreme balavcu,skroz bezveze.I kad,u retkim slucajevima hoce da budu ljubazni ne umeju to na pravi nacin da izvedu...),more kamenito kao i plaze,mestani stanardno namrgodjeni,uglavnom prilican shit.tako da mi i nece biti neki problem da ispunim ovu palminu zelju,mada je on obican ljakse koji ne zna sta prica ali ok.

Ja sam u Crnoj Gori bio samo jednom na ekskurziji, i jednom u prolazu........

ko je normalan ikada letovao u Crnog Gori.......:???:.......ovo nema veze sa aktuelnim politickim dogadjajima, ali letovati u montenegro, jos onda kada su kelneri jednom rukom kopali nos, a drugom ceshkali yaya dok te pitaju sto si koji racku doshao???......smesno:mrgreen:

cuo sam od drugarice, da je pomak na bolje ipak primetan......sada ne cackaju nos, nego samo ceskaju yaya.......:hahaha:

Ja sam u Crnoj Gori bio samo jednom na ekskurziji, i jednom u prolazu........

ko je normalan ikada letovao u Crnog Gori.......:???:.......ovo nema veze sa aktuelnim politickim dogadjajima, ali letovati u montenegro, jos onda kada su kelneri jednom rukom kopali nos, a drugom ceshkali yaya dok te pitaju sto si koji racku doshao???......smesno:mrgreen:

cuo sam od drugarice, da je pomak na bolje ipak primetan......sada ne cackaju nos, nego samo ceskaju yaya.......:hahaha:

:rotf:

Back