Zezate se zezate lepo, volim kada vas neka tema zabavlja , cak se i nasmejem, btw. Lukas lepotan nije, tako i sam kaze, klempave malo usi, redovno masna kosa, relativno nizak, sa nezavidnim izgledom zuba... bas to je aca lukas, ali i jos nesto a recicu vam i sta!
Pa mogu vam reci da je Aca - faca i to bez imalo ironije, Lukas je zaista faca,faca u muzickom pogledu za mnoge!
Njegov privatni zivot nije za primer ali je njegovo pravo da ga zivi kako hoce, Lukas je sjajan muzicar doista ,nekome moze da se svidja ili ne svidja njegova muzika ali ko ima imalo znanja o muzici shvata da je on vrlo dobar muzicar, znate malo,jako malo je onih na cijem se koncertu kao na LUKASOVIM mogu naci sledece pesme
- cocaine - Klepton
- Bitanga i Princeza - B.Dugme
- Oprosti mi sto te volim - Zeljko Bebek
- instrumentalna izvodjenja pesama grupe Simple Red( to su momenti kada Lukas uzima gitaru i sjajno sa muzicarima iz benda pre svih KIZOM i FRISOM svira)
- Esma- Bitanga i princeza
- Vrati se - Poslednja igra leptira
- Uzalud vam trud sviraci - Prljavo kazaliste
- Suada - plavi orkestar
- Zamisli zivot u ritmu muzike za ples - Film
- Na Badnje vece, Pisi, Sinoc sam pola kafane popio, itd itd
ima tu i
- Kafana je moja sudbina - Toma Zdravkovic
- Za Ljiljanu - Toma Zdravkovic
- Nocas mi srce pati - Silvana Armenulic
- Ja te pesmom zovem, Pijem a ne znam cemu sve to, Sve sto zelim u ovom trenutku, Samo jedan dan zivota itd.
naravno preovladjuju Acine pesme medju kojima su svakako najbolje one koje mu je radio NIKOLA GRBIC - GRBA
- Kafana na Balkanu
- Ponos i laz
- Umri u samoci
- Ja zivim sam
- Ako su tvoja usta otrov sipala
- Licna karta
- Miris tamjana
- Tudja si odavno itd.
O Aci Lukasu u medijima i javnosti vrlo cesto bez bitnog razloga stvorena je losa predstava kod nekih ljudi, mnogi ga pljju a da ga uopste nisu culi, sjajan je to pevac kazem vam, pored toga sto peva na svojim nastupima sve ove pesme cesto se dogadja da ode za bubnjeve i odbubnji recimo IGRA ROK - ROL CELA JUGOSLAVIJA, isto tako kao sto sam vec naveo gitara mu se olako nadje u rukama i ljudi koji to uzivo slusaju su prosto zadivljeni virtuoznoscu, verujte mi! A za mene licno prava poslastica je kada Lukas sedne za KLAVIR, osim tog sto sjajno sivra tada slede prelepi tekstovi puput pesama
Sve sto zelim u ovom trenutku, ponos i laz, Kafana na Balkanu, Nazalost, i sl.
Lukas do ista ne moze pesme koje nisu njegove da peva bas kao u orginalu ali svako ko ga je slusao ,ko nije sujetan i ko je realno pokusao da odslusa ono sto on radi shvatio je da je ACA LUKAS sigurno najbolji interpretator na podrucju Balkana a i njegove pesme bas njegove su sjajne ,nema tu ni loseg teksta ni slicno necega, ima neke su losije od drugih ali to je prisutno kod svih pevaca i grupa da nisu bas sve pesme ekstra ali on nema losu pesmu, ima prosecne i odlicne, licno mnogo vise mi se svidjaju pesme sa pocetka njegove karijere mada i medju ovima danas pronalazim one koje cu slusati zauvek npr.
- Neka me po dobru pamte
- Spavaj Beograde
- Poslednje pijanstvo
- Iza tvojih koraka i sl.
- Jagnje moje
- A kada odem
- Treca casa
Po meni najlosija njegova pesma je ISTINA JE DA TE LAZEM, mozda jedina pesma koja me nije odusevila ali cak i ta pesma je sasvim prosecna i bolja od mnogih drugih a kada neko snimi pesama koliko je on onda neka mora biti i za nijansu losija od ostalih, mada sta je lose a sta dobro je relativna stavr, jer znam ljude koji prosto ne vole Acinu muziku ali vole pesmu ISTINA JE DA TE LAZEM! To je najcesce slucaj sa par mojih drugova koji slusaju rep i hip-hop( pravce koje ja opet ne volim, sto ne znaci da su losi!)[/QUOTE]
Naravno ja apsolutno shvatam da neko ne voli vrstu muzike kojom se LUKAS bavi i da ga ne slusa... ali muzicki on je jako,jako dobar ... i daleko od kica kako mnogi zele da ga prikazu danas.... i zato jos jednom kazem LEPOTAN NIJE, GRADJANIN ZA PRIMER NIJE, DOBAR I KVALITETAN MUZICAR JESTE...
a sada dosta o njemu kao licnosti, ako zelite hajde da govorimo o njegovoj muzici i njegovom novom disku ma kakva misljenja da imate... ako pak necete o tome diskutovati,
onda vas molim da ne saljete postove nalik ovima gore ma koloko duhoviti bili.. H V A L A