K
KRIS
Gost
STA MISLITE O OVOM TIPU?MENI JE BAS GOTIVAN.NEKA JE U ZATVORU AL PEVA K*O SLAVUJ!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KRIS:STA MISLITE O OVOM TIPU?MENI JE BAS GOTIVAN.NEKA JE U ZATVORU AL PEVA K*O SLAVUJ!
KRIS:STA MISLITE O OVOM TIPU?MENI JE BAS GOTIVAN.NEKA JE U ZATVORU AL PEVA K*O SLAVUJ!
dragomir51:Vazno je da svi zato kritikuju death-metal a ovaj kreten je mnogo veci provlem A TO NIKO NE VIDI!!
AKO SE MALO RAZKIKUJEM U VERI TO JE ODMAH BOLESNO, A TI ISTI KOJI ME KRITIKUJU PODRZAVAJU LICNOSTI KAO STO JE POMENUTI..
DAAAAAAAAAAAAA!Aca je najjaci.Fala Bogu sto su nam i Ceca i on zivi i zdravi,stvarno ne znam kako bih izdrzala jos malo bez njihovih krikova (ju,htela sam da kazem muzike!)!I to sto kazes bas ka slavuj (braco slavuji oprostite coveku,ne zna sta govori)KRIS:STA MISLITE O OVOM TIPU?MENI JE BAS GOTIVAN.NEKA JE U ZATVORU AL PEVA K*O SLAVUJ!
Ja ili KRIS?Kurt Cobain:YOu are sick
Courtney:Ja ili KRIS?Kurt Cobain:YOu are sick
Uf,dobro je.Pozdrav!Kurt Cobain:Courtney:Ja ili KRIS?Kurt Cobain:YOu are sick
Ne ti, kris je sick.
Gwydion:bele ruze je tako dobra pesma koja u srce dira tolikom snagom da to nije normalno. Onda covek pusti neki prazan power metal i shvati koliko je Aca bolji ...
dragomir51:dobro mozda sam malo prenaglila. ali u svakom slucaju ne deluje mi kao covek koji je"zakon".
zaista mi se ne svidja njegova muzika(muzika je malo neprimerena rec za njegovo stvaralastvo), u politiku ne bih da zalazim jer je ovo forum muzike ali...
u stvari ne znam zasto trosim vreme na njega