Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni nikako ne odgovara ovaj novi termin... Moji vole da gledaju onu tursku seriju "kad lisce pada" na prvoj,a ona je u vreme pakovog sveta i nikako ne mogu da gledam... -.-
Jel zna neko kada ima repriza? z:)

Od reprize nećeš imati mnogo koristi, čak ni ako ti termin odgovara - u programu besramno lažu da počinje u 17.30, a u stvarnosti se to nikada ne dogodi pre 17.45-17.50, pa i kasnije, što znači da svaku epizodu kasape za po 10-15 minuta, pa i više, u slučaju da epizoda traje po sat i 30 min., jer moraju da završe do 19.00, tako da ostaneš uskraćena za nekoliko (obično bitnih) scena. Sve u svemu, probaj da se dogovoriš sa svojima da oni gledaju reprizu ako mogu, jer ćeš ti i sa reprizom biti na gubitku, najiskrenije rečeno. Drugi izlaz su ti samo ovi linkovi sa megaupload-a, nadam se da to bar funkcioniše.

Stvarno je žalosno šta uradiše sa ovom serijom i to pored tolikog auditorijuma, čisto ih zabole:besan2:

pa tesko da cu se dogovoriti sa svojima,posto sam vec gledala pakov svet,tako da vec znam sta se desava, pa je to njihov izgovor i verovatno mi nece dati da gledam...a i sad preko raspusta sam u to vreme napolju,tako da mi nista drugo ne preostaje nego da gledam reprizu... -.-

Šteta, pretpostavila sam da nemaš izbora čim pitaš za reprizu, jedino da se nadaš da će se ovi sa Studia B upristojiti i prestati da skraćuju epizode..Ali ako si već gledala, šta znam, nije tako strašno..ili možda baš jeste jer znaš šta propuštaš?

Uglavnom, srećno ti bilo sa reprizom u 17.30

Jel moze neko da mi kaze do koje se epizode stiglo na Studio B ?:D Da vidim koliko mi jos fali da ih stignem pa da gledam na TV, jer je uzbudljivije :D Eh da I koji su termini emitovanja ? Hvala u napred .

Evo ovako: sinoć(petak 21.1) je išla 11.ep.5 sezone, tj. ukupno 64 ili 65 ep., znači imaš još 2 ep. do kraja 5. sezone.Termini su uveče (novi, ovaj protiv kojeg se svi bune) u 20.30 i moja ti je preporuka ako ikako možeš da se držiš njega, jer je drugi, reprizni termin popodne- počinje negde između 17.30/35 i 17.45/50, kad oni uspeju da uglave, a ako epizoda traje iole duže(znači sat i 20 min.), oni, pošto moraju da završe do 19.00, seku epizode redovno, pa fale čitave scene i na kraju ti se ni ne gleda(moje iskustvo), zato gledaj uveče.

Nadam se da sam bila od pomoći, uživaj:bye:

Back