Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hugo Silva i Belen Rueda iz Seranovih

belen09_galeria_portrait.jpg

Da, mini serija ( 2 epizode po otp.90 min.) "La Princesa de Eboli", produkcija Antena 3,može da se pogleda na njihovom sajtu(ako razumeš španski).Ja već jesam i sviđa mi se,istorijska je,dešava se u vreme vladavine Filipa II,ona je Ana de Mendoza,princeza od Ebolija, a on kraljev sekretar,Antonio Perez,proguglaj malo naslov pa vidi,ako te zainteresuje.
Ako te zanima još nešto,tu sam.:)

E, a tek kakav je u samoj seriji(bar meni:per:).Kad sam se privikla na taj"look",jer je u skladu sa epohom,bio mi je divan,mada uvek je..
Ima klipova na youtube-u dosta, koga zanima da baci pogled,npr:

Dobar dan :) Pozdrav svima :D

Ja, na nagovor deteta počela da gledam. U početku sam odbijala, jer sam mislila da će biti kopija Seranovih, ali sam skontala da nema ni k od kopije :).....i navukla sam se, ali kao po starom dobrom običaju nisam odgledala prvu epizodu. Je l' zna neko gde na netu mogu da pogledam prvu epizodu? :D

Evo,pozdrav i od mene svim ljubiteljima serije, šteta zaista što je "pala" tema,pogotovo što je serija super(i što reče Maja_pčelica "ni kod kopije Seranovih,iako si i oni dobri),a i ynam da ima mnogo po[tovalaca,starih,a sad i novih,bilo bi lepo da smo malo aktivniji ovde. Ja gledam reprizu i uživam,možda čak i više nego prvi put,sjajni su:)

Ne znam da li neko od vas zna..meni je bar zanimljivo jer to volim...Na Youtube ukucajte Los Hombres de Paco tomas falsas...da se upisate od smeha kako su snimane razne scene..:hahaha:

Izgleda da nikome ne odgovara taj novi termin,sudeći po reakcijama ljudi na stranici na Fejsbuku,ali,nažalost,kad je ovdašnje televizije bilo briga za mišljenje gledalaca,ne zavise od rejtinga:thumbdown: Najgore što se ovakve stvari redovno događaju sa retkim kvalitetnim,normalnim serijama koje gledaju normalni ljudi,a koje na kraju onda više ne gleda (skoro)niko,jer nije u mogućnosti koliko god da želi.Nažalost,ovde ne vredi skidanje sa neta kad velika većina ne govori španski,tako da..katastrofa.I sve to nakon što su i reprizu popodne sveli na jedva sat vremena i nešto,seku po10-15 minuta od svake epizode,stvarno nemam reči i ne shvatam njihovu logiku,znaju da serija ima toliko fanova,sada i novih koji je gledaju po prvi put,zar nije cilj da ih bude još više, a ne da ne ostane niko? Id**t:besan2:i

Back