Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema vise,deveta je poslednja sezona.Da li se snimaju nove epizode u 2011 godini???![]()
Bila je 91.epizoda,pustaju seriju do kraja,sa devetom sezonom,naravnoKoja je bila juce epizoda? Dokle su stigli sa serijom? I jel ce pustati devetu sezonu posle? O.o
koliko epizoda ima serija pakov svet|??? u utorak pocinje 98 epizoda josh koliko ostalo????
Ima ukupno 117. Jos 19 epizoda

Koliko sam shvatio pakov svet je slucajno prekinut, iz razloga propasti i nelikvidnosti , produkcije , te je zbog toga na kraju skracen ilit tacnije prakticno skracen SCENARIO .. NA ZALOST Ja sam bar tako nekako razumeo neke tekstove na netu o Pakovom svetu ..pozdrav
![]()

Cela sezona je takva, napeta, mrachna. Nema onoliko glupiranja i komichnih scena kao u prethodnim sezonama, ali su je super odradili. Valjda su se opametili od Seranovih gde je poslednja sezona bila teshko djubre. Samo su se malo zeznuli oko glumaca, jer su i Lis i Dani imali vec uloge u prethodnim sezonama (Lis je u jednoj epizodi bila bolnicharka, a Dani u prethodnoj sezoni bio jedan od terorista na venchanju, pa ga Lukas roknuo).

Ali moram priznati da su dobro uradili i jedino mi se ne svidja sto je tako depresivno. Btw,svidjaju mi se novi glumci. Deker je bas
,a Aitor me mnogo nervira. 

Ne znam za vas,ali meni je 9. sezona pomalo jeziva. U stvari,ne pomalo,nego zesce. Ja i onako imam strah od tih natprirodnih stvari,a jos kad ovo gledam...Ali moram priznati da su dobro uradili i jedino mi se ne svidja sto je tako depresivno. Btw,svidjaju mi se novi glumci. Deker je bas
,a Aitor me mnogo nervira.
I da,moram priznati da mi ostatak koji je pomro i otisao iz serije ocajnicki nedostaje.
![]()

serije ne bih mu verovao u zivotu... Znaci nije mi sve jedno kada, kao i svake prethodne epizode pogasim svetla, iskokam kokice i uzivam sat i po...ovo stvarno nije naivno..i fora je sto verujem u sve te stvari...Koliko sam shvatio pakov svet je slucajno prekinut, iz razloga propasti i nelikvidnosti , produkcije , te je zbog toga na kraju skracen ilit tacnije prakticno skracen SCENARIO .. NA ZALOST Ja sam bar tako nekako razumeo neke tekstove na netu o Pakovom svetu ..pozdrav
![]()