Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema vise,deveta je poslednja sezona.Da li se snimaju nove epizode u 2011 godini???![]()
Bila je 91.epizoda,pustaju seriju do kraja,sa devetom sezonom,naravnoKoja je bila juce epizoda? Dokle su stigli sa serijom? I jel ce pustati devetu sezonu posle? O.o
koliko epizoda ima serija pakov svet|??? u utorak pocinje 98 epizoda josh koliko ostalo????
Ima ukupno 117. Jos 19 epizoda
Koliko sam shvatio pakov svet je slucajno prekinut, iz razloga propasti i nelikvidnosti , produkcije , te je zbog toga na kraju skracen ilit tacnije prakticno skracen SCENARIO .. NA ZALOST Ja sam bar tako nekako razumeo neke tekstove na netu o Pakovom svetu ..pozdrav
![]()
Cela sezona je takva, napeta, mrachna. Nema onoliko glupiranja i komichnih scena kao u prethodnim sezonama, ali su je super odradili. Valjda su se opametili od Seranovih gde je poslednja sezona bila teshko djubre. Samo su se malo zeznuli oko glumaca, jer su i Lis i Dani imali vec uloge u prethodnim sezonama (Lis je u jednoj epizodi bila bolnicharka, a Dani u prethodnoj sezoni bio jedan od terorista na venchanju, pa ga Lukas roknuo).
Ne znam za vas,ali meni je 9. sezona pomalo jeziva. U stvari,ne pomalo,nego zesce. Ja i onako imam strah od tih natprirodnih stvari,a jos kad ovo gledam...Ali moram priznati da su dobro uradili i jedino mi se ne svidja sto je tako depresivno. Btw,svidjaju mi se novi glumci. Deker je bas
,a Aitor me mnogo nervira.
I da,moram priznati da mi ostatak koji je pomro i otisao iz serije ocajnicki nedostaje.
![]()
Koliko sam shvatio pakov svet je slucajno prekinut, iz razloga propasti i nelikvidnosti , produkcije , te je zbog toga na kraju skracen ilit tacnije prakticno skracen SCENARIO .. NA ZALOST Ja sam bar tako nekako razumeo neke tekstove na netu o Pakovom svetu ..pozdrav
![]()