Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozer li mi neko objasniti ovo sto se desilo sa epizodama sad?

Znaci bila je ona epizoda kad se hapsi Alison ( Kaiser ) i ona otmica aviona i to , i koliko sam shvatio nije se zavrsilo i pisalo NASTAVICE SE ... I trt , nista? Odma pocetak sledece sezona , dolazi ona crncuga i ono ? Bas ne kapiram sta se desio? :D

Hvala za pesmu,tu sam trazio....Sto se tice nastavka nema ga,ojasnjeno je na pocetku jucerasnje epizode sta se na kraju izesavalo...Crnac je super samo da se naviknes na njega! Ja sam odgledao sve epizode i super su,tek dolaze zanimljive epizode....

Jaoooj , mozda taman je to problem, zakasnio sam neki minut na pocetak epizode pa nisam to vidio, a crnac je kralj vidi mu se odma :D Vidjecu danas u 17:30 reprizu taj pocetak :D Ne shvatam ono oko Alison i Sare zato mi nije jasno , kako su i jedna i druga prosle sa povredama a obije pobjegle ;D

Inace mnogo mi je bolja serija i od Seranovih i od Korak Naprijed, u tome sto postoji neka radnja , a ne samo klasicno glupiranje kao kod Seranovih :D A sto se tice Pakovog Sveta, najbolje su bile prve sezone kao u skoro svakoj seriji :D

Koliko sam shvatio pakov svet je slucajno prekinut, iz razloga propasti i nelikvidnosti , produkcije , te je zbog toga na kraju skracen ilit tacnije prakticno skracen SCENARIO .. NA ZALOST Ja sam bar tako nekako razumeo neke tekstove na netu o Pakovom svetu ..pozdrav
:think:

Nisam cula za to.... Ja sam odgledala 9.sezonu i serija je dobro uradjena do kraja.... Dalje nema jer mislim da nema potrebe da se nastavlja,isto kao sto nema razloga da bi se nasltavili Seranovi.

Pozdrav :)

Znam da je malo kasno da postavim ovakvo pitanje, ali zna li neko da li od danas pocinju nove epizode (9. sezona)?
Ako se ne varam, najava na Studiu B je prvobitno bila da ce reprizirati celu seriju da bi se zatim nadovezali novim epizodama. Posto je u petak bio onaj masakr, da li to znaci da danas pocinju nove epizode, ili ne?

Jeste, sinoć je bila nova epizoda :)

Oduševila sam se! Nikad nisam zanimljiviju epizodu gledala. Jesu ga malo preterali sa Satanom i tako time, ali sve u svemu je super. I novi likovi mi se sviđaju, Deker je genije :awesome:

Cela sezona je takva, napeta, mrachna. Nema onoliko glupiranja i komichnih scena kao u prethodnim sezonama, ali su je super odradili. Valjda su se opametili od Seranovih gde je poslednja sezona bila teshko djubre. Samo su se malo zeznuli oko glumaca, jer su i Lis i Dani imali vec uloge u prethodnim sezonama (Lis je u jednoj epizodi bila bolnicharka, a Dani u prethodnoj sezoni bio jedan od terorista na venchanju, pa ga Lukas roknuo).

Cela sezona je takva, napeta, mrachna. Nema onoliko glupiranja i komichnih scena kao u prethodnim sezonama, ali su je super odradili. Valjda su se opametili od Seranovih gde je poslednja sezona bila teshko djubre. Samo su se malo zeznuli oko glumaca, jer su i Lis i Dani imali vec uloge u prethodnim sezonama (Lis je u jednoj epizodi bila bolnicharka, a Dani u prethodnoj sezoni bio jedan od terorista na venchanju, pa ga Lukas roknuo).

Pa i u Seranovima je Coni radila na autobuskoj stanici kad su poslali negde Markosa na dan vencanja... A imala je i sina koji je dao konjsku bocu Santiju a posle celu seriju kuka kako nema dece...
Inace, ja sam nova i veoma mi se dopada 4um... Svoju prvu poruku ostavljam na svojoj omiljenoj seriji! :)

Ja sad ne kapiram de su Lucas i Sara? O.o ..nisam gledala pocetak 1. epizode 9og serijala..glupo je kad glumci nemaju vremena pa tako odu u sred serije..kao sto su u serranovima redovno odlazili.. te otisla lusija na put, pa markos,eva, pa lusija umre..a sad i ovoj seriji ista prica xD

Ne znam za vas,ali meni je 9. sezona pomalo jeziva. U stvari,ne pomalo,nego zesce. Ja i onako imam strah od tih natprirodnih stvari,a jos kad ovo gledam... :eek: Ali moram priznati da su dobro uradili i jedino mi se ne svidja sto je tako depresivno. Btw,svidjaju mi se novi glumci. Deker je bas :zper: ,a Aitor me mnogo nervira. :besna:
I da,moram priznati da mi ostatak koji je pomro i otisao iz serije ocajnicki nedostaje.
:cao:

Poslednja izmena:
Ne znam za vas,ali meni je 9. sezona pomalo jeziva. U stvari,ne pomalo,nego zesce. Ja i onako imam strah od tih natprirodnih stvari,a jos kad ovo gledam... :eek: Ali moram priznati da su dobro uradili i jedino mi se ne svidja sto je tako depresivno. Btw,svidjaju mi se novi glumci. Deker je bas :zper: ,a Aitor me mnogo nervira. :besna:
I da,moram priznati da mi ostatak koji je pomro i otisao iz serije ocajnicki nedostaje.
:cao:

joj, i meni je bas jeziva... Da bude jos crnje i gore traje do ponoci! Kad se setim Kanibala i njegovih krvavih zuba ne mogu da zaspim... a ko ce da ceka reprizu...:sad2:
Deker mi na prvu loptu nije bio lep ali mi je sad bombona i najbolja faca u seriji:heart:

Da mi je neko rekao da cu se PLASITI :sad2: serije ne bih mu verovao u zivotu... Znaci nije mi sve jedno kada, kao i svake prethodne epizode pogasim svetla, iskokam kokice i uzivam sat i po...ovo stvarno nije naivno..i fora je sto verujem u sve te stvari...
OK, su mi novi likovi, a Povedilja mi je jos nekako drazi sada...

Koliko sam shvatio pakov svet je slucajno prekinut, iz razloga propasti i nelikvidnosti , produkcije , te je zbog toga na kraju skracen ilit tacnije prakticno skracen SCENARIO .. NA ZALOST Ja sam bar tako nekako razumeo neke tekstove na netu o Pakovom svetu ..pozdrav
:think:

Tačno je. Serija je mnogo izgubila na gledanosti (verovatno odlaskom Mišel i Huga) pa su odlučili da ova sezona bude i poslednja. Meni je deveta sezona cool. Nekako predstavlja pravo osveženje serije. Likovima se svašta izdešavalo kroz prethodnih osam ali ovo je samo još jedan plus. Za one koji ne znaju Mišel koja je u seriji tumačila Saru ponovo dolazi u seriju (jedna ili dve epizode) ali ne i Hugo (Lukas). Čuo sa da se posvadjao sa producentima serije i da je i to (pored snimanja filma) razlog za odlazak iz serije pa se zbog istog nije želeo vratiti da snimi poslednju epizodu serije. Jako mi je žao što se ne snima dalje. Mogli su da naprave neku pauzu od par meseci i nastave...Eh, da se ja pitam...:think::rtfm:

Serija je dobila na ozbiljnosti..i nije mi lose to..Prvo moram da pohvalim spicu koja je FANTASTICNA!!! Znaci bruka je odradjena, muzika takodje..
Dakle, nagledali smo se njihovih smicalica, zezalica, smejali se do suza..sada malo i da vidimo pravu stranu te policijske stanice.. Zao mi je sto nema vise, niste svesni..skidam polako sa neta sve epizode, malo cu da sacekam da pozaboravljam i onda opet jovo-nanovo...

Back