jovana1994
Zainteresovan član
- Poruka
- 105
Repriza je u 14 30 od utorka do petka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eskobarovu će ubiti Urijarteovi... ***... A što se tiče Madagaskara, jaooooo.....
Zna li neko gde mogu da nabavim film ''Mentiras y Gordas'' sa prevodom?
srecna nova.... jel ima mozda neko ovu seriju na diskovima,nije mi vazno dal ima ili nema prevod....pozdrav..
Sara će ponovo biti sa Lukasom, Aitor će biti sa Karlotom(neko vreme)... Sara će biti policajka, naravno to će biti haooos...Sara će se udati za Lukasa, Lukas će na njenu inicijativu otići da ostvari svoj san,da se usavrši i ti neki policijski fazoni... To će iskoristiti Aitor...Sara će Lukasa prevariti sa Aitorom...Kraj je najgluplji... Tokom venčanja Silvije i Pepe italijanska mafija napada sve prisutne, Sara se dvoumi između Aitora i Lukasa, Montoja, Riđi, Silvija i onaj crnja umiru... I naravno, SARA BIRA LUKASA
))))))
Ako vas još nešto zanima pitajte, odgledala sam sveee epizode.. Pozz
Imam ga ja, ali je losa kopija, snimak kamerom u bioskopu, nisam nasla bolju... Prevod nemam, mozda ga uradim sama kad nadjem vremena.
INACE: Kakva epizoda sinoc, narode... Dakle, sat i po neprekidne napetosti, pa to nema ni u holivuskoj akciji! Stvarno su je opravili majstorski! Hajlajt trenutak: kad Lukas u liftu cepa majicu sa sebe... hahaha mmmmmmm![]()
![]()
Neeeeeeemoj da prepricavas, neeeeeeemoj, bas je bez veze.
I ja znam sve sta ce se desiti do kraja, pa necu da prepricavam. Lepse je kad gledas i ne znas, pa kad vec ja nisam izdrzala i morala sam da odgledam sve kao i ti, ne moramo da pokvarimo i ostalima! Mada, nije lose da znas ponesto, ne sve detalje i celu pricu, nego tek poneku stvar, pa onda jedva cekas da vidis kako ce do toga doci.
A valjda ću se snaći... P.S. Zamisli da imaš dečka koji liči na Lukasa?![]()
poludela bih....ne bih ga dala nikome....
e nerviraju me marijano i lola....stvarno preteruju.....pogotovu marijano.....![]()