Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eeeee nećem ja ništa :D samo nagoveštavam... ima da bude haooootičnooooooooo..... jaoooo... Obožavam Saru, ali što jest'-jest', užasno je hirovita... Samo pravi pičvajz sa ovom dvojicom

Akemi-chan,srecan rodjendan.... sa malim zakasnjenjem...... :)

nego......bilo je nesto za sta sam se cepala ali sam nmg da se setim....... :confused:
i bila sam na ivici suza tokom cele epizode...... :sad2:
i da,lucas je genije...... :zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena:

Realno, pakov svet je preteran. Ide se ka meksickim serijama + jeftinim trecerazrednim filmovima sa puno krvoprolica. Na pocetku je bila interesantnija od seranovih, dok se vremenom iz humoristicke serije pretvorila u... vrlo neinteresantnu seriju.

Poslednja izmena:
Hvala Nataliya :D

Eh.. Tokom cele epizode mi došlo da plačem .__.
Na početku je izgledalo kao da su svi odapeli, al se hvala bogu, kasnije ispostavilo da je to samo od hloroforma [o_o;;]
Opet. Kurtis T_____________T Nadam se da će preživeti nekako, bio mi je jedan od fave likova.
I Eskobarova T___________T
Eh, jedino mi bilo drago kad je Lorenso upuc'o Rut *evil laugh* x)
I ubedljivo najbolja scena mi bila kada je ćelavko počeo da pada, a Lukas se nasmejao :D I to onak usporeni snimak :3

Al najviše me brine kraj epizode, tj, ono "ubica iz Njujorka", "atentat" & "film"... Vut? o_O

Zna li neko gde mogu da nabavim film ''Mentiras y Gordas'' sa prevodom?

Imam ga ja, ali je losa kopija, snimak kamerom u bioskopu, nisam nasla bolju... Prevod nemam, mozda ga uradim sama kad nadjem vremena.

INACE: Kakva epizoda sinoc, narode... Dakle, sat i po neprekidne napetosti, pa to nema ni u holivuskoj akciji! Stvarno su je opravili majstorski! Hajlajt trenutak: kad Lukas u liftu cepa majicu sa sebe... hahaha mmmmmmm :zper: :brus:

Sara će ponovo biti sa Lukasom, Aitor će biti sa Karlotom(neko vreme)... Sara će biti policajka, naravno to će biti haooos... :D Sara će se udati za Lukasa, Lukas će na njenu inicijativu otići da ostvari svoj san,da se usavrši i ti neki policijski fazoni... To će iskoristiti Aitor...Sara će Lukasa prevariti sa Aitorom...Kraj je najgluplji... Tokom venčanja Silvije i Pepe italijanska mafija napada sve prisutne, Sara se dvoumi između Aitora i Lukasa, Montoja, Riđi, Silvija i onaj crnja umiru... I naravno, SARA BIRA LUKASA :)))))))

Ako vas još nešto zanima pitajte, odgledala sam sveee epizode.. Pozz

Neeeeeeemoj da prepricavas, neeeeeeemoj, bas je bez veze. :tajna:

I ja znam sve sta ce se desiti do kraja, pa necu da prepricavam. Lepse je kad gledas i ne znas, pa kad vec ja nisam izdrzala i morala sam da odgledam sve kao i ti, ne moramo da pokvarimo i ostalima! Mada, nije lose da znas ponesto, ne sve detalje i celu pricu, nego tek poneku stvar, pa onda jedva cekas da vidis kako ce do toga doci.

Imam ga ja, ali je losa kopija, snimak kamerom u bioskopu, nisam nasla bolju... Prevod nemam, mozda ga uradim sama kad nadjem vremena.

INACE: Kakva epizoda sinoc, narode... Dakle, sat i po neprekidne napetosti, pa to nema ni u holivuskoj akciji! Stvarno su je opravili majstorski! Hajlajt trenutak: kad Lukas u liftu cepa majicu sa sebe... hahaha mmmmmmm :zper: :brus:

A valjda ću se snaći... P.S. Zamisli da imaš dečka koji liči na Lukasa? :per:

Neeeeeeemoj da prepricavas, neeeeeeemoj, bas je bez veze. :tajna:

I ja znam sve sta ce se desiti do kraja, pa necu da prepricavam. Lepse je kad gledas i ne znas, pa kad vec ja nisam izdrzala i morala sam da odgledam sve kao i ti, ne moramo da pokvarimo i ostalima! Mada, nije lose da znas ponesto, ne sve detalje i celu pricu, nego tek poneku stvar, pa onda jedva cekas da vidis kako ce do toga doci.

Pa, upravu si... Nisam ni ja odgledala sve epizode, najvažnije mi bilo šta se dešava sa Lukasom i Sarom z:mrgreen:

poludela bih....ne bih ga dala nikome.... :heart:
e nerviraju me marijano i lola....stvarno preteruju.....pogotovu marijano..... :tiganj:

Slazem se. I mene su poceli da nerviraju. Marjano, ako je pravi Pakov prijatelj ne bi ni pomislio na mogucnost da se smuva sa Lolom. Mislim da im ova kombinacija u seriji uopste nije potrebna. z:((
S druge strane, Sara ima na raspolaganju dvojicu iz snova - Lukasa koji jeste pomalo (ili malo vise) lud ali je ludo i voli i Aitora koji je takodje divan, ali na potpuno drugi, klinacki nacin (sto je logicno kada se uzme u obzir koliko godina ima). Sve u svemu, takvi muskarci u realnom zivotu ne postoje! I zato je lepo gledati seriju i nadati se da neko takav ipak negde postoji, pa makar i na Madagaskaru. z:)

Back