molim vas recite mi koja je ova epizoda i koliko ih još ima....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ooooppssssss....izvinite....necu vise.......![]()
molim vas recite mi koja je ova epizoda i koliko ih još ima....
Ja cu sad da pocnem da gledam tu seriju,mada niko ne moze da zameni Seranove!![]()
koliko znam sada je 28 epizoda epizoda ukupno ima 104, 8. sezona a snima se 9. ali bez Sare Lukasa Montoje Silvije i jos nekih
Uhm.. ova epizoda od petka je skroz.. :S
Jel Lukas spavao sa Sarom? Zar nije maloletna? XD
Da, bas sam i ja to pomislila.Za to bi morao da zaglavi zatvor. Cudi me da ga Pako tamo jos nije strpao.
I jedna ispravka: nije pocela 2. nego 3. sezona. Vertigo (vrtoglavica) je prva epizoda trece sezone. A to se moze prepoznati i po frizurama - opet su svima promenili licni opis. Lukas ima sve kracu kosu i ne svidja mi se kako mu stoji. Ali promenili su i Loli i Montoji...
ooopss.....mislila sam da je 2. sezona......
loli je bas ocajna frizura.........bas je babska..... xD
lucas mi je sladji sa kracom kosom...... xD
neam pojma meni je bio veci baja sa duzom...![]()
neam pojma meni je bio veci baja sa duzom...![]()
Hoce li biti veceras Pakovog sveta? [zbog dana zalosti]
e ne znam moguce da nece...sad sam pogledao u novinama nece 100%
Nema ... nije bila ni repriza.. -_-
@gaga - ja nemam
Da li neko zna gde se mogu naci titlovi za Los hombres de Paco? ...Bilo Engleski ili Srpski... Poceo sam da gledam ovu seriju kako sam poceo da ucim i spanski i poskidao sve epizode ali malo i precenio nivo znanjaIzgubim svaki put bar pola recenizze.
Ako neko uspe da nadje nesto nek javi tj. postavi link ovde. Dobra je serija. Pre svega humor. (da ne kazem bas jedino) ostale stvari ..... mmmmmmvvvvv.... ne bas ali humor razbija! Do suza se nasmejem na Paka, MARIJANA i Lukasa dok ovo ostalo manje-vishe smara. Njih trojica su SJAJNI... Prava stvar da na kraju dana, pred spavanje, malo odmorimo mozgove uz laganu komediju. Boje su naravno fenomenalne... Drugacije od seranovih ali stil i intenzitet boja je isti. To mi je mnogo bitno za serije koje se daju u ovom terminu. Blagotvorno uticu na mene
![]()