specnaz.
Primećen član
- Poruka
- 691
Koliko se dobro snalazish sa video zapisima, tj. njihovom obradom? Hoćemo da napravimo neki kratak filmić...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko se dobro snalazish sa video zapisima, tj. njihovom obradom? Hoćemo da napravimo neki kratak filmić...
Da li su te "automatske" spajder puske sposobne za kratko repetiranje?
BTW Snimak podseca na pravu borbu.Impresivno....Samo su vam falile paint rucne granate.
I ti si ucestvovao?
Iskreno, nisam siguran šta prodrazumevaš pod "kratkim repretiranjem" i zašto baš odabrao spajder model, pošto ga retko ko poseduje.
Paintball "granate" ne koristimo, jer su po pravilu skupe (oko 10evra jedna), uglavnom jednokratne upotrebe, a i možeš ih koristiti samo u zatvorenom prostoru zbog rasprskavanja boje.
Konkretno na ovom snimku me nema, nisam prisustvovao iz zdravstvenih razloga, inače snimak je predstavljen na b92 a povodom humanitarne akcije jednog našeg drugara "kolege" iz Kruševca.
Dakle, šta je kratko repetiranje?
Uglavnom ljudi koriste Tippmann markere i to: x7, a5, 98 i Bravo One.
А što se tiče automatike, svi paintball markeri (koji se koriste na ovim prostorima) su u tom smislu polu-automatski tj. nisu kao klasična vazdušna puška da moraš da je natežeš svaki put, već se automatski repetiraju posle svakog hica. I to je karakteristika tzv. mehaničkih markera.
Međutim postoje i elektronski markeri aka elektronci koji poseduju tzv. E-grip u dršci i imaju mogućnost "rafalnog pucanja". Tj. imaju tri moda:
1. pojedinačno;
2."burst" ili po tri kuglice;
3. rafalno.
Marker s elektronikom košta oko 400e tako da uopšte nisu jeftini.
Sama elektronika je 113 evra za Tippmann x7.
E sad caka je u tome što za "potpun rad elektronike" moraš imati i elektronski loader - okvir koji ima mehanizam koji brže ubacuje kuglice od običnog "gravitacionog" loadera, ili "Ciklon Fid" koji pozajmljuje gasove i tako ubacuje kuglice koga recimo imaju a5 i x7.
Eto, nadam se da sam malo pojasnio...![]()
Ovi u Beogradu su strava, i imaju sve i od opreme i od stvari potrebnih za igru.Mene licno ne greje bas nesto, ali mislim da je extra sto se nesto desava. Samo napred, zelim vam puno uspeha i srece u poslu!