gost 105733
Domaćin
- Poruka
- 3.844
Sa ovim se definitivno slažem mada ga ja nikad i nisam nešto posebno cenio.
Da. Ipak je imao par dobrih momenata u karijeri,pre Hotela .:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa ovim se definitivno slažem mada ga ja nikad i nisam nešto posebno cenio.
Da. Ipak je imao par dobrih momenata u karijeri,pre Hotela .:-D
Он је тај који ствара. Пролупаном или непролупаном главом...
Лако је мени да оцењујем и процењујем...
Волела бих да има више бунтовника... па макар се бунили и без разлога...![]()
I ćorava koka ubode po neko zrno. :wink:
Rambo nije buntovnik nego folirant koji je nasao nacin da unovci svoje ludilo.A i atmosfera u drustvu je pogodovala njegovom uspehu.

Rambo nije buntovnik nego folirant koji je nasao nacin da unovci svoje ludilo.A i atmosfera u drustvu je pogodovala njegovom uspehu.
Ovo si dobro rekao ali nekako mi ne ide da ga poredim sa pravim folirantima jer sam se onima bar mogao nasmejati.![]()
Јаој Зеко... Ко је тебе тако наљутио?
Дачо, имамо ли пиво? Случај је хитан.
Mozda zato sto on nije obican folirant nego ludi folirant.Zato mu se verovatno i ne mozes nasmijati.:-D
Хахаха... Добро ако ти тако кажеш. У сваком случају је геније.
Ја нисам много пратила његову каријеру... Читала трач рубрике, критике на његов рад и тако то...
И да... није пријатно пронаћи се у његовим лудим текстовима... можда га зато људи не воле...

Тешко је смејати се истини. Јако тешко.
Ма када би је бар мало замотао у целофанчић... ал неће... баксуз...![]()

Mit o Rambovoj genijalnosti je stvorio sam Rambo mega car,fantasticnih glasovnih mogucnosti.![]()
"Motao" je taj sve i svasta.
Стичем утисак да си лош саговорник.
Примораваш ме да се понављам и разјашњавам, а заправо ме не слушаш шта причам... или је нешто друго у питању...
И на ово сам већ рекла шта сам имала.![]()
Pusti psi'ologiju kojice.Moze da te zaboli glava,od prevelikog razmisljanja,da li je nesto nako ili vako.8-)
Napolju je super.Malo trcis ili setas i boli te uvo.Sto manje razmisljas,bolje je.Tako ti je to.
Из личног искуства? ОК. Ако ти прија, настави тако.
Моја искуства се разликују од твојих. Али те не бих давила да те не заболи глава...![]()