PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh, dalje ga bilo, da li je moguće? Daj mi bar neki dokaz i ja odmah skačem sa "Gazele" u plavo Dunavo. Pardon, prljavo Dunavo:D

Коме треба доказ? Теби?

Па ти то боље од мене знаш...:lol:

Пази само да у скоку не срушиш Бранков мост... у дефициту смо са мостовима...:lol:

Коме треба доказ? Теби?

Па ти то боље од мене знаш...:lol:

Пази само да у скоку не срушиш Бранков мост... у дефициту смо са мостовима...:lol:

Znači nemaš dokaza. Vidim ja da i ti onda sanjaš neke lepe snove.:D
A što se tiče mosta siguran je, jer nemaš dokaza.

Znači nemaš dokaza. Vidim ja da i ti onda sanjaš neke lepe snove.:D
A što se tiče mosta siguran je, jer nemaš dokaza.

E pa ljudi ja ću prvi da napustim ovu ludu kafanu. Kada me budu pitali gde si bio odgovoriću ništa, a šta si radio, pa nigde, kao što je i bilo. Svi smo živi to je najvažnije, ali još važnije je da smo još malo veći prijatelji, bar tako ja osećam (srećom otići ću pre nego što pročitam šta će kojica napisati). Pozdrav svima do seldećeg (suludog) dopisivanja.
Vama momci želim da uspešno izađete na kraj sa tim novim osobljem, izgleda mi vispreno, agilno, sa izraženim radnim navikama i spremnom da poslužuje i u separeu. Ha, ha, hi, hi.

Хоћеш још неки доказ? :rolleyes:

Скачи. :mrgreen: Хихихи...

Pa ne moraju uvek drugi da me lažu, mogu valjda i ja po nekad.:D

Ма можеш наравно... али не претеруј...:mrgreen:

Знаш... сада ми је пало на памет...

Скакање у Дунав није интересантно...

Мање су ти шансе да преживиш, ако са велике висине будеш скочио у неки поточић из твог краја... Хихихи...
Или то беше називају рекама...:rolleyes:

Хоћеш још неки доказ? :rolleyes:

Скачи. :mrgreen: Хихихи...

Pa koji ti je ovo dokaz? Ko je ovde uopšte mislio na tebe? Pa ti izmišljaš da bih ja skočio. Jel to stvarno želiš? Gde ti je duša? Jel želiš da me nosiš na duši? Ma ne možeš da me nosiš na onome što nemaš.
g040.gif

Ма можеш наравно... али не претеруј...:mrgreen:

Знаш... сада ми је пало на памет...

Скакање у Дунав није интересантно...

Мање су ти шансе да преживиш, ако са велике висине будеш скочио у неки поточић из твог краја... Хихихи...
Или то беше називају рекама...:rolleyes:

Pa sada sam u dilemi da li da skočim u Jermu ili Visočicu. Pomozi mi da se odlučim.:D

Pa koji ti je ovo dokaz? Ko je ovde uopšte mislio na tebe? Pa ti izmišljaš da bih ja skočio. Jel to stvarno želiš? Gde ti je duša? Jel želiš da me nosiš na duši? Ma ne možeš da me nosiš na onome što nemaš.

Хахаха... Па немам ни шта да носим, јер нити душу немаш...:D

Не измишљам. Имам гомилу доказа у архиви, али ме мрзи да их износим...

А и шта вреди када знам да ћеш испливати...:evil: увек...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back