PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja jesam, al su zato kornisoni, krompiri, sargalijepa, jaja, grasak nacisto utopljeni u majonezi + pecenje je, takodjer ,"stavljeno pod kontrolu"...

trebalo je jos jucer da to odradim, ali nisam bila raspolozena
sad cu jos malo cafrljati s vama pa se odok suociti s "korom od milion jaja" i "zastrasujucim cokoladnim filom"...
e, njih me bas frka...[/
QUOTE]

A ti ove preteće elemente uništi u toku pripreme.
Zastrašujući čokoladni fil (:roll:) poliži dok ga spremaš, pa ti kore i neće biti potrebne.

Ма јок... одустала сам од те идеје... схватила сам да везе немам са кувањем...:roll:
Мислим да ће бити боље да ти и Обер отворите ту школу...:D

E sada si me navela na ozbiljno razmišljanje zašto Ober i ja? Jesmo li on i ja ovde najveće mućkare ili je neki drugi razlog?:smile:

Ja da objasnim? Pa zar je dotle došlo?
Kojica je, inače, jako dobra osoba. Ne znam zašto je takva prema tebi..:roll:
Treba pitati Elle - možda je problem u neslaganju horoskopa.;)

Pa ja sam hteo da mi objasniš jer je ti, mislio sam, dobro znaš. Ali kada si počela da ređaš šta znaš o njoj, odmah sam rešio da povučem pitanje:smile:, jer si pristrasna. A ono što ne znaš ti ne znam ni ja, časna reč:oops:.
A što se tiče Elle mislim da si u pravu, samo ne znam gde trenutno ordinira pa da odem zauzmem red.

Pa ja sam hteo da mi objasniš jer je ti, mislio sam, dobro znaš. Ali kada si počela da ređaš šta znaš o njoj, odmah sam rešio da povučem pitanje:smile:, jer si pristrasna. A ono što ne znaš ti ne znam ni ja, časna reč:oops:.
A što se tiče Elle mislim da si u pravu, samo ne znam gde trenutno ordinira pa da odem zauzmem red.
Ne moraš da čekaš na red. Uvešću te preko veze. 8-)
A možda može da pomogne i Vragana, tako što će da gleda u pasulj?

А казна је?

Не, не... пусти мене да погађам... хм... знам...
Тумачење наталне карте :D

Јесам погодила?
Kazniću te dodatno zbog pokušaja pogađanja koja je kazna ... pa ti neću reći. :wink:

Ali ovo ti nije loš predlog. :lol:

Ćao, Borčice & ostali.

Kazniću te dodatno zbog pokušaja pogađanja koja je kazna ... pa ti neću reći. :wink:

Нисам ја крива што све погађам... :roll: ево, погодила сам и да си се створила овде, чим те је Стнцо поменуо само да би му рекла НЕ...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back