PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D Па какво си створење очекивао да сретнеш на пакостима...

Изволи мајчину душицу. Смири се мало... и не залази више по мрачним темама... није то за тебе...:D

Ma kako da se smirim. Ma stvorenje u pravom smislu: i pakosno i rogato i umiljato, ovo poslednje mi se možda učinilo, nisam baš siguran.:D

Ma kako da se smirim. Ma stvorenje u pravom smislu: i pakosno i rogato i umiljato, ovo poslednje mi se možda učinilo, nisam baš siguran.:D

Ух, ух... страшно...:roll: ма какви умиљато... нешто ти се причинило... мора да је то још нека пакост тог створења...
Идем да видим о чему се ради...;-)

Стнцо... види овако... истина може мало да боли...:roll:
Била сам до пакости... и... не знам како да ти кажем... срела сам то пакосно створење...
:shock: Али то пакосно створење си ти! :shock:

Стнцо... види овако... истина може мало да боли...:roll:
Била сам до пакости... и... не знам како да ти кажем... срела сам то пакосно створење...
:shock: Али то пакосно створење си ти! :shock:

Uh, uh, uh, a ja sam gotovo siguran da sam mu rogiće video. Ali znaš pa ja sam ženjen........ooooo vidi ti to. Ako tako mi i treba kada ovoliko vremena provodim na Forumu.:smile:

Uh, uh, uh, a ja sam gotovo siguran da sam mu rogiće video. Ali znaš pa ja sam ženjen........ooooo vidi ti to. Ako tako mi i treba kada ovoliko vremena provodim na Forumu.:smile:

Јел те то тамо неко просио? :roll: Ништа не разумем...
Ако, тако ми и треба када оволико времена проводим на форуму...

Ma jok bože sačuvaj ((...ali znaš ova kojica jeste i nije mi jasno da se još družiš sa njom))
(((daće Bog da ih zavadim, daće Bog da ih zavadim, daće Bog da ih zavadim.......)))

Онај Свенемогући? :D Тешко...

Борац... види... он хоће да нас посвађа...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back