Crash and Burn
Iskusan
- Poruka
- 5.179
Napuštam vas za večeras uspavali me dorsi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema ovdje trijeznih...
Па какво си створење очекивао да сретнеш на пакостима...
Изволи мајчину душицу. Смири се мало... и не залази више по мрачним темама... није то за тебе...![]()
Ma kako da se smirim. Ma stvorenje u pravom smislu: i pakosno i rogato i umiljato, ovo poslednje mi se možda učinilo, nisam baš siguran.![]()
Jes, u pravu si.
Ух, ух... страшно...ма какви умиљато... нешто ти се причинило... мора да је то још нека пакост тог створења...
Идем да видим о чему се ради...;-)
Ne, ne idi. Možda ti se svidi tamo.:smile:
Е, не свиђа ми се више тамо... толико си кукао на мене и поплашио људе да сада више нико неће ни да ми се обрати...
и љута сам...Стнцо... види овако... истина може мало да боли...
Била сам до пакости... и... не знам како да ти кажем... срела сам то пакосно створење...
:shock: Али то пакосно створење си ти! :shock:
Uh, uh, uh, a ja sam gotovo siguran da sam mu rogiće video. Ali znaš pa ja sam ženjen........ooooo vidi ti to. Ako tako mi i treba kada ovoliko vremena provodim na Forumu.:smile:
Šta je ovo? I u ovu kafanu ste doneli pakost?
Ma jok bože sačuvaj ((...ali znaš ova kojica jeste i nije mi jasno da se još družiš sa njom))Šta je ovo? I u ovu kafanu ste doneli pakost?
Nordi, Vragana, gde ste?
Sa ovo dvoje ne može da se razgovara...![]()
Možda vam ja mogu pomoćiNordi, Vragana, gde ste?
Sa ovo dvoje ne može da se razgovara...

to je bas novost...
Ma jok bože sačuvaj ((...ali znaš ova kojica jeste i nije mi jasno da se još družiš sa njom))
(((daće Bog da ih zavadim, daće Bog da ih zavadim, daće Bog da ih zavadim.......)))
Uh, dobro je... Čula si me.
E, ne mogu večeras da se borim ni za šta. 'Ajde nešto lepo, molim te.
Онај Свенемогући?Тешко...
Борац... види... он хоће да нас посвађа...
Ma, pusti,isprljala mi se anđeoska krila, morao sam da ih ostavim 'ćaZdravo Goxy. Opet si se presvukao.![]()
Ma jok bože sačuvaj ((...ali znaš ova kojica jeste i nije mi jasno da se još družiš sa njom))
(((daće Bog da ih zavadim, daće Bog da ih zavadim, daće Bog da ih zavadim.......)))
Neće moći.
Ali, nisam trenutno Borac; malo odmaram.
pravu si nasla da ti kaze nesto lijepo, to bi bilo prvi (i jedini) put...
+ poslije bih morala da te roknem, da spasim obraz...lol
nema veze - evo vama "pjesmica", a ja odok da testerisem vene (sto nisam rodjena u Australiji lol) ...