PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi za koliko postova ja tebe šišam, prijatelju.:D

Video sam. Tako mi i treba kada ja idem da gledam "gomilu oznojenih muškaraca koji jure za loptom", mislim da si se ovako izrazila, a ti punom parom razaraš ovde. Samo da znaš da i gomila devojaka juri za loptom. Ja ih još ne gledam često, čekam da nauče od muškaraca da dižu dres preko glave kad daju gol:smile:, i na kraju utakmice da ih razmenjuju.:smile:

Video sam. Tako mi i treba kada ja idem da gledam "gomilu oznojenih muškaraca koji jure za loptom", mislim da si se ovako izrazila, a ti punom parom razaraš ovde. Samo da znaš da i gomila devojaka juri za loptom. Ja ih još ne gledam često, čekam da nauče od muškaraca da dižu dres preko glave kad daju gol:smile:, i na kraju utakmice da ih razmenjuju.:smile:

Moja najgora mora! Mrzim i muški fudbal,a kamoli ženski!
F1 je zakon za sve sportove! Nego čisto me zanima šta to vidite u fudbalu, kojem i nije mesto ovde! :shock:

Ni sam nisam siguran. Zato i strepim da iz nekog drugog prostor-vremena ne proletiš kroz moj monitor, a rogići oštri.:smile:

Е, сада више ни ја нисам сигурна где сам, ни ко сам, нити с ким ја разговарам и да ли разговарам...:roll: Мораћу да завирим у ништавило...

Javno izvinjenje
Pokušavajući da se našalim ja sam nehotično uvredio Borca za prava životinja i zato joj se na ovaj način izvinjavam. Nije mi bila namera da je uvredim, ali je tako razumela dva moja posta koje sam odmah izbrisao. Naravno da sam se izvinio i direktno njoj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back