PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cool :)
evo sad videh na eurosportu lik skocio padobranom sa Taipei 101 Tower zgrade i sleteo na krov druge....
a onda pobegao taksijem, posto su takve akrobacije zabranjenje....al bilo mu je do jaja....imao je cak i slobodan pad....

uh i ja bih tako......
skoro su skakali sa genexa, palate usce i beogradjanke....
ja sam video ove sa genexa al nisam uspeo da slikam......
a i onako su skakali sa stabilizacijom, pa im i nije neki skok :D:D
salim se....bilo je dobro.....treba imati muda za to.....

gledaj bre History..pa ne mogu svaki cas da vas ucim da smo bili na Mesecu ;)

jel ti to nas zjbvas Obere?
kakav Mjesec - znas ti dobro da Mjesec uopce ne postoji!!!
+ svi smo mi u "Bozijem matriksu", cekamo na "stepeniste za nebo"
koje ima da proradi ako budemo sinhronizirano "dobri" bar pet minuta (kvaka 22)...
pazi nega (Mr Smitha)...Mjesec..pravi se blesav...lol

noc ljudi - crko golem, odoh na spavanje

ma jok, a nije za usporedbu...al evo (he he he):

darkoje (muska polovica, zenska je fina...) - postaje vulgaran samo kad popuste inhibicije, okidaju ga nemoc/nadmoc/stres, inventivan je na momente,
relativno ok tip cije cemo mane (mozda) na kraju prihvatiti kao bitan dio njegovog sarma...jer darkoje se trudi (i uspijeva) postati dijelom ove sasave zajednice

Djed Mraz - vulgaran cak i kad najiskrenije pokusava biti fin (nedostatak rafirnmana i osnovne kulture...nepopravljivo!), njegov je asortiman sala i "posalica" : bajat+posudjen+ukraden = ogranicen --> inventivnost 0,
u vjecitoj potrazi za plemenom forumskih neukih koje bi prepoznalo i slavilo njegovu "superiornu duhovitos" dok bi on ocinski lebdio iznad (i samo - iznad!) njihovih malih beznacajnih avatara povremeno pepajuci neposlusne lenjirom po glavi...(ko zna, mozda takvi i postoje, jedno je sigurno - u ovu kafanu ne navracaju cesto lol)
Dobar si psiholog. Nastavi sa drugima, pa i o meni.

Ne grdi je to je korak napred...spoznala je Boga...sad mora samo da pocupa visak rukica...8-)

Pazi, pazi ti njega, mog drugara.
E, na ovu provokaciju moram da odgovorim:
NISAM spoznala Boga, i verovatno nikad neću, zato što ne verujem da postoji.
Ali, sviđa mi se ovaj pozdrav.
Osim toga, ja sam guru 8-) jedne interne, ovdašnje sekte.
Ništa nisi pročitao, po starom, dobrom običaju.:roll:

Hare Krišna, Hare Rama,
Hare, hare...
Tra-la-la

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back