PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbga, mogu da budem vegeterijanac, ali vegan ne. Hm... Odreći se buđavog sira, voćnog jogurta?:shock: Cigareta i ostalih nezdravih stvari? Celibat? Nikada!
Da smislimo nešto bolje; ne volim da budem ničiji svedok, pa ni Jehovin.

pa onda da batalimo sve osim zickanja (to moramo ostaviti - bas je koristan obicaj) i carsafa (koje cemo nositi preko zimskih jakni...), a ime smislite sami...

Добро... ја не бих пуно да се уплићем... али задржи барем колачиће... а остало мењај како хоћеш...

Dobro, zadržaćemo kolačiće (slane, sa buđavim sirom i slatke, sa topljenom čokoladom).
Čaršave ne nosimo, osim ako neko baš želi. Na primer, kad je vrućina, nije loše biti samo u čaršavu.
Celibat s gnušanjem odbijamo. To je tačka pod br.1 u našem Pravilniku.
Pušenje ostavljamo, ali prelazimo na... hm.. neke prirodnije stvari, tj. "travčice".
Alkohol može povremeno, pri verskim obredima (dajem vam slobodu izbora).
I, naravno, ja ću da budem guru.8-)
Kome treba neki savet u vezi sa kolačićima, čaršavima itd, slobodno neka mi se obrati. Moje srce otvoreno je za svakog, ko želi da se preobrati.

Dobro, zadržaćemo kolačiće (slane, sa buđavim sirom i slatke, sa topljenom čokoladom).
Čaršave ne nosimo, osim ako neko baš želi. Na primer, kad je vrućina, nije loše biti samo u čaršavu.
Celibat s gnušanjem odbijamo. To je tačka pod br.1 u našem Pravilniku.
Pušenje ostavljamo, ali prelazimo na... hm.. neke prirodnije stvari, tj. "travčice".
Alkohol može povremeno, pri verskim obredima (dajem vam slobodu izbora).
I, naravno, ja ću da budem guru.8-)
Kome treba neki savet u vezi sa kolačićima, čaršavima itd, slobodno neka mi se obrati. Moje srce otvoreno je za svakog, ko želi da se preobrati.

То се подразумева.:D

Ја не желим да се преобратим...:-? шта сада да радим...:roll:

zvuci dobro
a clanarina?
mislim, ok je da nas ti "guras", al ja bih da bidnem blagajnijk...jel more to nekom "reformom" da se sredi?

Može. Te birokratske stvari me uopšte ne interesuju. Mislim, mrzim da se bakćem plaćanjem računa.
Odredi visinu članarine i skupljaj. Gledaj samo da uvek bude novca za nabavku novih čaršava, travčica i ostalih potrepština.
Ako se neko prijavi da bude član naše sekte, a nema novca za članarinu, mora da prođe obred inicijacije, koji tek treba da smislim. Dajte predloge.

Допада ми се. Допада ми се тачка у којој си ти гуру.
И ни једна друга...:roll:
Dakle:
- ne želiš da se uviješ u čaršav, nikada?
- ne ostavljaš cigarete?
- hoćeš da živiš u celibatu?
- ne želiš da popiješ ni kap alkohola?
- nećeš da jedeš kolačiće, ni one sa čokoladom?
- mrziš buđavi sir?

Profil: osoba ženskog pola, stidljiva, koja živi takoreći asketskim životom, ali koja puši. I treba joj guru. Hm... Daleko je to od allesovog Ništavila.

Dakle:
- ne želiš da se uviješ u čaršav, nikada?
- ne ostavljaš cigarete?
- hoćeš da živiš u celibatu?
- ne želiš da popiješ ni kap alkohola?
- nećeš da jedeš kolačiće, ni one sa čokoladom?
- mrziš buđavi sir?

Profil: osoba ženskog pola, stidljiva, koja živi takoreći asketskim životom, ali koja puši. I treba joj guru. Hm... Daleko je to od allesovog Ništavila.

Чекај, то је нека демократска странка, овај секта... Не морам дакле сва правила да поштујем да бих приступила?

Ако могу мало да будем различита... па... размислићу...:roll:

Profil: osoba ženskog pola - ово си погодила, stidljiva - ово ниси, koja živi takoreći asketskim životom - и овде си оманула, ali koja puši - ово си погодила. I treba joj guru - опет грешка, само сам хтела да ти учиним. Hm... Daleko je to od allesovog Ništavila - Тачно.

Чекај, то је нека демократска странка, овај секта... Не морам дакле сва правила да поштујем да бих приступила?

Ако могу мало да будем различита... па... размислићу...:roll:

Naravno da možeš da budeš malo različita.
Na primer, ako se uvijaš u čaršav, možeš sama izabrati boju.
Ako nećeš da duv... ovaj, pušiš travčice, umesto toga popij neki čaj - isto mu se hvata.
Ne moraš da jedeš kolačiće sa buđavim sirom, ali moraš one sa čokoladom (to je obaveza).
Što se alkohola tiče, počni da vežbaš na onim pralinama, punjenim pijanim višnjama. Dve-tri praline, i dovoljno je.
Celibat ne dolazi u obzir.
Pa ti vidi.
Da, zaboravih da ti kažem: ti ne plaćaš članarinu, pošto si moja drugarica, tj. štićenik gurua.

Profil: osoba ženskog pola - ово си погодила, stidljiva - ово ниси, koja živi takoreći asketskim životom - и овде си оманула, ali koja puši - ово си погодила. I treba joj guru - опет грешка, само сам хтела да ти учиним. Hm... Daleko je to od allesovog Ništavila - Тачно.

Guru nikad ne greši.8-)

A sada ovaj guru mora da odleti na čarobnom ćilimu, brzinom svetlosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back