- Poruka
- 89.439
Ја сам се већ навикла...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hare Krishna!
Hare Kriska?
sta je slijedece - idemo svi na aerodrom obuceni u carsafe da zickamo lovu dok nas ne izbace?
''ako je stvarno frka s engleskim, a zanima te - hoces da ti posaljem prijevod, barem ono najvaznije?''
Пошаљи.
a "hibridna sekta"; Hare Svjedoci; uzmimo najbolje iz oba svijeta - veganstvo + lova?
Jbga, mogu da budem vegeterijanac, ali vegan ne. Hm... Odreći se buđavog sira, voćnog jogurta?:shock: Cigareta i ostalih nezdravih stvari? Celibat? Nikada!
Da smislimo nešto bolje; ne volim da budem ničiji svedok, pa ni Jehovin.
ok, vecaras ti saljem - cim prevedem
Добро... ја не бих пуно да се уплићем... али задржи барем колачиће... а остало мењај како хоћеш...
Dobro, zadržaćemo kolačiće (slane, sa buđavim sirom i slatke, sa topljenom čokoladom).
Čaršave ne nosimo, osim ako neko baš želi. Na primer, kad je vrućina, nije loše biti samo u čaršavu.
Celibat s gnušanjem odbijamo. To je tačka pod br.1 u našem Pravilniku.
Pušenje ostavljamo, ali prelazimo na... hm.. neke prirodnije stvari, tj. "travčice".
Alkohol može povremeno, pri verskim obredima (dajem vam slobodu izbora).
I, naravno, ja ću da budem guru.8-)
Kome treba neki savet u vezi sa kolačićima, čaršavima itd, slobodno neka mi se obrati. Moje srce otvoreno je za svakog, ko želi da se preobrati.
zvuci dobro
a clanarina?
mislim, ok je da nas ti "guras", al ja bih da bidnem blagajnijk...jel more to nekom "reformom" da se sredi?
То се подразумева.
Ја не желим да се преобратим...:-? шта сада да радим...![]()
Svašta!:shock:
Pa ješćeš kolačice do mile volje!
Nije li to dovoljno?
:shock: Да се преобратим због колача?!
Нека хвала... и то са буђавим сиром... пих...
Ja sam mislila da će ti biti dovoljna i činjenica što sam ja guru.8-)
A gle ti nje! Cccccc....
Zar ti se ne dopada baš nijedna tačka iz našeg sektaškog Pravilnika?
Dakle:Допада ми се. Допада ми се тачка у којој си ти гуру.
И ни једна друга...![]()
Dakle:
- ne želiš da se uviješ u čaršav, nikada?
- ne ostavljaš cigarete?
- hoćeš da živiš u celibatu?
- ne želiš da popiješ ni kap alkohola?
- nećeš da jedeš kolačiće, ni one sa čokoladom?
- mrziš buđavi sir?
Profil: osoba ženskog pola, stidljiva, koja živi takoreći asketskim životom, ali koja puši. I treba joj guru. Hm... Daleko je to od allesovog Ništavila.
Чекај, то је нека демократска странка, овај секта... Не морам дакле сва правила да поштујем да бих приступила?
Ако могу мало да будем различита... па... размислићу...![]()
Profil: osoba ženskog pola - ово си погодила, stidljiva - ово ниси, koja živi takoreći asketskim životom - и овде си оманула, ali koja puši - ово си погодила. I treba joj guru - опет грешка, само сам хтела да ти учиним. Hm... Daleko je to od allesovog Ništavila - Тачно.
dobro jutro