PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Guru nikad ne greši.8-)

A sada ovaj guru mora da odleti na čarobnom ćilimu, brzinom svetlosti.

Е ово правило ми се не свиђа.
Нећеш ме подмитити ни тиме што сам привилеговани члан.

Сви греше па и гуру. Ако ти се свиђа, свиђа... ако не онда ништа од договора...

Može. Te birokratske stvari me uopšte ne interesuju. Mislim, mrzim da se bakćem plaćanjem računa.
Odredi visinu članarine i skupljaj. Gledaj samo da uvek bude novca za nabavku novih čaršava, travčica i ostalih potrepština.
Ako se neko prijavi da bude član naše sekte, a nema novca za članarinu, mora da prođe obred inicijacije, koji tek treba da smislim. Dajte predloge.

ih...to je bar jednostavno - posaljemo ga da zicka na nekom zjbnom mjestu - u Skupstinu npr.
ako tamo nesto uzicka onda je "polozio", a ako ne uzicka (budimo realni...) svejedno je "polozio" + naucio je lekciju (eto, sad ti smisli koju lekciju...)

Е ово правило ми се не свиђа.
Нећеш ме подмитити ни тиме што сам привилеговани члан.

Сви греше па и гуру. Ако ти се свиђа, свиђа... ако не онда ништа од договора...

ama kojice - pa ne moras da se "preobratis"
mi ionako s Tvorcem nista nemamo - mi smo (valjda) ekonomsko-rekreativna sekta ili tako nesta?

ama kojice - pa ne moras da se "preobratis"
mi ionako s Tvorcem nista nemamo - mi smo (valjda) ekonomsko-rekreativna sekta ili tako nesta?

Лако је са Творцем... ал хајде пробај да се избориш са Борцем...:D
Ваљда ће вечерас да се врати као Мачкица...:roll: ако не ја одустајем...

Епа онда благо теби... на мене је нешто љута...
Од раног јутра ми је викнула на уво ''Харе Кришна!''... па ти види...

ne ne - da ti je nesta otpjevala na uvo TO bi bio nepogresiv znak da je ljuta...cek cek, pomijesala sam - to ja radim ljudima kad sam ljuta...

btw sta fali kunicu zvanom Krisna? i ko je on uopce?
mislim, zasto od jutros pricamo o kunicima?...

ne ne - da ti je nesta otpjevala na uvo TO bi bio nepogresiv znak da je ljuta...cek cek, pomijesala sam - to ja radim ljudima kad sam ljuta...

btw sta fali kunicu zvanom Krisna? i ko je on uopce?
mislim, zasto od jutros pricamo o kunicima?...

Немам појма... одох да смислим шта ћу да осећам... а после тога да смислим како се телепатски шаљу осећања а не мисли... е, ако ме нема да знате да сам у ништавилу...:wink:

Немам појма... одох да смислим шта ћу да осећам... а после тога да смислим како се телепатски шаљу осећања а не мисли... е, ако ме нема да знате да сам у ништавилу...:wink:

aj onda...polako, meditiraj...levitiraj...sta god si isplanirala za danas

Лако је са Творцем... ал хајде пробај да се избориш са Борцем...:D
Ваљда ће вечерас да се врати као Мачкица...:roll: ако не ја одустајем...

maca_gara2.jpg

Zar sam tako opasna?

Ево ме... ништа нисам смислила, али барем нисам ни нестала...
Благо мени.:D

Polako sa zaključcima. Pitaj nekoga oko tebe da li te vidi. Pa ako te vidi ti ga pitaj da li je istina ili laže. Onda ga pitaj koji je dan i datum, da slučajno nisi skliznula kroz prostor-vreme. E onda zaključii da nisi nestala.:smile:

Polako sa zaključcima. Pitaj nekoga oko tebe da li te vidi. Pa ako te vidi ti ga pitaj da li je istina ili laže. Onda ga pitaj koji je dan i datum, da slučajno nisi skliznula kroz prostor-vreme. E onda zaključii da nisi nestala.:smile:

:shock: Чекај... полако... Па са ким онда ти разговараш сада?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back