stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
znaci.
kojica i ja smo se obradovale tvom dolasku...
I ja, i ja. Ili sastalo se kafansko društvo pa ja na ignore.:smile:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci.
kojica i ja smo se obradovale tvom dolasku...
Čekaj, još sam zbunjena i nisam iščitala prethodne postove.Evo sada zvučiš kao kojica. Znači ispravna je ona narodna "S kim si onakav si".:smile:
Oh, lepo je to čuti.I ja, i ja. Ili sastalo se kafansko društvo pa ja na ignore.:smile:
Evo sada zvučiš kao kojica. Znači ispravna je ona narodna "S kim si onakav si".:smile:
I ja, i ja. Ili sastalo se kafansko društvo pa ja na ignore.:smile:
Ма и ја сам... ал некако направих разлику од ришћана до ришћана...
Највише волим да ратујем са онима што везе немају о чему причају.
Још само ти да почнеш да звучиш као којица па да попадамо у несвест...
Oh, lepo je to čuti.
Nisi na ignore.
A šta je sa noktima, bičevima i ostalim rekvizitima, koje si primenjivala? Hoću da budem siguran da sam bezbedan, jer mi kojica i Vragana nisu nikakva zaštita. One su tvoje druge.:smile:
cuj - na ignore...uspio si stnco, sad si u centru paznje lol
Ništa ne razumem.![]()
Ooo, sada si mi povredila sujetu, jer ja sam bio ubeđen da sam i do sada bio u centru pažnje.![]()
Mnogo, bre, brbljate.
Ima li ovde neka konstruktivna diskusija?
Ajde, ajde, naoštrila sam se...
Pa evo ja ću da ti raportiram: Vragana je htela da joj pričam o Big Bengu a ja hteo o Dejvi Kroketu. Ona reče da mrzi krznene repove a ja hteo da iskoristim priliku pa da je posvađam sa kojicom-lijom (tako je neki zovu). I ništa od svega. Sva je prilika da ću ja na kraju ovde da izvučem deblji kraj, jer sam eto u upao u centar pažnje među vas tri žene, i nisam siguran da li će me dobri Bog spasiti.![]()

Pa evo ja ću da ti raportiram: Vragana je htela da joj pričam o Big Bengu a ja hteo o Dejvi Kroketu. Ona reče da mrzi krznene repove a ja hteo da iskoristim priliku pa da je posvađam sa kojicom-lijom (tako je neki zovu). I ništa od svega. Sva je prilika da ću ja na kraju ovde da izvučem deblji kraj, jer sam eto u upao u centar pažnje među vas tri žene, i nisam siguran da li će me dobri Bog spasiti.![]()
odlicno, posto sam ja bila "ubjedjena" da ti nisi sujetan
Eto kako prvi utisci varaju.;-)
jbga nije to na prvi utisak vec na drugi, treci...
Hm... Vidim ja da ću opet večeras da šetam kuče pre ponoći.
Gde nam je Viking?
Evo i ti ovde. Pa nije valjda da tako zvučim? Auh, svašta ću ja da saznam o sebi ovde na Forumu.Hajde reci još nešto da popunim zbirku.:smile:Samo hrabro nemoj da se stidiš (po običaju
).