PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма и ја сам... ал некако направих разлику од ришћана до ришћана...
Највише волим да ратујем са онима што везе немају о чему причају.

Veruj mi svi oni koji se pojavljuju ovde su isti. Pa zar si srela nekog ovde ko zna o čemu priča?

A šta je sa noktima, bičevima i ostalim rekvizitima, koje si primenjivala? Hoću da budem siguran da sam bezbedan, jer mi kojica i Vragana nisu nikakva zaštita. One su tvoje druge.:smile:

Ccccc... Ništa ti mene ne čitaš. Pa lepo rekoh (pre jedno 10 strana) da sam sa vama Mačkica.
Osim ako.... ako... :shock: ...ti ne želiš da budeš bičevan, izgreban i tako to?
Kuku!!!!

Mnogo, bre, brbljate.
Ima li ovde neka konstruktivna diskusija?
Ajde, ajde, naoštrila sam se...

Pa evo ja ću da ti raportiram: Vragana je htela da joj pričam o Big Bengu a ja hteo o Dejvi Kroketu. Ona reče da mrzi krznene repove a ja hteo da iskoristim priliku pa da je posvađam sa kojicom-lijom (tako je neki zovu). I ništa od svega. Sva je prilika da ću ja na kraju ovde da izvučem deblji kraj, jer sam eto u upao u centar pažnje među vas tri žene, i nisam siguran da li će me dobri Bog spasiti.:D

Pa evo ja ću da ti raportiram: Vragana je htela da joj pričam o Big Bengu a ja hteo o Dejvi Kroketu. Ona reče da mrzi krznene repove a ja hteo da iskoristim priliku pa da je posvađam sa kojicom-lijom (tako je neki zovu). I ništa od svega. Sva je prilika da ću ja na kraju ovde da izvučem deblji kraj, jer sam eto u upao u centar pažnje među vas tri žene, i nisam siguran da li će me dobri Bog spasiti.:D

:lol:
Pošto ti je toliko teško da budeš u centru pažnje tri žene, evo - odoh ja na drugu temu, pa ćeš se lakše izboriti sa dve, uz pomoć Boga ili bez njegove pomoći.

sve ti laze - stnco, mislim...stvarno
Vragana voli krznene repove, ali pricvrscene na krznene zivotinje
uslijed toga gore pomenuta ne voli Dejvija Kroketa - koji je obicni traper i ubica krznenih zivuljki, koje (kao sto znas) Vragana vole iznad svega...ostalo je manje vazno

btw ti ostani, a ja idem - za tobom je kukumakao, a sad se prenemaze...
i da, stnco, nema ko da te spasi - zar si zaboravio?

Evo i ti ovde. Pa nije valjda da tako zvučim? Auh, svašta ću ja da saznam o sebi ovde na Forumu. :D Hajde reci još nešto da popunim zbirku.:smile:Samo hrabro nemoj da se stidiš (po običaju:D).

pa evo...znaci - uobrazen si (znam, da mislis da si najljepsi), sujetan do bola (vidi se iz prilozenog), kontradiktoran (cas nema Boga, cas taj koga nema treba da te spasi), podvojena licnos (mislis da ne znamo da ste ti i Zli Blizanac jedna te ista osoba?), imas blago feminizirane pokrete i duge...brkove, do pojasa, u privatnosti doma volis da se presvlacis u kostim kokoske i takav citas dnevne novine (ne pitaj me kako, jednostavno znam)...jel dosta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back