Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
hah...pa testovi su ti bar najlaksi....ja sam im'o neki cd sa time...a svejedno to je lako....najgore je kad dodjes pred pandura 
ja sam polagao tri puta.....testove odmah...al voznju -djoku.....
Saga o mom polaganju
prvi put, ulazim ja u kola u majmun od pandura mi kaze, sta ce ti brada, u licnoj nemas bradu...i pocne poredavanje koje je trajalo 5 minuta kako ja ne mogu da imam bradu ako nemam takvu sliku u dozvoli vamtetamte.....aj ok....pusti mene on u kola i ja odvezem SAVRSENO....a nije moj subjektivni dozviljaj, veci dozivljaj jednog lika koga je znao moj instruktor....i kaze lik pao si....ja pitam zasto....kaze ovaj pandur "pa tamo na semaforu nisi pogledao preko desnog ramena".....sto pitam ja?
pa, mogao je da prodje biciklista.......AAAAAAA...a pored mene i trotoara 30cm prostora.....
drugi put sam vozio ok, al sam napravio nesto sto se na polaganju ne radi....na raskrsnici me mrzelo da cekam lika koji je dolazio, pa sam dao malo jaci gas i prosao....u pravoj voznji bi svako to uradio, al ****** to se na polaganju ne radi....ok oborise me, za to se ne bunim....
treci put

nisam ni znao da treba da polazem, zaboravio instruktor da mi javi....zove on mene ujutro (a ja pio prethodno vece i ne znam gde sam) i kaze, aj dodji da polazes.....ja nesto promrljam tipa "ajmo sutra"....al dogovorimo se mi
odem ja na polaganje, kad ni manje ni vise, onaj pandur skot od prvog puta 
.....i ja se smorim, al bato, cuti pandur, cutim ja, cutimo svi, skreni levo, skreni desno ..... dosta! ni polukruzno ni ovo ni ono 
i eto...tako sam ja dobio dozvolu

ja sam polagao tri puta.....testove odmah...al voznju -djoku.....
Saga o mom polaganju
prvi put, ulazim ja u kola u majmun od pandura mi kaze, sta ce ti brada, u licnoj nemas bradu...i pocne poredavanje koje je trajalo 5 minuta kako ja ne mogu da imam bradu ako nemam takvu sliku u dozvoli vamtetamte.....aj ok....pusti mene on u kola i ja odvezem SAVRSENO....a nije moj subjektivni dozviljaj, veci dozivljaj jednog lika koga je znao moj instruktor....i kaze lik pao si....ja pitam zasto....kaze ovaj pandur "pa tamo na semaforu nisi pogledao preko desnog ramena".....sto pitam ja?
pa, mogao je da prodje biciklista.......AAAAAAA...a pored mene i trotoara 30cm prostora.....
drugi put sam vozio ok, al sam napravio nesto sto se na polaganju ne radi....na raskrsnici me mrzelo da cekam lika koji je dolazio, pa sam dao malo jaci gas i prosao....u pravoj voznji bi svako to uradio, al ****** to se na polaganju ne radi....ok oborise me, za to se ne bunim....
treci put
odem ja na polaganje, kad ni manje ni vise, onaj pandur skot od prvog puta 
i eto...tako sam ja dobio dozvolu