PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je čudo neviđeno. Sastanete se vas tri tamo negde, izogovarate nekoga nekoliko sati i nije vam dosta, nego i ovde nekoliko stranica čovek ne može da dođe na red od vas.Pa vi stvarno kao da ste u kafani.

Ovo je čudo neviđeno. Sastanete se vas tri tamo negde, izogovarate nekoga nekoliko sati i nije vam dosta, nego i ovde nekoliko stranica čovek ne može da dođe na red od vas.Pa vi stvarno kao da ste u kafani.

zar nismo?
e, oprosti ako si planirao nesto strasno vazno da nam kazes...tipa ko je potpalio fitilj za Big Bang ili tako nesto...evo, nalaktile smo se i slusamo.

Тако лепо ништа... вечерас нисам расположена за лов...

ako treba kojice, ja cu da ufatim to pilence, osurim ga vrucom vodom, ocerupam perusku po perusku (da boli) i ondak ti serviram garnirano mladim krompiricima
ti samo izrazi zelju i povrati svoj zdravi lisiciji apetit
(eto, sta je prava drugarica)

ako treba kojice, ja cu da ufatim to pilence, osurim ga vrucom vodom, ocerupam perusku po perusku (da boli) i ondak ti serviram garnirano mladim krompiricima

Kojice, ova tvoja drugarica nešto smera. Prvo ne može da boli čerupanje ako prvo ošuri, a drugo u decembru nema mladih krompirića. (Da li ću uspeti da ih posvađam:smile:)

Kojice, ova tvoja drugarica nešto smera. Prvo ne može da boli čerupanje ako prvo ošuri, a drugo u decembru nema mladih krompirića. (Da li ću uspeti da ih posvađam:smile:)

naravno, da neces uspjeti
1. mladih krompirica ima npr. u Maxiju (uvoz, sta ces...)
2. naravno da cerupanje boli jer "pilence" je osureno NAZIVO!!! (kineski metod...)
3.eto.

Хвала... Другарице...:D
али то баш и није интересантно...:roll:

Хвала... Другарице...:D
али то баш и није интересантно...:roll:

pa dobro...snadji se sama
ovakvoj ti ni pecurkice ne mogu "pomoci"
al do sutra da si nakrivila kacigu, onako pakosno, zarumenila obrascice i docekala nas sretna i nasmijana
(inace te opet vodimo na kavu, za kaznu!!!)
nema tuznije prizora od oklembesene lije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back