PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Grozno zvuči taj kostim kokoške.
Ja ću da mu pozajmim svoj korset.

eto, nisam vidjela kako to izgleda (al info je iz pouzdog izvora) - sigurna sam da je jezivo
zamislite, dzinovska kokos sjedi u fotelji i cita Politiku ili American Scientist...jeza...

de si stidljivko...
sta se crvenis, medju prijateljima si - s nama mozes i na kafu tako paradno odjeven
jest malo strasno, ali priviknut cemo se, obecavamo

pa evo...znaci - uobrazen si (znam, da mislis da si najljepsi), sujetan do bola (vidi se iz prilozenog), kontradiktoran (cas nema Boga, cas taj koga nema treba da te spasi), podvojena licnos (mislis da ne znamo da ste ti i Zli Blizanac jedna te ista osoba?), imas blago feminizirane pokrete i duge...brkove, do pojasa, u privatnosti doma volis da se presvlacis u kostim kokoske i takav citas dnevne novine (ne pitaj me kako, jednostavno znam)...jel dosta?

Tras... (ovo će kojica da razume).
Nisi jedino pogodila da nosim dugačke gaće.:D. Sve ostalo je živa isitna. Samo pazi da ovo ne vidi Elle-77 jer si joj sada velika konkurencija. Zamisli sve pogodi a ne gleda u zvezde.:smile:

Tras... (ovo će kojica da razume).
Nisi jedino pogodila da nosim dugačke gaće.:D. Sve ostalo je živa isitna. Samo pazi da ovo ne vidi Elle-77 jer si joj sada velika konkurencija. Zamisli sve pogodi a ne gleda u zvezde.:smile:

pa sad...mene stvarno ne zanima sta ti nosis ispod tog kostima...al sigurno Elle zanima (i ovo mi se "javlja") pa ti to njoj sve potanko objasni/nacrtaj/opisi/napravi dijagram...sta god, samo gledaj da bude diskretno - preko pp

btw imam u planu otvaranje "agencije" i tv emisiju pa ako bi bio ljubazan da napises jedno svjedocanstvo zadovoljnog, a nevoljnog (bes)korisnika...najsladje te molim...rofl

pa sad...mene stvarno ne zanima sta ti nosis ispod tog kostima...al sigurno Elle zanima (i ovo mi se "javlja") pa ti to njoj sve potanko objasni/nacrtaj/opisi/napravi dijagram...sta god, samo gledaj da bude diskretno - preko pp

btw imam u planu otvaranje "agencije" i tv emisiju pa ako bi bio ljubazan da napises jedno svjedocanstvo zadovoljnog, a nevoljnog (bes)korisnika...najsladje te molim...rofl

Ono gore ću prvo da pošaljem tebi preko PP-a da napraviš korekturu, pa kada odobriš, onda može kome je namenjeno.:D
Ovo drugo važi jer sve što napišem biće primereno tvojoj tv emisiji.:smile:

Ono gore ću prvo da pošaljem tebi preko PP-a da napraviš korekturu, pa kada odobriš, onda može kome je namenjeno.:D
Ovo drugo važi jer sve što napišem biće primereno tvojoj tv emisiji.:smile:

mojne meni saljes na pp, osim ako ne zelis da osvane na naslovnici Skandala sa sve naslovom :
"Zabranjena ljubav Zemskog.Casopisa i DZinovske Kokoske u Dugim Gacama"
sa podnaslovom: ""Jurila me po Krsti da me pojede, strasno sam se uplasio. Citav zivot mi je proletio pred ocima -sto je trajalo dobrih deset sekundi...- kaze DZ.K.uD.G. za nas casopis"

mojne meni saljes na pp, osim ako ne zelis da osvane na naslovnici Skandala sa sve naslovom :
"Zabranjena ljubav Zemskog.Casopisa i DZinovske Kokoske u Dugim Gacama"
sa podnaslovom: ""Jurila me po Krsti da me pojede, strasno sam se uplasio. Citav zivot mi je proletio pred ocima -sto je trajalo dobrih deset sekundi...- kaze DZ.K.uD.G. za nas casopis"

Važi jer ja sam pomirljiv tip. Samo mi je žao što će, zbog tebe, Skandal da ostane bez ovog skandala.:smile:

e ljudi ja za malo da vam se isprevrcem kolima juce....
u krivini mi zapela noga na kvacilu, i malo kocnica, malo motanje, malo ovo malo ono, osta ja na tockovima....a bilo je povuci potegni...tolko sam se uplasio da sam posle ceo dan umirao od smeha....to mu valjda dodje kao lek....

pa kad umesto nogu imam nozurde broj 46....i to mi se ponekad desi, da se opustim, i da u trenutku ne razmisljiam i eto ti ga na....nesreca....al sve je dobro sto se dobro svrsi......meni je i dalje u glavi scena kada je pocela da leti piksla po kolima (ona mala metalna sa poklopcem) i iz nje pepeo i pikavci i neke naocare i nekakve kutijice sto su stajale na komandnoj tabli.....:D:D

naravno, ovo je cisto moja greska, i bas sam bzvz zbog toga posto se uvek trudim da vozim skroz po svim pravilima, takoreci skolski, al jebga....

znaci veselje...

ja se upravo bakcem sa tom voznjom i uopste ne znam kako da polozim. imacu polaganje oko 10. januara a niti spremam testove niti mogu da drzim koncentraciju tih ebenih 45 minuta. imam jos 10 casova pa cu tu valjda sve usavrsiti,uzeti dozvolu i baciti je u fioku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back