Padobranci sveta ujedinite se !

D A N A S N J A P O L I T I K A

Падобранац инвалид оборио Гинисов рекорд
Горан Тодоровић, уз помоћ ветерана 63. падобранске бригаде из Словеније, скочио са висине од 7.924 метра

Словењ Градец, 23. октобра – Горан Тодоровић, параплегичар из Србије, скочио је у тандему са висине од 7.924 метра и тако поправио претходни рекорд, саопштио је Савез параплегичара Словеније.

Скок инвалида падобраном у тандему који је Горан са колегом из Словеније извео ове седмице на аеродрому у Словењ Градцу, неслужбено представља нови рекорд за Гинисову књигу рекорда, пошто је тренутни рекорд 6.500 метара.

Тодоровић, кога овдашњи медији представљају јавности као „српског спортског падобранца”, у инвалидским колицима је већ пет година, после пада с неотвореним падобраном.

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Padobranac-invalid-oborio-Ginisov-rekord.sr.html

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Ovo sam ja nashao par stranica ranije. Mislim da ti je mnogo blizi paracin nego beograd. Naravno dobro doshao si i kod nas, al mislim da ti je veliko cimanje. Ako bash imash zelju da dolazish na skakanje u Bg, nije mi problem sve cu lepo da ti objasnimn.
Pozz
kopirano:
aktivnosti na aerodromu u Paraćinu: prvi skokovi, obuka padobranaca u svim disciplinama, tandem skokovi. Visine 1000 do 3000m. Lekarski pregledi se obavljaju petkom i subotom.
Cena prvog skoka je 75 eura, tandem 150 eura, lekarski pregled 5000 dinara.
blue sky
Cica,kontakt telefoni 035 546 098 063 75 75 250 063 8 25 35 90

Prodajem padobran (glavnu kupolu) - Stiletto 135 ft2

plavo-zeleni - Eliminator

'95-to godiste

300 eur

stiletto135-2.jpg

065/89-222-60 Aleksandar

Poslednja izmena:

Back