Duskwood
Domaćin
- Poruka
- 3.594
Sta ovo treba da bude pokazatelj uspeha i bogatstva drzave?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam ja ništa protiv racionalnog uzimanja kredita...kad ga uložiš u nešto što vrati kredit i donese profit...ovde se krediti uzimaju kao da su poklon i troše na stvari koje ne vraćaju ništa ali su prilika da se ispumpa novac...to je problem...Tebi i @hm337 smeta sto Srbija uzima kredite, a ne sto ostale zemlje poklanjaju pare njemu. Moramo izvrsiti neka poredjenja jer se tema upravo odnosi na to - ko vodi bolju politiku?
Tebi i @hm337 smeta sto Srbija uzima kredite, a ne sto ostale zemlje poklanjaju pare njemu. Moramo izvrsiti neka poredjenja jer se tema upravo odnosi na to - ko vodi bolju politiku?
Vojvodina do BudapestaOver the full year, 77,500 children were born in Hungary, marking a sharp 9.1% decline from 2023.
Hungary's Population Decline Accelerates
Pa kako onda 49?Просечна старост стновништва у Србији 49.3 година, при чему је просечна старост жена 45.3, а мушкараца 42.5 година.
Према заводу за статистику републике Србије.
Jel to ima i neki treci pol koji se ne navodi pa je prosek izmedju 45 i 42 = 49Просечна старост стновништва у Србији 49.3 година, при чему је просечна старост жена 45.3, а мушкараца 42.5 година.
Jak ti uspeh! Tema tipa mi smo u govnima do guše, a drugima došlo do brade.Postoji fenomen zavisnosti od kredita, bila je tema o tome na psihologiji. Ne verujem da ima veze sa ovim uspehom.
Mislim na to kako pojedinci uzimaju kredite ne drzava.
Ne znam sta hoces da kazes? Madjari ,njih 9.6mil. ima 77 000beba a 6..5m. Srba ima 60 000beba. Madjara ima 5m. u dijaspori,toliko i Srba. Ako ides dalje u analizu,tamo su 90% nac. Madjari,kod nas 80% Srbi.Pad od samo 0,8%. Osim nas niko ne drzi taj nivo.
Лане рођена 502 детета мање него 2023.
Velike zemlje su svake godine na oko -5% a istocne tipa Poljske i do 10.
*Poredjenje sa komsilukom - Hrvatska 2023. a prethodne godine je verovatno slicno.
Irska
Kolaps u Madjarskoj
Како 49.3 године, када би морала да се креће између 42.5 и 45.3 године?Просечна старост стновништва у Србији 49.3 година, при чему је просечна старост жена 45.3, а мушкараца 42.5 година.
Sreca pa necemo biti zivi.Sto veci standard to manje dece. Civilizaciju ce unistiti komformizam i konzumerizam. Za 100 godina Nigerijci ce vladati planetom![]()
DaI šta sad smo i u tome najbolji? Drugi nestaju a mi ostajemo da uživamo u prosperitetu ove države, kad smo ekonomski tigar!
Nesto ne vidim to.gde god da odem,sve su napumpane.nije bilo vise seksa u istoriji.Pad od samo 0,8%. Osim nas niko ne drzi taj nivo.
*Poredjenje sa komsilukom - Hrvatska 2023. a prethodne godine je verovatno slicno.
Irska
Kolaps u Madjarskoj
Pa ima, evo brucoskinje vec 5 godina kazu da nece da se udaju , ni za koga osim za crnogorce.....a nas uvoz crnogoraca nije toliki da zadovolji pa moraju u dubai.....tamo su kompatibilni crnogorcima ili je neka druga fora, ali se vracaju i odande sa decom..Možda zato što je već toliko nizak da nema prostora da bude još niži ?
Ne, tamo gde je vec minimalno, pada i daljeMožda zato što je već toliko nizak da nema prostora da bude još niži ?
According to the German Federal Statistical Office, around 392,000 children were born in Germany between January and July 2024. Compared to the same period in 2023, this represented 3% fewer babies.
An estimated 687,080 Japanese children were or will be born in 2024, falling below 700,000 for the first time and marking the lowest level on record, according to Asahi Shimbun calculations. The figure represents a decrease of about 5.5 percent from the 727,288 births in 2023.
Uvek su najnepismenija drustva imala najveci natalitet.Pad od samo 0,8%. Osim nas niko ne drzi taj nivo.
Irska
Kolaps u Madjarskoj
Nije ni globalno niko imao manji pad. Ako pogledamo sve kontinente, ne vidim koja zemlja ima <1%Uvek su najnepismenija drustva imala najveci natalitet.
Mi sad onda imamo i od Kosova veci. lol
The birth rate for Afghanistan in 2024 was 29.120 births per 1000 people, a 1.89% decline from 2023. The birth rate for Afghanistan in 2023 was 29.680 births per 1000 people, a 2.09% decline from 2022. The birth rate for Afghanistan in 2022 was 30.315 births per 1000 people, a 2.05% decline from 2021.