Pad helikoptera sa iranskim predsednikom... - Atentat Mosada?!

Koja teorija vam je najverovatnija?

• Ukupno glasova
    45
Newsflash:

1. Ти ћеш црћи пре Нуклеарног Рата.

2. Нуклеарног рата неће ни бити.

3. Уместо да си се играо са унучићима, ти провео последње године на лошем форуму веселећи се смрти унучића у нуклеарном рату.

Е, матори....
Moja predviđanja nisu zasnovana na mojim željama.Ja bih želeo mnogo toga što na žalost nije izgledno.Želeo bih na primer da ti i korisnik Alter Ego (obojica u svojim srednjim pedesetim) najzad sebi nađete devojke pa bile one i tamne puti.Kad je mogao Pobedonoscev,što ne bi ste mogli i vi ?

Koje bedastoće o atentatu. Znamo da Iran helikoptere zbog sankcija nije mogao kupiti od 1982, dakle bar 42 godine je star. A treba to i održavati, servisirati, mijenjati dijelove, a isti se ne proizvodi od 1998, niti ima dijelova niti Iran može zbog sankcija do njih. Uopće ludost je da se državni poglavar vozi u takvom kršu. Čudno da se nije srušio i prije. To samo ukazuje koliko je Iran odron od države kad ne može do suvremenijih helikoptera. Pa ti Bellovi su letali još po Vijetnamu. Krš gori i od hrvatskih migova.
Чудо им сојузници из Кремља нису продали нешто новије

Velika drama u toku: Da li je iranski predsednik živ? Još uvek se ništa ne zna​

Iranska državna televizija izvestila je da je helikopter sa predsednikom Ebrahimom Raisijem "teško sleteo", bez detaljnijeg objašnjenja.
Izvor: Novosti

"Predsednik je dobro", izvestila je malo kasnije novinska agencija Mehr.
Oni su dodali da Raisi putuje automobilom kao deo kolone u Tabriz, glavni grad provincije istočni Azerbejdžan.

Nakon što je objavila ovu vest, agencija Mehr je nedugo zatim i povukla, a sada se govori o teškom sletanju helikoptera.
Iranski mediji prenose kontradiktorne informacije o tom događaju za koji još nema službene potvrde.
PINK,ALO,INFORMER Iran edition

Koje bedastoće o atentatu. Znamo da Iran helikoptere zbog sankcija nije mogao kupiti od 1982, dakle bar 42 godine je star. A treba to i održavati, servisirati, mijenjati dijelove, a isti se ne proizvodi od 1998, niti ima dijelova niti Iran može zbog sankcija do njih. Uopće ludost je da se državni poglavar vozi u takvom kršu. Čudno da se nije srušio i prije. To samo ukazuje koliko je Iran odron od države kad ne može do suvremenijih helikoptera. Pa ti Bellovi su letali još po Vijetnamu. Krš gori i od hrvatskih migova.

To samo ukazuje da su drzavni poglavari tvorevina kao sto je Iran totalni idioti.

Хоћеш рећи да ова хеликоптерска несрећа неће много променити будућност света, ма колико се крстини русоволи томе надали?

Не знам ја какава је будућност САД и Израела, против 1 милијарде муслимана, 1.5 милијарди Кинеза и 1.5 милијарди Индијаца.

Русе не мораш ни да помињеш ни да пљујеш, ни да волиш !... :kafa:

Izrazio bi žaljenje građanima Irana radi tragičnog gubitka:eek: Da li se pokojni predsjednik Islamske Republike ukada sastav s predsjednikom Aleksandrom Vučićem?

Zar sumnjaš

IMG_20240520_101843.jpg

Не знам ја какава је будућност САД и Израела, против 1 милијарде муслимана, 1.5 милијарди Кинеза и 1.5 милијарди Индијаца.

Била несрећа или убиство, ово ће само убрзати процесе детронације сатанистичке олигархије и њихових робова у САД, ГБ, ЕУ и Израелу.

Сјећаш се кад је Израел одмах по оснивању разје'бо све арапе у окружењу, с пола снаге?

Какве везе има број од 1,5 милијарди цигојнера из Индије, кад они и дан данас серу на ред улице и на сред плаже, а у кући ни вц шкољку немају?

Шта указује на атентат, осим жеље понижених и потлачених да нестане свет какав познају?

Међународне околности без преседана, остављају основану сумњу да је у питању атентат. Не тврдим, само констатујем.

Сјећаш се кад је Израел одмах по оснивању разје'бо све арапе у окружењу, с пола снаге?

Какве везе има број од 1,5 милијарди цигојнера из Индије, кад они и дан данас серу на ред улице и на сред плаже, а у кући ни вц шкољку немају?

Било па прошло, али неки када одлазе у историју, залупе врата и својој и другим нацијама...

Као неки Хитлер !...

CIA snajka CIA

upropastili su pola sveta
а сада је упропаштавају у сарадњи са русима и кинезима.. заправо ти људи што упропаштавају немају нацију.
нације су за стоку, да се држи у тору (овај државама)!

Poslednja izmena:
На констатацију да се многи у БиХ сећају иранске помоћи "током агресије на БиХ" и питање да ли БиХ може и у будућности да очекује подршку Ирана, амбасадор каже да се нада да више никада народу БиХ неће требати ничија помоћ.

"Али ако се под било каквим околностима појави проблем за државу Босну и Херцеговину, Иран је исти онај Иран од пре тридесет година који је похитао у помоћ. Неће оклевати. Наше пријатељство с Босном и Херцеговином темељи се на моралу и братству, а не на интересу. У пријатељствима утемељеним на моралу, темељи пријатељства су јако чврсти. Пронаћи праве пријатеље у свету политике није тешко, али понекад се то можда и не догоди", рекао је, између осталог, ирански дипломата.

Sve to je proslost

Nekada smo bili neprijatelji i sa Grcima a sada smo prijatelji

Kako je u sadasnjosti?

U sadasnjoati Iran je prijateljski orijentisan ka nama.

NATO drzave su neprijatelji, okupatori.

Iran nas ne okupira, ne ubija. Zapad da.

Ne ja podrzavam pravoslavnu Rusiju kao i sve druge koji se bore protiv satanisricke Amerike jer mi je cilj da oslobodim Kosovo i Metohiju od NATO nacisticke okupacije.

Dik vi sluzite tim satanistima

"Православна Русија"...

Ја видим да подржаваш само турке свих форми и кгб комунистичке и фашистичке злочинце.

Било па прошло, али неки када одлазе у историју, залупе врата и својој и другим нацијама...

Као неки Хитлер !...
Stopa siromaštva u Indiji je 81.8%. Ali zato imaju nuklearno oružje, bajo moj, mogu da spale Pakistan koji je isto sirotilja.

САД хоће да извуку Иран на бојно поље као што су успели и Русију да испровоцирају.

Типично за империјални детант (направи неред па побегни, "завади па побегни") уместо империје у уздизању "завади па владај".

Већ виђено у Пакс Романи ...

Stopa siromaštva u Indiji je 81.8%. Ali zato imaju nuklearno oružje, bajo moj, mogu da spale Pakistan koji je isto sirotilja.

Нема тамо никакве стопе.

Био сам тамо, у потпуном суживоту су потпуна беда и раскош.

Тај суживот је јединствен и културно и цивилизацијски

Остала је кастинска култура, као главна култура, али можеш тамо да будеш и модерниста и постмодерниста, да се енормно обогатиш.

Back