Pacovi, šuga i vešeraj na blokiranim fakultetima i gimnazijama

Inače, niko osim učenika ne ulazi, ne dozvoljavaju, tako da su ovi snimci verodostojni kao i snimci moje babe na engleskom dvoru :mrgreen:

Snimaju sami blokaderi ili zaposleno osoblje koje puštaju u zgrade. Sve što je objavljeno je samo vrh ledenog brega. Posle blokada će se znati prave razmere štete. E tad ćeš imati daleko više slika i snimaka.

Snimaju sami blokaderi ili zaposleno osoblje koje puštaju u zgrade. Sve što je objavljeno je samo vrh ledenog brega. Posle blokada će se znati prave razmere štete. E tad ćeš imati daleko više slika i snimaka.
Uđe zaposleno osoblje i snima decu a oni to dozvole? Uh bre...

Na raznim sajtovima se govori o prikupljanju donacija (novčanih ili u vidu hrane i drugih potrepština) za blokadere. Neću da ulazim u priču koliko tu ima zloupotreba jer to je sasvim druga tema. Može se pretpostaviti da se donirana hrana skladišti u podrume i druge prostorije gde je na raspolaganju pacovima. Nešto pojedu blokaderi, a nešto pacovčići.

Na raznim sajtovima se govori o prikupljanju donacija (novčanih ili u vidu hrane i drugih potrepština) za blokadere. Neću da ulazim u priču koliko tu ima zloupotreba jer to je sasvim druga tema. Može se pretpostaviti da se donirana hrana skladišti u podrume i druge prostorije gde je na raspolaganju pacovima. Nešto pojedu blokaderi, a nešto pacovčići.
A nešto i na crnom tržištu...

Ima i takvih? Neko identifikovan? Možda su ljudi profesionalni demonstranti/aktivisti, na Zapadu ima i toga.
Ima očigledno i ovde. Slučajno vidim i povežem 2i2. Gledam i mučno mi da obradim info. Ok, za sns si , frka ti za pare al ostani tamo, ćuti. Šta sad, snimilo možda promenu pa da uleti na vreme.:roll:

Pa oni ti ovde viču protiv sns.

Ima i takvih? Neko identifikovan? Možda su ljudi profesionalni demonstranti/aktivisti, na Zapadu ima i toga.
I ja mislim da sada najveci "pacovi" (kad je vec takav naziv teme...) zapravo u strahu od promene vlasti (jer dugacije nisu naucili nego da budu sluge svake vlasti, i vecito zaposleni na drzavnim jaslama) "peru ruke" od Vucica na ovakav nacin kao da je samo on i jedini kriv, i kao da je jedino u njemu problem, a to su uvek najsitnije duse i zapravo "baza" korupcije.

Ili se suprostavi oci u oci, javno i hrabro, ili nemoj da si dvolican kao zadnja kukavica i puvonjak.

Back