Pab kod Maxe "ČP" - knjiški moljci XXVI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DIZELAŠ: 25.11. – 23.12.

Kada je pre pitaj ku*** koliko godina Zemunski horoskop nastajao, niko nije SMEO da opiše mane ovog znaka. Glavna odlika je njihova silovitost, preka narav, tanki živci. Ništa ih sprečava da sve što požele i dobiju. Kruži priča da je astrologa poriknjavalo od straha opisujući ovaj znak. Volite novac, život, obožavate kad ste u pravu, kad vam aplaudiraju i kada vas prihvataju. Često vam se ljudi raduju, a neki čak imaju reakciju da na prikaz vašeg lika sami počnu da rade sklekove. Svaka vama čast!
Tek sad čitam ovo (paralelno pazim u kuhinji da mi nešto ne izgori), ajme Agiii.. :rotf:

Evo jednog mesta u Zemunu gde muž i ja volimo da odemo

31.jpeg

Evo jednog mesta u Zemunu gde muž i ja volimo da odemo

31.jpeg
Има још увек пар лепих места. Другари правили роштиљ на 13.мају, тамо сам био док је Манце био жив, имао сам привилегију да сам играо мали фудбал с њим. Какав boost за клињу од 11,12 година. Елем, уместо да скренем ка степеницама које воде доле на Дунав ја право на сајовце. Најопуштеније. :lol:
Кад сам видео пушку, схватио сам где сам се зезнуо. Пустио ме да уђем али теже сам изашао.

Има још увек пар лепих места. Другари правили роштиљ на 13.мају, тамо сам био док је Манце био жив, имао сам привилегију да сам играо мали фудбал с њим. Какав boost за клињу од 11,12 година. Елем, уместо да скренем ка степеницама које воде доле на Дунав ја право на сајовце. Најопуштеније. :lol:
Кад сам видео пушку, схватио сам где сам се зезнуо. Пустио ме да уђем али теже сам изашао.
Od kad znam za sebe krimosi me obožavaju!
Ne zaboravi da je 200 m od mene Čubura
Inače me svi krimosi zovu SESTRO!
NIKAD U ŽIVOTU NISAM IMALA PROBLEME SA NJIMA, za razliku od onih finih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back